i jedna umjetnička

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
aferim momciluko,,,slike su legenda,naravno na Sea mislimhodža je napisao/la:
i jedna umjetnička
D.Stamboliću, nemoj da širiš neistine i glupostiNaravno da je nešto posebno kada za svoju zemlju možete igrati na jednom ovako velikom takmičenju, a Svjetsko prvenstvo se ne igra svake godine, o tome se mašta tokom djetinjstva. Strašno se radujem što sam u šansi da igram na jednom Mundijalu, neopisivo je", istakao je "bosanski Hulk", kako ga sve češće zovu navijači i fanovi.
Sestra od tetke.Virtu4l je napisao/la:Ovo mu je rodica
Sa oceve ili sa majcine strane?bhsport je napisao/la:Sestra od tetke.Virtu4l je napisao/la:Ovo mu je rodica
Sa obje, dva brata ozenili dvije sestre.sead_f1 je napisao/la:Sa oceve ili sa majcine strane?bhsport je napisao/la:Sestra od tetke.Virtu4l je napisao/la:Ovo mu je rodica
tako jehodža je napisao/la:D.Stamboliću, nemoj da širiš neistine i glupostiNaravno da je nešto posebno kada za svoju zemlju možete igrati na jednom ovako velikom takmičenju, a Svjetsko prvenstvo se ne igra svake godine, o tome se mašta tokom djetinjstva. Strašno se radujem što sam u šansi da igram na jednom Mundijalu, neopisivo je", istakao je "bosanski Hulk", kako ga sve češće zovu navijači i fanovi.Kakav crni hulk, zna se koji nadimak ima momčiluk Seo
pa šta ako mu je rodica, nije mu sestraVirtu4l je napisao/la:Ovo mu je rodica
Chinaglia je napisao/la:pa šta ako mu je rodica, nije mu sestraVirtu4l je napisao/la:Ovo mu je rodicaif you know what I mean
Chinaglia je napisao/la:pa šta ako mu je rodica, nije mu sestraVirtu4l je napisao/la:Ovo mu je rodicaif you know what I mean
Halalicemo mi ali da li ce ti halaliti SeoVirtu4l je napisao/la:Ma nije rodica ljudi moji, to sam lupiohalalite
**** te hulk ba, kakav hulk...joj ove raje, moras im crtatiKEC je napisao/la: ubaci ja od naseg Hulka i od prve prihvati sliku.Slucajnost ili ne odlucite sami