Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

senad_flamin
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la senad_flamin » 13 jul 2010, 19:06

Italia je napisao/la:sta fali Ibisevicu? :roll: :mrgreen:
dosta togaaaa........... :D :D :D bolji je Muslimovic od njega hehe ;) ;)
-RIVALDO-

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 19:15

da, u repci jeste.. jer Muslimovic je zvijer, zivotinja.. gine za nas dres, bosanski.. ali sumnjam da bi ginuo tako za neki klubski.. dok je Vedo odlican.. 30 golova u dvije sezone i najgora moguca povreda.. mislim da je vise nego dobro..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 jul 2010, 19:25

najezi se :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 jul 2010, 19:38

sarajlija89 je napisao/la:ma dobro sad....sve je to udure..al ibisevic klasa za juventus...???? :| ...samim tim pada u vodu ovaj natpis...mada sta su sve dovodili vedo bi jos i zvijezda bio :mrgreen:

nek ide u napoli da se dodatno popularizuje serie A u BiH... :D
pogledaj koa sve dovode, napsram njih je on itekako klasa za juventus.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 jul 2010, 19:53

na kakav ibišević i u ovakvom juventusu ima bar 3-4 bolja napadača od njega, ovo je neki menadžer pokrenuo trač da mu ili digne cijenu ili isposluje veću platu, čuj u juve, pa nema šanse
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 20:00

bolji i od Amaurija i Iaquinte zajedno..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 jul 2010, 21:16

Marrotta was interviewed today by Tuttosport:

Chiellini contract renewal: it will be inline with the clubs wage policy, we are not in the CL so that has to be taken into consideration and we need to look at the clubs balance

Dzeko: it's true we are after him, I have spoken to them and they want alot for him, they however are interested in some of our players, we know that sometimes the players you buy are not as good as the players you sell

Trezeguet: we haven't made a list of the good and bad, Del Neri is evaluating all players at Pinzolo

Krasic: he is an objective, but with the new rule and the possible arrival of Dzeko we will wait and see what happens

Central defender: Gallas was the perfect profile, a player that is available for free or will be available on loan

Diego: very good chance he will stay

Melo: we will help him not put him in the corner

Player that most impressed you at the WC, Forlan

Pazzani: Samp want alot for him, we will not raid Samp of their players

Next few days things will step up players coming and going

I want the squad finalized by the end of Jul

Hmmm :roll: ...ss pise nesto sasvim drugo.

Tresla se gora rodio se mis. :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 jul 2010, 22:04

nek su iaquinta i amauri, inace 2 prvoklasna napadaca :lol: bolji od ibisevica :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jul 2010, 22:19

JuveSissoko je napisao/la:

najezi se :D
kakva je igracina ovaj del piero kapa do poda majstore
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jul 2010, 22:24

Kakva je situacija sa Krasicem?Jesu li se ista pomakli pregovori,CSKA trazi 15 a Juve daje 12,a traze i Dzeku,dakle jedan mora odpasti.A Fener se ukljucio za Krasica opet,daje tih 15 miliona,i oko 4 mil.Milosu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2010, 22:44

Devil je napisao/la:Kakva je situacija sa Krasicem?Jesu li se ista pomakli pregovori,CSKA trazi 15 a Juve daje 12,a traze i Dzeku,dakle jedan mora odpasti.A Fener se ukljucio za Krasica opet,daje tih 15 miliona,i oko 4 mil.Milosu.
sto se krasica tice ceka se rasplet situacije sa dzekom..ako transfer dzeke propadne krasic je prva opcija...e sad pitanje je koliko vremenski to moze cska pa i sam krasic cekat...sigurno mu nije drago sto je rezervna opcija...ali...dzeko je prvi izbor i ipak sam misljenja da ce doci u juventus..steta za milosa valjo bi nam
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 01:03

Sad bi CSKA da ipak zaradi.. mislim da ce Juve to pametno isposlovati.. dovesti Dzeku, a Krasicu obecati ugovor sljedece sezone i dovesti ga besplatno.. a nek se CSKA i slicni klubovi i dalje qrce.. ako Wolfsburg ovako nastavi i oni ce tako isto se zaebati.. nece ni Kraske u Fener.. pa nista bolji od CSKA-a..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 15:44

Trener rekao svoje mišljenje o dosadašnjem toku priprema te nagovijestio neke stvari koje će primjenjivati naredne sezone...

Del Neri kaže:

"Ovdje smo nekoliko dana, ne možemo reći da je sve odmah sjajno, ali smo na pravom putu. Očekujem da u narednim danima u kojima ćemo igrati i prijateljske mečeve ekipa fizički napreduje, kao i na terenu. Del Piero će sutra sigurno igrati. Rezultat je svakako bitan, ali trenutno prolazimo kroz fazu teških tjelesnih priprema."

Dao je i komentar na mercato.

"Grosso? Ostaje sa nama ukoliko ne stigne zamjena. Svi igrači koji su trenutno ovdje su dio našeg projekta. Naš cilj je da budemo agresivni i uspješni. Važno je znati i razumjeti ono što želimo. Trezeguet? To je igrač koji gol ima u svojoj DNA, to je garancija."

Prokomentarisao je i Del Piera, Diega i Marchisia.

"Del Piero i Diego? Između njih ne postoji natjecanje, ali teško da mogu igrati zajedno na terenu. Marchisio? Iduće godine sigurno igra, jedan je od dva veznjaka na sredini", završio je Del Neri.

mene kupio izjavom za Trezegueta :oops:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2010, 16:02

Lijepe vijesti za trezegueta...ja sam i dalje misljenja da on moze igrati na vrhunskom nivou samo ako ga povrede zaobidju...nema takvog golgetera niko...ruud je svojevremeno bio...al opet misljenja sam da ce treze napustit klub ako dzeko dodje....ja bi volio da to bude amauri al jbg....znaci ostanak davida zavisi od dolaska dzeke

del neri kaze da alex i diego ne mogu zajedno igrat...pa donekle razumno...jer u novoj formaciji diego bi igro drugog spica ili poluspica u paru sa jednim od robusnih centarfora...tesko da ce dva manja napadaca kao del piero i alex igrat skupa u spicu....uvijek ce biti jedan od njih i centarfor u liku trezea ili koga vec...

sad pomalo nevjerovatne vijesti...olympiacos ipak nece camoranesija iako je sve dogovoreno,uzeli romedhala...tako da mauro ostaje u juventusu :| :!: :!: jbg...legenda je i veliki majstor..al on vec odavno ne igra ozbiljan fudbal... :roll: :roll:

vjerovatno su tim popunjene krilne pozicije sto znaci da nema nista od krasica....seba ce na posudbu u bari a masielo nama...sto je potpuno nelogicno...ako vec seba nema mjesta da dovodimo nekog drugog :| :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 16:08

neka se Diego navikne na Secunda Puntu, lagano Trezgola u napad, jos krila.. garantujem da ce zabiti +20 ako ne bude povreda.. uvjeren sam..

sto se tice Camo-a.. bolje da ostane nego da ide za 2 pisljiva miliona :evil: .. pa nije on Grygera, vec CAMORANESI.. Forza Camo..

i odakle ti to za Sebu? prvi put cujem?.. bolje da je Seba jedno krilo, Pepe drugo..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2010, 16:13

Tuttosport tako pise....

zamjena masiello-giovinco....nije logicno majku mu...ako vec seba nema mjesta...mada je ovaj masiello dobar gledo sam ga....i cak sta vise mislim da je dijete juventusa ili je bar nekad igro..poznet mi pravo :mrgreen:

nije problem sto ce mauro ostat...al on je svoje zavrsio...odnos prema samoj igri je katastrofalan, vec smo ranije to konstatovali..tesko da moze pomoc

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 16:18

pomaze on itekako ostankom svojim.. barem na klupi.. pa neka Marchisio vidi da ako bude vrijedan klub ce se prema njemu korektno odnositi i nece ga posle 30-e u smece baciti..

Seba ako ode na posudbu, vjeruj mi da se vise nikad nece vratiti u Juventus..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2010, 16:28

Giovanni Trapattoni: "Juventus is a bit 'in my DNA, so I know well. It's like a dragon with seven heads, cut him a check but there's always another. Never give up, and his strength is in the unity: Piedmont is still happy island, without the strains of Milan and Rome, and players can best prepare. "

ma opet i ova uprava nije neke radikalne promjene uradila..ne znam vrijeme ce pokazat al mislim da nazalost nije to ono sto trebamo....pojacanja nisu vrhunska,neke igrace odbacujemo a s druge strane neki ce ostati koji nisu zasluzili...jbt mi nismo ni jednog igraca promjenili osim cannavara..svi su jos tu...i par novih...zar je to tako trebalo??? :| :| :roll:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 jul 2010, 18:56

Odavno sam to shvatio, i pisao ovdje. Ova pojacanja sto su dosla su ispod niova kluba, i stojim iza toga. Sa njima se nista konkretno ne moze uraditi...ako se jos dobro ne pojacamo imat cemo reprizu prosle sezone. Daj Boze da ne bude jos gore. Kad pogledas druge konkurente koji tim i SIRINU imaju, laiku je jasno da smo donji....Zato ocekujem kao sto sam napisao da nas Marotta iznenadi sa nekim zvucnim i jakim pojacanjima, a do tada ostajem malo po strani do pocetka sezone.

FORZA JUVE!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 jul 2010, 20:17

Andrea Agneli je obecao jednog world class igraca ili kao sto bi on rekao" un BIG" :mrgreen: trebao bi to bit Džeko,al kako slusam Andrea je od rijeci lik,pa se da ocekivat jos jedan igrac koji ce valjda valjat ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.