Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jasko_juve
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jasko_juve » 04 dec 2011, 08:47

slika

slika

slika

slika

sreca pa ovaj zadnji prodje, inace me nigdje ne bi bilo..koji peh juce,strasno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 10:59

PRVI PAR: http://www.betexplorer.com/basketball/g ... id=6789964" onclick="window.open(this.href);return false;

H2 a moze i samo 2..kvota je preko 2

DRUGI PAR: LDu quito danas igra sa rezervama pa eto samo da znate...

TREĆI PAR:Bordeux vs Nansi HX2 a moze i oba daju ..očekujem danas x

4 PAR: Botafago vs Fluminese probati singlove 1-2 ili 2-1

5 PAR: http://www.betexplorer.com/soccer/turke ... id=6833949" onclick="window.open(this.href);return false;
Manisa daje gol

6 PAR: Parma vs Palermo 1

7 PAR: Servete vs Zurich gost daje gol,singl 2

8 PAR: Vorksla vs Karpaty gost daje gol,singl 2

9 PAR:Oldenbrug daje vise od 79

10 PAR: Welzar vs LEmgo over na poene

11 PAR:Nordsjealand vs Mitjalnd 1x,SINGL 1

12 PAR: Doxa vs Xanti 2

13 PAR: Wisla 1

14 PAR: Bursa vs Eskihasespor gosti daju gol,singl PIK 2 ILI 2-X

15 PAR:Plzen 1 hokej

16 PAR:Salzbrug vs Znojmo vise od 5.5

17 PAR: Lilehamer vise od 5.5

18 PAR: Stjernen vise od 5.5

19 PAR: Anderleht 3+

20 PAR:Dresden 3+ i oba daju
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 04 dec 2011, 11:12

slika

Wwin: hajro92
Br. listica: 2153229065725
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

nanek

Post Postao/la nanek » 04 dec 2011, 11:17

Evo danas dvije sigurice

MEDVEDSCAK-VIENNA 1 2.15
Boca Juniors-Banfield 1 1.60

Ima tu i tvente,pa i atletico..ali ova 2 prolaze pa hmm 99 posto :)

nanek

Post Postao/la nanek » 04 dec 2011, 11:25

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 11:27

nanek je napisao/la:http://imageshack.us/f/835/listicj.png/

i jedan od juce dobitni :)
sta ima sprejjj :D haha

nanek

Post Postao/la nanek » 04 dec 2011, 11:39

pintol_TM87 je napisao/la:
nanek je napisao/la:http://imageshack.us/f/835/listicj.png/

i jedan od juce dobitni :)
sta ima sprejjj :D haha
hahah a vidi koji sam levat i kf.prebrisem :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 11:46

Manta vs Deportivo Quito
Posljednja utakmica sezone za Mantu.

Ove godine ostvarili su cilj i obezbjedili opstanak u ligi, i protiv pobjednika Segunde Deportivo Quita, zatvorice ovu sezonu. Manta igra jako dobro kuci, i na svom terenu su favoriti protiv gotovo svih ekipa u ligi. U aperturi su imali skor 6-3-2, a u Segundi nesto losiji 4-3-3. Proslu utakmicu dobili su kuci jakog Emeleca, a nakon toga i Olmeda u gostima.

Za Deportivo Quito ova utakmica nema znacaja jer su osigurali prvo mjesto u Segundi i protiv Emeleca ce se u play offu boriti za titulu. Zbog toga, trener je prvi tim ostaivo u Quito da se sprema za taj duel, a rezerve su poslane da igraju protiv Mante. Ista stvar bila je i u proslom kolu kada su izgubili od Naiconala 1-0

Ovde je zanimljiv i mejdusobni omjer, jer zbog velike razlike u nadmorskoj visini, domaci teren je ovde kljucni faktor. Na svom terenu, protiv Deportiva, Manta ima omjer 6-1-1.

Mura vs Nafta

Mura je u sjajnoj formi. Imaju tri pobjede zaredom. Pobijedili Celje , Koper i Goricu. Tako da je atmosfera u timu odlična. Posebno veseli dobra forma napadača Eteroviča koji je zabio u zadnja tri susreta. Ovo je lokalni derbi i biti če pun stadion. Mura ima jedne od najboljih fanova i očekujem da ovdje pobijede.

Nafta igra dosta promjenjivo. Zadnje kolo poraz od Maribora 3-0. Ekipa ima neih financijskih problema, bilo je i tihih štrajkova. Tako da atmosfera nije sjajna. Ne treba zaboraviti Nafta ima problema i sa ozljedama nekih važnih igrača.

Sve u svemu Mura je u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima i očekujem njihovu pobjedu.

Imbabura vs Emelec

Imbabura protiv Emeleca zavrsava svoju epizodu u prvoj ligi Ekvadora.

Iako su u odlicnoj formi u poslednje vrijeme, zbog prijasnjih losih rezultata, ispali su u drugu ligu. U poslednjih 6 utakmica upisali su cak 4 pobjede, medju kojima su i one protiv Barcelone i LDU-a na gostovanju. Kuci su dobri, i igraju puno bolje nego u gostima.

Kao i Deportivo, i Emelec ce odmarati prvotimce u ovom mecu. U poslednjem mecu protiv rezervi LDU-a nisu igrali dobro, ali su ipak na kraju dobili sa 2-1. Danas igraju rezerve, pa ne vidim kako mogu biti favoriti, iako igraju protiv tima koji je vec ispao. Emelec je kanta u gostima i u Segundi imaju skor 3-0-7.

Imbabura je favorit protiv rezervi Emeleca, i mislim da nece izgubiti danas.

Servete vs Zurich

Servette je ove godine ušlo u prvu ligu, i prvi im je cilj osigurati ostanak. Sada su na 7 mjestu gdje su u 16 kola skupili solidnih 21 poen. Bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće. Kući imaju 3 pobjede i čak 5 poraza. Za ovaj susret imaju ogroman problem sa momčadi: Za ovaj meč suspendirani:defenders Jacques Moubandje(12apps 1 goal), Vincent Ruefli(14apps) midf Marcos De Azevedo (14apps 3 goal) and Xavier Kouassi (13 apps) te ozljeđeni: defenders Jerome Schneider(5apps), Patrick Baumann( 8apps 1 goal), and foward Julian Esteban (8apps).
pogotovo problemi u obrani i u veznom redu.

Zurich nije ponajbolje krenu u ovu sezonu trenutno su na 8 mjestu 4 boda iza Servette. Tako da im je plan da se priključe najboljim ekipama te im je pobjeda iznimno važna. U gostima su pobjeđivali neke ponajbolje klubove: Basel, Young Boys, Thun pa vjerujem da mogu i Sevette. Imaju samo dugo van pogona 3 igrača: foward Alphonse (12apps 3 goal) midf Kukuruzovic (5apps 1 goal) and
Gajic Milan (6apps).

Sve u svemu domača ekipa u velikm problemima sa izostancima. Zurich bi trebao to da iskoristi i uzme tri boda.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 dec 2011, 11:48

Lyon - Toulouse 2 [ 4.5 ] ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 11:49

Mub1 je napisao/la:Taj par sti kazes

Montegranaro-Beneton 1

Ja se nebih slozio ako ti kazes da su kuci dobili 10 za redom ne vidim po kojoj statistici Montegranaro je zadnji na tabeli omjer kod kuce 1 pobjeda 3 izgubljene a zadnjih 6 utakmica su izgubili u medjusobnim susretima su igrali 6 utakmica 3-3 tri pobjede i tri nerijesene za razliku od njih beneton zadnjih 6 utkmica ima omjer 3-3 u gostima imahu omjer 1-3 ja bih tu prije idugrao x2 ili manje koseva Montegranaro kuci u prosijeku daje 75 koseva,a Beneton u gostima daje 76 pa vi sad odlucite
dosad 5 godina za redom igraju 3za 3 i vise puta je prolazio 1 gdje je kvota bila veća nego danasnja 1.6 tako da mislim da bi trebao da dodje 1...slazem se ja sa svim tim ali ja vise igram prema proslosti medjusobnih jer je to uvijek najači faktor u svemu...
nadam se da nisi igrao :P

nanek

Post Postao/la nanek » 04 dec 2011, 12:03

Mub1 je napisao/la:Taj par sti kazes

Montegranaro-Beneton 1

Ja se nebih slozio ako ti kazes da su kuci dobili 10 za redom ne vidim po kojoj statistici Montegranaro je zadnji na tabeli omjer kod kuce 1 pobjeda 3 izgubljene a zadnjih 6 utakmica su izgubili u medjusobnim susretima su igrali 6 utakmica 3-3 tri pobjede i tri nerijesene za razliku od njih beneton zadnjih 6 utkmica ima omjer 3-3 u gostima imahu omjer 1-3 ja bih tu prije idugrao x2 ili manje koseva Montegranaro kuci u prosijeku daje 75 koseva,a Beneton u gostima daje 76 pa vi sad odlucite
dosad 5 godina za redom igraju 3za 3 i vise puta je prolazio 1 gdje je kvota bila veća nego danasnja 1.6 tako da mislim da bi trebao da dodje 1...slazem se ja sa svim tim ali ja vise igram prema proslosti medjusobnih jer je to uvijek najači faktor u svemu...
nadam se da nisi igrao :P
heheh :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 04 dec 2011, 12:13

Treba mi mala pomoć :mrgreen: Naime, učlanio sam se na bet365 jer mi je postalo mrsko da idem u kladionicu i peglam se. Bolja ponuda, možeš igrati uživo, bla, bla, bla, bla :mrgreen:

Eh sad, dešava se nešto u ponudi hendikepa što mi nije jasno. Košarka je u pitanju. Ima ponuda hendikepa koja me zbunjuje a ona glasi:

-10.5 1.83 kvota
-11 1.90
-11,5 1.95
-12 2.00
-12.5 2.05
-13 2.10
-13.5 2.20

Sad, jasno mi je da je 10.5 = 11 razlike, 11.5 = 12 razlike. Šta znači hendikep -11 ?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 12:17

Inkognito je napisao/la:Treba mi mala pomoć :mrgreen: Naime, učlanio sam se na bet365 jer mi je postalo mrsko da idem u kladionicu i peglam se. Bolja ponuda, možeš igrati uživo, bla, bla, bla, bla :mrgreen:

Eh sad, dešava se nešto u ponudi hendikepa što mi nije jasno. Košarka je u pitanju. Ima ponuda hendikepa koja me zbunjuje a ona glasi:

-10.5 1.83 kvota
-11 1.90
-11,5 1.95
-12 2.00
-12.5 2.05
-13 2.10
-13.5 2.20

Sad, jasno mi je da je 10.5 = 11 razlike, 11.5 = 12 razlike. Šta znači hendikep -11 ?
ako ti je - 11 onda ti mora biti ponudjen i x da igras a ne samo h1 ili h2

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 04 dec 2011, 12:19

To mi je palo na pamet ali pitanje je da li je taj x povrat para, pad ili prolaz. Poprilično bitno :mrgreen:

ps x ko x nije ponuđen. Piše ovako kako sam napisao

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 dec 2011, 12:33

@ pintol

svaka čast za trud ;)

sretno ;)
FORZA MARŠAL !!!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 04 dec 2011, 12:42

hodža je napisao/la:@ pintol

svaka čast za trud ;)

sretno ;)
Pa gdje si hodza,legendo ovog foruma..
Vidim,odnosno ne vidim, tvoje parove, vise na ovoj temi :?: :?:
Sta je rec,prijatelju??? :D :D :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 dec 2011, 12:43

Inkognito je napisao/la:To mi je palo na pamet ali pitanje je da li je taj x povrat para, pad ili prolaz. Poprilično bitno :mrgreen:

ako bude "x" to ti je pad
zato je veca kvota nego na 10.5
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2011, 12:54

Soni je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:To mi je palo na pamet ali pitanje je da li je taj x povrat para, pad ili prolaz. Poprilično bitno :mrgreen:

ako bude "x" to ti je pad
zato je veca kvota nego na 10.5
Opet nema logike, onda ti je isto hendikep 11 i 11.5 a veća kvota na ovaj drugi.. I ja imam račun na bet365, ali rijetko igram te hendikepe pa ne znam...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 04 dec 2011, 12:55

pintol_TM87 je napisao/la:Manta vs Deportivo Quito
Posljednja utakmica sezone za Mantu.

Ove godine ostvarili su cilj i obezbjedili opstanak u ligi, i protiv pobjednika Segunde Deportivo Quita, zatvorice ovu sezonu. Manta igra jako dobro kuci, i na svom terenu su favoriti protiv gotovo svih ekipa u ligi. U aperturi su imali skor 6-3-2, a u Segundi nesto losiji 4-3-3. Proslu utakmicu dobili su kuci jakog Emeleca, a nakon toga i Olmeda u gostima.

Za Deportivo Quito ova utakmica nema znacaja jer su osigurali prvo mjesto u Segundi i protiv Emeleca ce se u play offu boriti za titulu. Zbog toga, trener je prvi tim ostaivo u Quito da se sprema za taj duel, a rezerve su poslane da igraju protiv Mante. Ista stvar bila je i u proslom kolu kada su izgubili od Naiconala 1-0

Ovde je zanimljiv i mejdusobni omjer, jer zbog velike razlike u nadmorskoj visini, domaci teren je ovde kljucni faktor. Na svom terenu, protiv Deportiva, Manta ima omjer 6-1-1.

Mura vs Nafta

Mura je u sjajnoj formi. Imaju tri pobjede zaredom. Pobijedili Celje , Koper i Goricu. Tako da je atmosfera u timu odlična. Posebno veseli dobra forma napadača Eteroviča koji je zabio u zadnja tri susreta. Ovo je lokalni derbi i biti če pun stadion. Mura ima jedne od najboljih fanova i očekujem da ovdje pobijede.

Nafta igra dosta promjenjivo. Zadnje kolo poraz od Maribora 3-0. Ekipa ima neih financijskih problema, bilo je i tihih štrajkova. Tako da atmosfera nije sjajna. Ne treba zaboraviti Nafta ima problema i sa ozljedama nekih važnih igrača.

Sve u svemu Mura je u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima i očekujem njihovu pobjedu.

Imbabura vs Emelec

Imbabura protiv Emeleca zavrsava svoju epizodu u prvoj ligi Ekvadora.

Iako su u odlicnoj formi u poslednje vrijeme, zbog prijasnjih losih rezultata, ispali su u drugu ligu. U poslednjih 6 utakmica upisali su cak 4 pobjede, medju kojima su i one protiv Barcelone i LDU-a na gostovanju. Kuci su dobri, i igraju puno bolje nego u gostima.

Kao i Deportivo, i Emelec ce odmarati prvotimce u ovom mecu. U poslednjem mecu protiv rezervi LDU-a nisu igrali dobro, ali su ipak na kraju dobili sa 2-1. Danas igraju rezerve, pa ne vidim kako mogu biti favoriti, iako igraju protiv tima koji je vec ispao. Emelec je kanta u gostima i u Segundi imaju skor 3-0-7.

Imbabura je favorit protiv rezervi Emeleca, i mislim da nece izgubiti danas.

Servete vs Zurich

Servette je ove godine ušlo u prvu ligu, i prvi im je cilj osigurati ostanak. Sada su na 7 mjestu gdje su u 16 kola skupili solidnih 21 poen. Bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće. Kući imaju 3 pobjede i čak 5 poraza. Za ovaj susret imaju ogroman problem sa momčadi: Za ovaj meč suspendirani:defenders Jacques Moubandje(12apps 1 goal), Vincent Ruefli(14apps) midf Marcos De Azevedo (14apps 3 goal) and Xavier Kouassi (13 apps) te ozljeđeni: defenders Jerome Schneider(5apps), Patrick Baumann( 8apps 1 goal), and foward Julian Esteban (8apps).
pogotovo problemi u obrani i u veznom redu.

Zurich nije ponajbolje krenu u ovu sezonu trenutno su na 8 mjestu 4 boda iza Servette. Tako da im je plan da se priključe najboljim ekipama te im je pobjeda iznimno važna. U gostima su pobjeđivali neke ponajbolje klubove: Basel, Young Boys, Thun pa vjerujem da mogu i Sevette. Imaju samo dugo van pogona 3 igrača: foward Alphonse (12apps 3 goal) midf Kukuruzovic (5apps 1 goal) and
Gajic Milan (6apps).

Sve u svemu domača ekipa u velikm problemima sa izostancima. Zurich bi trebao to da iskoristi i uzme tri boda.
Jesi li ovo ti sve analizirao i napisao?
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 04 dec 2011, 12:56

Da. Ali koji će ti onda ti hendikepi -10, -11, -12; Imaš -9.50, -10.5 ili -11.5 i mirna Bosna :mrgreen: Ne vidim svrhu hendikepa -10 kada imaš opciju -10.5 ili -9.50.

Taj -10 ili -11 uključuje x al sa kojim ishodom :roll:

@spielführer_21, baš to, po tome ispade da je -11 i 11.5 isto a veća kvota na 11.5; Glupo je onda igrati -11 ako je x pad. Možda povrat ako bude tačno 11 ? Zna li neko 100%

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.