FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
.
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 13 jul 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
ma sa tegbirom na usnama samo 

ne jarane al ne mozes poredit nikako to dvojeforeveryoung je napisao/la:cek hoces da kazes da je atina izlet ? jarane skontaj se malo !sz21 je napisao/la: Poredis Atinu i Poznan ti si budala onda al eto uzivaj i ti

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Ne mozes. Atina je Buenos Aires za Poznan jos ako pridodamo jake veze izmedju Oly i CZ navijaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne koriste Lechovi, oni se drze kodeksa. To koriste ekipe iz KrakowaRuleHz je napisao/la:Koristili li su i veceras, pa... sad slijede VelesiciRafael30 je napisao/la:Oni nisu normalni, treba se dobro paziti ko bude isao tamo. Oni u obračunima koriste hladno oruzje, mačete po 70-80cm.

A ti mislis da nebi pokusali napasti, i da smo ih sa hurmasicama i baklavama docekali. Oni su drugi mentalitet skroz. Gore ce svakako napasti.sz21 je napisao/la:ma ja pricitaj ponovo i vidi to zadnje da je po navodnicima, nisam rekao da ovi sto su napali nece ici, mozda odu al tesko da ce svi sto su napali, i kazem mislis da poljaci nece vratiti ovo ?AdiFKS je napisao/la:A ti znas ko je napado i ko ce ici. De sviju ti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Neandertalac
- Kontakt:
Rule ako ima 16 ja konj a ne neandertalac 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja ne znam koji su, znam samo da sa ex yu nisu sigurno!tuzlak1987 je napisao/la:Ne koriste Lechovi, oni se drze kodeksa. To koriste ekipe iz KrakowaRuleHz je napisao/la:Koristili li su i veceras, pa... sad slijede VelesiciRafael30 je napisao/la:Oni nisu normalni, treba se dobro paziti ko bude isao tamo. Oni u obračunima koriste hladno oruzje, mačete po 70-80cm.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
- Kontakt:
pricas kao da si obisao te gradovesz21 je napisao/la:ne jarane al ne mozes poredit nikako to dvojeforeveryoung je napisao/la:cek hoces da kazes da je atina izlet ? jarane skontaj se malo !sz21 je napisao/la: Poredis Atinu i Poznan ti si budala onda al eto uzivaj i ti

Rule, daj im i kordinate...sta ti je ba.
Brisi to....zavaljujes momke.
Brisi to....zavaljujes momke.
Ko da gledam opet su miševi i primitivci iz mraka napadali i glumili kao neke mangupe. To traje još od kad su tako isto udarali na navijače Želje i to uglavnom invalide i djecu dok smo slavili titule u gradu. Poslije toga smo počeli slaviti na Grbavici naravno a i tamo nam je bacan suzavac, E sad ako neko ovdje podržava te huligane onda stvarno ovaj grad više nije dobro mjesto za življenje. Nisam bio prisutan ali sam poznavajači trenutnu situaciju siguran u ovo što pišem i nek je sramota svih tih koji nam sramote grad.
jasta je , isto ko u Monchengladbacha prosle godinePantelija je napisao/la:neka vrate, samo sto ce sa nama gore biti tona drezdenovacasz21 je napisao/la:ma ja pricitaj ponovo i vidi to zadnje da je po navodnicima, nisam rekao da ovi sto su napali nece ici, mozda odu al tesko da ce svi sto su napali, i kazem mislis da poljaci nece vratiti ovo ?AdiFKS je napisao/la:A ti znas ko je napado i ko ce ici. De sviju ti.kojima je to smijesan put... pa neka izvole

tuzlak1987 je napisao/la:Ne koriste Lechovi, oni se drze kodeksa. To koriste ekipe iz KrakowaRuleHz je napisao/la:Koristili li su i veceras, pa... sad slijede VelesiciRafael30 je napisao/la:Oni nisu normalni, treba se dobro paziti ko bude isao tamo. Oni u obračunima koriste hladno oruzje, mačete po 70-80cm.
Ja sam gledao neke klipove obračuna poljski navijača, mislim da je bas grad Krakov bio... tu nema sekunde nekog navijačkog kodeksa borbe, to ide da te ubije.
ima li iko iz Vogošće, upravo me lik zove gleda iz stana sa prozora, pun veliki park Poljaka. Zaustavili saobraćaj eto. Cca 500 njih je tu. Ako ima neko molim vas možete li to provjeriti.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
bojamora je napisao/la:Ko da gledam opet su miševi i primitivci iz mraka napadali i glumili kao neke mangupe. To traje još od kad su tako isto udarali na navijače Želje i to uglavnom invalide i djecu dok smo slavili titule u gradu. Poslije toga smo počeli slaviti na Grbavici naravno a i tamo nam je bacan suzavac, E sad ako neko ovdje podržava te huligane onda stvarno ovaj grad više nije dobro mjesto za življenje. Nisam bio prisutan ali sam poznavajači trenutnu situaciju siguran u ovo što pišem i nek je sramota svih tih koji nam sramote grad.

Objasnio čovjek.

4.10.2009.
Jeb.ali su jeza sada kada uleti gerila HZ Kobilja glava tamo.flwz je napisao/la:ima li iko iz Vogošće, upravo me lik zove gleda iz stana sa prozora, pun veliki park Poljaka. Zaustavili saobraćaj eto. Cca 500 njih je tu. Ako ima neko molim vas možete li to provjeriti.
Zadnja izmjena: pijanBabo, dana/u 13 jul 2015, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
koalem je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ko da gledam opet su miševi i primitivci iz mraka napadali i glumili kao neke mangupe. To traje još od kad su tako isto udarali na navijače Želje i to uglavnom invalide i djecu dok smo slavili titule u gradu. Poslije toga smo počeli slaviti na Grbavici naravno a i tamo nam je bacan suzavac, E sad ako neko ovdje podržava te huligane onda stvarno ovaj grad više nije dobro mjesto za življenje. Nisam bio prisutan ali sam poznavajači trenutnu situaciju siguran u ovo što pišem i nek je sramota svih tih koji nam sramote grad.

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- FrancescoTotti
- Kontakt:
de šuti majke ti .bojamora je napisao/la:Ko da gledam opet su miševi i primitivci iz mraka napadali i glumili kao neke mangupe. To traje još od kad su tako isto udarali na navijače Želje i to uglavnom invalide i djecu dok smo slavili titule u gradu. Poslije toga smo počeli slaviti na Grbavici naravno a i tamo nam je bacan suzavac, E sad ako neko ovdje podržava te huligane onda stvarno ovaj grad više nije dobro mjesto za življenje. Nisam bio prisutan ali sam poznavajači trenutnu situaciju siguran u ovo što pišem i nek je sramota svih tih koji nam sramote grad.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nek uslika i posalje ti.flwz je napisao/la:ima li iko iz Vogošće, upravo me lik zove gleda iz stana sa prozora, pun veliki park Poljaka. Zaustavili saobraćaj eto. Cca 500 njih je tu. Ako ima neko molim vas možete li to provjeriti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Rahatlokum i 34 gosta.