Chinaglia je napisao/la:važifukara87 je napisao/la:Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:važifukara87 je napisao/la:Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit
JEDINSTVO-GOŠK Glavni Sudac Alispahić Admir ZenicaHerLutwoII je napisao/la:Ovi iz Krajine bogami pretjeruju,pa ovo je liga cijele Federacije,a ne njihova opstinska liga da na sijelu dogovaraju sta ce ko i gdje ce ko??? Ruku na srce iz TK i nema niti sudija niti lobija nekog naseg tako da smo i sami krivi za njihovo podcjenjivacko ponasanje spram nas. Nemamo jednostavno mi mudonju da ode i da ih povali zauzvrat,a sudijsku organizaciju ocigledno neko drzi kao privatno preduzece tj babovinu.
ZA KOJU LI SE UTAKMICU ODMARA ZRNIC U OVOM KOLU????HerLutwoII je napisao/la:JEDINSTVO-GOŠK Glavni Sudac Alispahić Admir ZenicaHerLutwoII je napisao/la:Ovi iz Krajine bogami pretjeruju,pa ovo je liga cijele Federacije,a ne njihova opstinska liga da na sijelu dogovaraju sta ce ko i gdje ce ko??? Ruku na srce iz TK i nema niti sudija niti lobija nekog naseg tako da smo i sami krivi za njihovo podcjenjivacko ponasanje spram nas. Nemamo jednostavno mi mudonju da ode i da ih povali zauzvrat,a sudijsku organizaciju ocigledno neko drzi kao privatno preduzece tj babovinu.
Bihać Subota, 26.04.2014. 16:30 Asistent 1 Duraković Adis Bugojno
Delegat: Ibreljić Ekrem (Fojnica) Asistent 2 Bašić Almir Bugojno
Posmatraĉ: Tabak Jakov (Tomislavgrad) Ĉetvrti Sudac Sivac Ermin Zenica
RADNIĈKI-BUDUĆNOST Glavni Sudac Silić Sanel Cazin
Lukavac Nedjelja, 27.04.2014. 16:30 Asistent 1 Burzić Džemal Cazin
Delegat: Drljević Mesud (Goražde) Asistent 2 Budimlić Zlatko Bihać
Posmatraĉ: Ribić Emir (Bugojno) Ĉetvrti Sudac Prošić Eldis Cazin
PA OVDJE JE SVAKI OBRAZ IZGUBLJEN
Ovaj će sudac podijeli cijeloj ekipi Budućnosti kartone,bit će tu i crvenih.Osakatit će ih za meč s Jedinstvom.Krajišnici opet naštimali.HerLutwoII je napisao/la:JEDINSTVO-GOŠK Glavni Sudac Alispahić Admir ZenicaHerLutwoII je napisao/la:Ovi iz Krajine bogami pretjeruju,pa ovo je liga cijele Federacije,a ne njihova opstinska liga da na sijelu dogovaraju sta ce ko i gdje ce ko??? Ruku na srce iz TK i nema niti sudija niti lobija nekog naseg tako da smo i sami krivi za njihovo podcjenjivacko ponasanje spram nas. Nemamo jednostavno mi mudonju da ode i da ih povali zauzvrat,a sudijsku organizaciju ocigledno neko drzi kao privatno preduzece tj babovinu.
Bihać Subota, 26.04.2014. 16:30 Asistent 1 Duraković Adis Bugojno
Delegat: Ibreljić Ekrem (Fojnica) Asistent 2 Bašić Almir Bugojno
Posmatraĉ: Tabak Jakov (Tomislavgrad) Ĉetvrti Sudac Sivac Ermin Zenica
RADNIĈKI-BUDUĆNOST Glavni Sudac Silić Sanel Cazin
Lukavac Nedjelja, 27.04.2014. 16:30 Asistent 1 Burzić Džemal Cazin
Delegat: Drljević Mesud (Goražde) Asistent 2 Budimlić Zlatko Bihać
Posmatraĉ: Ribić Emir (Bugojno) Ĉetvrti Sudac Prošić Eldis Cazin
PA OVDJE JE SVAKI OBRAZ IZGUBLJEN
Bravo za ovoGazijaKalesija je napisao/la:Izvolite.
[youtube][/youtube]
Pa to i budala zna, nasa juniorska selekcija je jucer igrala kup TK. Mogu oni sanjati da imaju skolu fudbala kao Slobodinu. Znamo kako su se na zavrsnici prosle sezone provele njihove selekcijeTaRgEt_ je napisao/la:Moram samo da napisem cime se sluze ovi iz Bihaca.
Ovaj pazot utakmice Slobode iz MG i Jedinstva predstavlja kao Slobode i Jedinstva pricamo o kadetima i juniorima, da ne pita danas igrace i sve i ja ostado u cudu da je Jedinstvo u Tuzli dobilo 1:7 i 0:2 medjutim te utakmice nikada odigrane nisu.
Majke mi ti nisi normalan.....eto mi se iz Bihaća izvinjavamo....mijenjamo naslov na sajtu kluba iz "Juniori i kadeti devet puta tresli mrežu Slobode" u "Juniori i kadeti Jedinstva ( ali iz Bihaća, a ne GRADSKI KLUB VODENIH SPORTOVA "Jedinstvo"iz Tuzle) devet puta tresli mrežu Slobode (ali ne iz Tuzle , nego iz Novog Grada).TaRgEt_ je napisao/la:Moram samo da napisem cime se sluze ovi iz Bihaca.
Ovaj pazot utakmice Slobode iz MG i Jedinstva predstavlja kao Slobode i Jedinstva pricamo o kadetima i juniorima, da ne pita danas igrace i sve i ja ostado u cudu da je Jedinstvo u Tuzli dobilo 1:7 i 0:2 medjutim te utakmice nikada odigrane nisu.
Problem je što je neki delegat iz Bihaća napisao ovdje na temi kako su juniori i kadeti Jedinstva nabili tuzlansku Slobodu...prelistaj malo ybgam333 je napisao/la:Majke mi ti nisi normalan.....eto mi se iz Bihaća izvinjavamo....mijenjamo naslov na sajtu kluba iz "Juniori i kadeti devet puta tresli mrežu Slobode" u "Juniori i kadeti Jedinstva ( ali iz Bihaća, a ne GRADSKI KLUB VODENIH SPORTOVA "Jedinstvo"iz Tuzle) devet puta tresli mrežu Slobode (ali ne iz Tuzle , nego iz Novog Grada).TaRgEt_ je napisao/la:Moram samo da napisem cime se sluze ovi iz Bihaca.
Jel sad paše???