FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Produženje ugovora Oremusu, Hebibovicu, Velkoskom i Ahmetoviću i uzimanje "na kafu" od istih će biti prvi potezi celave ublehe
Zato se skoro i ugasismo jer je ovaj pacovjed odredjivao ko je i sta right choice
NEMA NAZAD
jel moguce da je Belmin 191 visok,nekako kad ga vidim i na tv i uzivo ne bih rekao da je preko 185
A postavljanjem hadzije pokazali smo da nam je bitnije njegovo poznavanje domaceg fudbala i svi fazoni za prevariti namjestiti,nego da idemo ka iskoraku u Evropu ,halal vjera Ismire
Ako se ovako nastavi vracati stari odron i ostavljati ovaj skart ne bih clanske uzeo sljedece sezone da znam da me Potura gola ceka
A postavljanjem hadzije pokazali smo da nam je bitnije njegovo poznavanje domaceg fudbala i svi fazoni za prevariti namjestiti,nego da idemo ka iskoraku u Evropu ,halal vjera Ismire
Ako se ovako nastavi vracati stari odron i ostavljati ovaj skart ne bih clanske uzeo sljedece sezone da znam da me Potura gola ceka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
jeste se ufatili hadzije vise nego manekena sto uzimaju astronomske plate . Pa toliko ne pisete o bogaljima hebibovicu,palicu,bagaricu i ostalima. Uz dobrog trenera abd i neka hadzija dovede 3 dobra pojacanja i napadamo sve abd 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mateo Susic napustio Cluj.
Mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u junu očekuju tri utakmice, a na spisku selektora Slobodana Starčevića našla su se i dva fudbalera FK Sarajevo, Muhamed Šahinović i Tarik Ramić.
Šahinović je dobio poziv za sva tri meča, kvalifikacionu utakmicu protiv Irske koja se igra u Dublinu 2. juna, kao i dvije prijateljske utakmice koje se igraju protiv Makedonije 10. i 12. juna u Skoplju.
Tarik Ramić dobio je poziv za prijateljske utakmice protiv selekcije Makedonije. Šahinović i Ramić su 2003. godište i za obojicu će ovo biti prvi nastupi za U21 selekciju BiH.
Glupo da nema Dizdarevica i Djokanovica.
Šahinović je dobio poziv za sva tri meča, kvalifikacionu utakmicu protiv Irske koja se igra u Dublinu 2. juna, kao i dvije prijateljske utakmice koje se igraju protiv Makedonije 10. i 12. juna u Skoplju.
Tarik Ramić dobio je poziv za prijateljske utakmice protiv selekcije Makedonije. Šahinović i Ramić su 2003. godište i za obojicu će ovo biti prvi nastupi za U21 selekciju BiH.
Glupo da nema Dizdarevica i Djokanovica.

Jesi li vidio kad su bacili petardu prema nama pukla je 10ak metara od mene (bila je neka jaca nije onaj pikavac bio)Beli98 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:52Ma tu i portali bacaju ulje na vatru. To ne treba da te zamara.Maroon99 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:43Ne vodim se time brate mili nego sto u izjavi samo nas spominju mi smo stoka a oni nisu, sto nije napisano navijaci oba kluba ili nesto tako a ne samo horde zla pokvarile fudbalski dogadjajBeli98 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:15
Znači vodiš se logikom; "Ja sam ubio čovjeka, ali i on je !"
Nikad, ali nikad neću biti za bakljadu, ubacivanje predmeta na teren, čupanje stolica, a o tučama da ne govorim.
To je takva sramota za čovjeka u 21. vijeku.
Snimao sam sjevernu tribinu i ugasio istog momenta kad su počeli ubacivati baklje na teren. Mene je bilo stid, ne zbog toga što su to navijači koji podržavaju klub koji i ja podržavam, već zbog toga što ti ljudi ne znaju cijeniti ono što pripada svima nama - stadioni. Tu će doći repka, igrat će i Čelik (vlasnik stadiona). Kakvu poruku ti šalješ njima takvim ponašanjem? Kako očekuješ da te neko ugosti nakon što napraviš takav nered? Nevjerovatno.
A realni da budemo hz su napravili vrhunsku atmosferu steta sto vag.inalni isprdci nose sveti dres pa umjesto da smlave protivnika oni se nakon 45 min vuku po terenu ko sline
Vidio sam i Red Army, doduše malo teže jer su bili skroz desno od nas. Isto sam rekao i za njihovu bakljadu, svi oko mene su imali isto mišljenje, čak su neki i psovali.
O atmosferi ne treba puno priče. Meni je full bila koreografija i onda navijanje, svi u glas. Međutim, kod baklji ja povlačim crtu. Slažem se da to nekad i lijepo izgleda, sve ja to razumijem, ali ću uvijek gledati da to što radim ne šteti klubu kojeg volim. I ne samo klubu, već generalno svim stvarima koje mi nešto znače u životu.![]()
To niko ne osudjuje niko ne spominje
Oni su konstantno palili po jednu dvije baklje i bacali su par u teren. slike koje su objavili iz celika sa zapadne tribine je bas onaj dio gdje su oni bili smjesteni
Do smrti odani!
- bodribordo
- Kontakt:
Vladan Kovacečević proglašen kao najbolji golman Poljske Ekstraklase, valjalo bi kada bi njega vratili... Sve što je dobro, prodamo.. Vratiti ekipu što su uzeli duplu krunu, i eto pobjeda, titula.. Rahmanovic, Tatar, Kovacevic itd...
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Kakvo razmisljanje, pa za Sarajevo nema nista bolje nego ovo sto se desilo sa Vladanom to ce samo podici cijenu nasih igraca a pogotovo može biti značajno za prodaju Dizdarevića.Sarajevo mora praviti i prodavati igrače to je jedini ispravan put i zato je bitno da se igrači koje sad prodamo pokažu dalje.bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:25Vladan Kovacečević proglašen kao najbolji golman Poljske Ekstraklase, valjalo bi kada bi njega vratili... Sve što je dobro, prodamo.. Vratiti ekipu što su uzeli duplu krunu, i eto pobjeda, titula.. Rahmanovic, Tatar, Kovacevic itd...
Jako realno razmišljanje. Jedino ako Mirvić nije odlučio na ljeto da potroši 20 milona eura...bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:25Vladan Kovacečević proglašen kao najbolji golman Poljske Ekstraklase, valjalo bi kada bi njega vratili... Sve što je dobro, prodamo.. Vratiti ekipu što su uzeli duplu krunu, i eto pobjeda, titula.. Rahmanovic, Tatar, Kovacevic itd...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bodribordo
- Kontakt:
Razlika je izmedju simpatizera, i navijača. Ako si simpatizer, imaš Istok/Zapad, sjedi, grickaj košpe, gledaj tekmu to je simpatizer. A Navijači su druga stvar, suština Navijackih grupa jeste bakljada, koreografija, navijanje itd.. Do prije par godina je to bilo normalno svima, a sada kada je G. Vico došao u savez idu kazne za klubove koji nisu u RS. Ne kažem ovo tebi direktno, ali ljudima koji pišu po forumu, a ne posjete stadion nego gledaju kuci. Dodjite na stadion, podržite BORDO igrače, SVI U MOSTAR!Beli98 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:52Ma tu i portali bacaju ulje na vatru. To ne treba da te zamara.Maroon99 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:43Ne vodim se time brate mili nego sto u izjavi samo nas spominju mi smo stoka a oni nisu, sto nije napisano navijaci oba kluba ili nesto tako a ne samo horde zla pokvarile fudbalski dogadjajBeli98 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:15
Znači vodiš se logikom; "Ja sam ubio čovjeka, ali i on je !"
Nikad, ali nikad neću biti za bakljadu, ubacivanje predmeta na teren, čupanje stolica, a o tučama da ne govorim.
To je takva sramota za čovjeka u 21. vijeku.
Snimao sam sjevernu tribinu i ugasio istog momenta kad su počeli ubacivati baklje na teren. Mene je bilo stid, ne zbog toga što su to navijači koji podržavaju klub koji i ja podržavam, već zbog toga što ti ljudi ne znaju cijeniti ono što pripada svima nama - stadioni. Tu će doći repka, igrat će i Čelik (vlasnik stadiona). Kakvu poruku ti šalješ njima takvim ponašanjem? Kako očekuješ da te neko ugosti nakon što napraviš takav nered? Nevjerovatno.
A realni da budemo hz su napravili vrhunsku atmosferu steta sto vag.inalni isprdci nose sveti dres pa umjesto da smlave protivnika oni se nakon 45 min vuku po terenu ko sline
Vidio sam i Red Army, doduše malo teže jer su bili skroz desno od nas. Isto sam rekao i za njihovu bakljadu, svi oko mene su imali isto mišljenje, čak su neki i psovali.
O atmosferi ne treba puno priče. Meni je full bila koreografija i onda navijanje, svi u glas. Međutim, kod baklji ja povlačim crtu. Slažem se da to nekad i lijepo izgleda, sve ja to razumijem, ali ću uvijek gledati da to što radim ne šteti klubu kojeg volim. I ne samo klubu, već generalno svim stvarima koje mi nešto znače u životu.![]()
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
- bodribordo
- Kontakt:
Pa zašto onda očekujemo Kup/Titulu sa panjevima, ako ceš sve što valja prodat kako misliš osvojit nešta?soe je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:28Kakvo razmisljanje, pa za Sarajevo nema nista bolje nego ovo sto se desilo sa Vladanom to ce samo podici cijenu nasih igraca a pogotovo može biti značajno za prodaju Dizdarevića.Sarajevo mora praviti i prodavati igrače to je jedini ispravan put i zato je bitno da se igrači koje sad prodamo pokažu dalje.bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:25Vladan Kovacečević proglašen kao najbolji golman Poljske Ekstraklase, valjalo bi kada bi njega vratili... Sve što je dobro, prodamo.. Vratiti ekipu što su uzeli duplu krunu, i eto pobjeda, titula.. Rahmanovic, Tatar, Kovacevic itd...
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
Jesam, bio sam desno od mjesta gdje je bačena. Zato kažem da tome nije mjesto na stadionu. Tu je bilo i djece...Maroon99 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:20Jesi li vidio kad su bacili petardu prema nama pukla je 10ak metara od mene (bila je neka jaca nije onaj pikavac bio)Beli98 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:52Ma tu i portali bacaju ulje na vatru. To ne treba da te zamara.Maroon99 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:43
Ne vodim se time brate mili nego sto u izjavi samo nas spominju mi smo stoka a oni nisu, sto nije napisano navijaci oba kluba ili nesto tako a ne samo horde zla pokvarile fudbalski dogadjaj
To niko ne osudjuje niko ne spominje
Oni su konstantno palili po jednu dvije baklje i bacali su par u teren. slike koje su objavili iz celika sa zapadne tribine je bas onaj dio gdje su oni bili smjesteni
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- BegovicRamiz
- Kontakt:
slazem se
ta tri su uslov za cistku
ako ostanu i sljedece sezone zna se sta ce nam biti
Poenta je da prodajes mlade igrace i pravis nove,mladi igraci moraju ici dalje kad dostignu limite u Sarajevu da bi se nastavili razvijati.bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:43Pa zašto onda očekujemo Kup/Titulu sa panjevima, ako ceš sve što valja prodat kako misliš osvojit nešta?soe je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:28Kakvo razmisljanje, pa za Sarajevo nema nista bolje nego ovo sto se desilo sa Vladanom to ce samo podici cijenu nasih igraca a pogotovo može biti značajno za prodaju Dizdarevića.Sarajevo mora praviti i prodavati igrače to je jedini ispravan put i zato je bitno da se igrači koje sad prodamo pokažu dalje.bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:25Vladan Kovacečević proglašen kao najbolji golman Poljske Ekstraklase, valjalo bi kada bi njega vratili... Sve što je dobro, prodamo.. Vratiti ekipu što su uzeli duplu krunu, i eto pobjeda, titula.. Rahmanovic, Tatar, Kovacevic itd...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Druže šta je Kovačević uradio sa svojom karijerom ako se vrati ovdje u jednu od najgorih evropskih liga nakon fenomenalne sezone u Poljskoj? Po ovoj logici hajde da se vrate i Rahman nakon dobre sezone u Turskoj i Dulja nakon dobre sezone u Njemackoj. Nismo mi klub u kojem se igraci mogu zadrzat duzi period jer je liga losa a i evropa se nije nikad igrala. Logično da mu je sad u planu da ide u još jaču ligu ili da ostane u Rakowu još godinu dana pa da pokuša u ligama petice. Dizdarevic je za nas vrh i ne treba nam prvi golman sem ako on ode.bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:43Pa zašto onda očekujemo Kup/Titulu sa panjevima, ako ceš sve što valja prodat kako misliš osvojit nešta?soe je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:28Kakvo razmisljanje, pa za Sarajevo nema nista bolje nego ovo sto se desilo sa Vladanom to ce samo podici cijenu nasih igraca a pogotovo može biti značajno za prodaju Dizdarevića.Sarajevo mora praviti i prodavati igrače to je jedini ispravan put i zato je bitno da se igrači koje sad prodamo pokažu dalje.bodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:25Vladan Kovacečević proglašen kao najbolji golman Poljske Ekstraklase, valjalo bi kada bi njega vratili... Sve što je dobro, prodamo.. Vratiti ekipu što su uzeli duplu krunu, i eto pobjeda, titula.. Rahmanovic, Tatar, Kovacevic itd...
Znaci ako bacis baklju u teren si navijac a ja i slicni koji pratimo klub preko 40 god smo simpatizeribodribordo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 12:37Razlika je izmedju simpatizera, i navijača. Ako si simpatizer, imaš Istok/Zapad, sjedi, grickaj košpe, gledaj tekmu to je simpatizer. A Navijači su druga stvar, suština Navijackih grupa jeste bakljada, koreografija, navijanje itd.. Do prije par godina je to bilo normalno svima, a sada kada je G. Vico došao u savez idu kazne za klubove koji nisu u RS. Ne kažem ovo tebi direktno, ali ljudima koji pišu po forumu, a ne posjete stadion nego gledaju kuci. Dodjite na stadion, podržite BORDO igrače, SVI U MOSTAR!Beli98 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:52Ma tu i portali bacaju ulje na vatru. To ne treba da te zamara.Maroon99 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 00:43
Ne vodim se time brate mili nego sto u izjavi samo nas spominju mi smo stoka a oni nisu, sto nije napisano navijaci oba kluba ili nesto tako a ne samo horde zla pokvarile fudbalski dogadjaj
Za koreografije,akcije,navijanja i sl svaka cast to podrzavam
Postujem ja i bakljadu, pogotovo na ovakvim utakmicama, svugdje se to radi osim mozda u engleskoj, samo sto se na tvu to sakrije pa se ne vidi. Al mi nije jasno koja je poanta ubacivanja baklji u teren ako se zna da se za to kazne bas rigorozne, brate zar nije logicnije bar na Kosevu bacit je u onaj tunel da nas ne jebu bezveze.
A Zenicani inače imaju neku neobnesnjivu ljubomoru prema glavnom gradu tako da ovo i me iznenadjuje previde on njih, mrze nas ljudi vise nego Lesinari
A Zenicani inače imaju neku neobnesnjivu ljubomoru prema glavnom gradu tako da ovo i me iznenadjuje previde on njih, mrze nas ljudi vise nego Lesinari
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vladan proglašen najboljim golmanom u Poljskoj i umjesto da momak ide na još veći nivo, neko očekuje da bi se on vratio ovamo. Kakav car svega mi.. 

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, nedimmmm1337, relativizam i 21 gost.