FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

junuz23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la junuz23 » 27 avg 2009, 10:17

Ljudi ganjajte zirante, dizite kredite trebat ce nam love bruka, valja obilaziti Rim ili Birmingham...joj ocam' pa ko moze to da zamisli :shock:

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 27 avg 2009, 10:27

NEKA VAM JE SRETNO VECERAS
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 27 avg 2009, 11:13

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2009, 11:16

Galatasaray SK je napisao/la:Pitari, sretno večeras, može se desiti svašta, al budimo realni, uspjeh je i da se neobrukamo!
uspijeh je ako prođemo u grupnu fazu.
You are someone else I am still right here

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 27 avg 2009, 11:19

Dali je istina da ce OBN da prenosi utakmicu...?

Inace neko je trazio Satelit na kojem je Digi Sport.
evo ga:
slika
Rođeni

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 27 avg 2009, 11:26

Pregled programa OBN-a znaci NECE se prenositi na obn-u

slika

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 11:28

puca me neka nervoza :D moramo proći nema druge
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 27 avg 2009, 11:39

Ima li u nekom kaficu da se organizovano prenosi tekma?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 avg 2009, 11:45

SRETNO VEČERAS.NADAM SE DA ĆE TE IZBACITI ONE CIGANE.Da napokon i mi iz BiH progulimo malo dalje.I da donesemo jako bitne euro bodove.Trenutno smo po euro koeficijentu bolji od Škotske i Belgije.Što znači da bi iduće god naš klub bio nosioc u 2 pretkolu Liga Uefa.Tako da će olakšati našim klubovima koji budu igrali iduće sezone u europi.Nadam se da će i Željo biti među njima.A što se prenosa tiće ko ima digitalnu satelitsku i satelit THOR moće gledati prenos.Biće na kanalu DIGI SPORT PLUS.On se nalazi na mjestu kanala N24.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 11:46

Velika prilika za Sarajevo

Nogometaše Sarajeva večeras očekuje uzvratna utakmica četvrtog pretkola Europske lige protiv Cluja u Rumunjskoj.
U timu sa Koševa nema problema s ozljedama. Svi igrači su spremni osim Škore, koji je van terena već duže vremena.

Nemamo šta izgubiti, a puno toga možemo dobiti. U prvom susretu smo pokazali da možemo i večeras ćemo se probati nadigravati s Clujom. Ako ponovimo drugo poluvrijeme s Koševa imamo realne šanse za prolaz dalje, kaže Muhamed Džakmić za Oslobođenje.

Sarajevo večeras ima drugu priliku da izbori grupnu fazu nekog europskog takmičenja. Prva je bila 2007. godine, kada je bordo tim na putu do Lige prvaka zaustavio kijevski Dinamo.

Naš predstavnik će večeras imati i veliku podršku svojih navijača, koji su i protiv Trnave i Helsingborga bili pravi dvanaesti igrač Sarajeva.

CFR Cluj - FK Sarajevo (18.45)

Stadion: Dr. Constantin Radulescu. Kapacitet: 28 000. Sudija: Duarte Nuno Pereira Gomes. Pomoćnici: Jose Manuel Silva Cardinal, Venancio Manuel Raposo Batista Tome (svi iz Portugala).

CFR CLUJ: Claro, Panin, Tony da Silva, Alcantara, Edimar, Muresan, Dani, Leao, Peralta, Traore, Mara.

FK SARAJEVO: Alaim, Rizvanović, Belošević, Torlak, Maksumić, Džakmić, Janjoš, Ihtijarević, Muminović, Hadžić, Avdić.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 27 avg 2009, 11:47

U koliko je sati utakmica?
12.9.2009.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 27 avg 2009, 11:47

hocel iko od vas moci postaviti u ovaj forum link gdje ce biti prenos preko neta? posto neznam dal ce biti na justin.tv?

hvala unaprijed .. kao sto mnogi rekose i mene vec pomalo nervoza i groznica hvata :P

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 avg 2009, 11:51

sretno SARAJEVU veceras ...uz Božiju pomoc će da obraduju sve gradjane Bosne i Hercegovine ...,
a ovi sa televizije neka znaju da od danas imaju jednog manje pretplatnika , nikad više neću platiti pretplatu iako je uredno plaćam vec godinama i mislim da svi tako treba da urade pa nek onda puštaju LJUBAVNE OLUJE i nižerazredne serije materi ...NEKA IH JE SRAM !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 27 avg 2009, 11:52

ima u sport centar kafeu, koji se nalazi, u Holiday Innu prenos tekme....
bar sam tako cuo...
Zadnja izmjena: osgood, dana/u 27 avg 2009, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 27 avg 2009, 11:52

Je li trebam neki poseban program da bi gledao tekmu veceras?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 11:54

ZEno.T. je napisao/la:U koliko je sati utakmica?

pa piše ti gore u tekstu, gledaj malo....18.45

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 27 avg 2009, 11:56

Butmiran je napisao/la:Je li trebam neki poseban program da bi gledao tekmu veceras?
trebas imat instaliran sopcast i evo ti adresa na kojoj mozes gledat tekmu http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 avg 2009, 11:58

Butmiran je napisao/la:Je li trebam neki poseban program da bi gledao tekmu veceras?
ako imaš digitalnu satelitsku i satelit THOR onda samo nađeš kanal Digi Sport plus.na njemu ima prenos
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 27 avg 2009, 12:02

Ne, ne, mislim na kompjuteru.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 avg 2009, 12:06

Janjoš: Donijeti radost čitavoj nacijI

Sarajevo danas igra historijsku utakmicu u kojoj će pokušati da pređu još samo jednu prepreku do grupne faze Eurolige. Večerašnji protivnik bordo tima, Cluj, je malo poljuljan zadnjim porazom u prvenstvu Rumunije od Dinama Bukurešt.
Da jedan problem ne dolazi sam potvrdilo se još jednom, jer je Cluj ostao i bez najboljeg igrača Konea. Ipak, bordo momci se moraju okrenuti svojim kvalitetima i pokušati napraviti veliku senzaciju u Evropi. Iako su bili veliki favoriti u ovoj utakmici, čitava javnost u Rumuniji sumnja da Cluj može lako proći. Igrače naše momčadi smo zatekli u hotelu u Rumuniji, gdje su koristili trenutke za odmor i pripreme za utakmicu.

"Danas nas očekuje zaista teška utakmica, koja će biti neizvjesna do samoga kraja. Cluj je zaista dobra ekipa i sigurno će igrat bolje na svom terenu i pred svojim navijačima. Bila bi lijepo napustiti stadion sa podignutim čelom, i mogu obećati da ćemo ostaviti srce na terenu.", rekao je Adis Jahović.

Sigurno najteže će biti danas treneru Sarajeva, obzirom da se u posljednje vrijeme digla velika prašina oko njega. Izjava Mehmeda Janjoša da nakon utakmice sa Clujem podnosi ostavku uzburkala je duhove.

"Stojim iza svoje odluke da ću nakon ove utakmice ponuditi ostavku predstavnicima kluba. Neka oni odluče da li je rešenje da odem. Ako jeste, odmah odlazim!", kategoričan jeMehmed Janjoš.

Ipak smo se poslije toga okrenuli ljepšm stvarima i onome što nas čeka večeras.

"Opet bih dao protivnicima ulogu favorita jer oni to zaslužuju. Vidjelo se da su zaista odlična ekipa i da imaju i glavu i rep. Mi se sigurno nećemo predati unaprijed, jer vidimo i mi svoju šansu. Imam još nekih nedoumica koji će sastav istrčati na teren i žao mi je što Jahović nije spreman. Da jeste, sigurno bih gurnuo dva napadača, ali kako vrijeme bude odmicalo igračemo sa dva špica, gdje ćemo pokušati dati taj gol koji nam garantuje prolaz. Iskreno nadam se da će igrači dati sve od sebe i uspjeti donijeti radost čitavoj naciji."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.