NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
šta bi sa vareom prošle godine bio najbolji igarać širokog
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I things rezultat is open hahaah 1:15
I things rezultat is open hahaah 1:15
ozljeda, a i ne igra baš često niti u prvom sastavu..vidjet cemonidi je napisao/la:šta bi sa vareom prošle godine bio najbolji igarać širokog
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
koji je to klub?da nije možda Torpedo,koji prima petake na svom terenu
[/quote]
Tarantino- koji si ti komplexas to je neshvatljivo , nema ti nijednog posta da ne spominjes virsle , torpedo ..
.Tema je siroki , ne treba ni Fk Skrentnicar
da spominjes na njihovoj temi , ohladi malo svoju umobolnu zeljeznicarsku glavu .
Stoo see tekmee ticee , Olimpic boljii bio zasluzeno savladao siroki . Ocito se vidi da je siroki dobrim dijelom izgubio prikljucak ali ja mislim da ce oni osvajanjem kupa izaci u evropu .

Tarantino- koji si ti komplexas to je neshvatljivo , nema ti nijednog posta da ne spominjes virsle , torpedo ..

Stoo see tekmee ticee , Olimpic boljii bio zasluzeno savladao siroki . Ocito se vidi da je siroki dobrim dijelom izgubio prikljucak ali ja mislim da ce oni osvajanjem kupa izaci u evropu .
Kaže,da bi pješke došao u Željunidi je napisao/la:šta bi sa vareom prošle godine bio najbolji igarać širokog

Einigkeit und Recht und Freiheit
ne vezano za temu ,mocna ti slikaBarney Stinson je napisao/la:Nebitno sto je Istuk to sve osvojio, ali da je i Mourinho na klupi a igrači ga bojkotoju nema od toga ništa...
BRKO ODLAZI
Edit: Otisao je![]()
Najbolje pojačanje smo dobili nakon zavrsetka prijelaznog roka

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
eo ovo cu sad napisat da vise ne kenjate o nacionalistickom sirokom:
treneri koji su vodili NK Široki:
Sudo Muminagić
Alija Kajić
Nusret Čerkić
bilo je srbina igrača..samo mi mrsko traziti imena
u HKK Širokom također , treneri i igrači, mislim da su svi srbi bili...
Sudo Muminagić
Alija Kajić
Nusret Čerkić
Da ali ne Široki nego Mladost (Lištica)Kevin je napisao/la:eo ovo cu sad napisat da vise ne kenjate o nacionalistickom sirokom:
Sudo Muminagić
Alija Kajić
Nusret Čerkić
ko da je bitno..to je bilo 1995. kolko znamseven je napisao/la:Da ali ne Široki nego Mladost (Lištica)Kevin je napisao/la:eo ovo cu sad napisat da vise ne kenjate o nacionalistickom sirokom:
Sudo Muminagić
Alija Kajić
Nusret Čerkić
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ma vi ste oaza multietničnosti
ne smeta mi kad mijo jelić odluči da u širokom mogu igrati samo katolici,šta ima veze,i u bilbau mogu igrati samo baskijci,ali mi smeta ovo tvoje pojašnjavanje kako nije tako i kako smo mi u zabludi.
mijo je iskren za razliku od tebe koji si licemjer.

ne smeta mi kad mijo jelić odluči da u širokom mogu igrati samo katolici,šta ima veze,i u bilbau mogu igrati samo baskijci,ali mi smeta ovo tvoje pojašnjavanje kako nije tako i kako smo mi u zabludi.
da ti ne kazem ko ti je licemjer...Neprilagodjen je napisao/la:ma vi ste oaza multietničnosti![]()
ovo sam postao zato sto su neki govori ida NIKAD nije u klubu bio nitko druge nacionalnosti što po ovome što sam postao nije istina..i ništa drugo ne mislim niti želim reći..
uostalom, neznam što ti išta objašnjavam..
Napiši par igrača, koji nisu katolici da su igrali u Širokom. Hvala
neznam...ovo sam naletio negdje za trenere koji su vodili Široki...banovan je napisao/la:Napiši par igrača, koji nisu katolici da su igrali u Širokom. Hvala
igrali su i u košarci, i bili treneri, ali i u nogometu...sad mi je mrsko al nađem to pa napišem ovdje..
Meni se čini da ih je bilo veoma, veoma malo. Barem što se fudbala tiče. Što je za mene čudno i pomalo nacionalistički.
Al to je samo moj sud. Nije na meni da presuđujem.
S tim da si moralna vertikala sa sEverne trEbineColorado je napisao/la: Tarantino- koji si ti komplexas to je neshvatljivo , nema ti nijednog posta da ne spominjes virsle , torpedo ..![]()
.Tema je siroki , ne treba ni Fk Skrentnicar
da spominjes na njihovoj temi , ohladi malo svoju umobolnu zeljeznicarsku glavu .

Naime, ovaj tvoj slino je prvo napisao na ovoj temi:
Aldinn je napisao/la:sigurno se neradujes kad tvoj zeljeznicar igra u evropi,jer nas redovno brukaZna se koji je jedini nas klub koji nas uvjek dostojno predstavi u evropi
![]()
Onda mu je čovjek samo odgovorio. Ti komentarišeš reakciju a akciju ne spominješ.
Također, Željezničar se nikada nije zvao FK Skretničar za razliku od Sarajeva koje je nastalo kao Torpedo. Ne znam što se ljutiš kada ljudi koriste vaše prvo ime. Jel te to stid

-
- Kontakt:
Nas nije stid
NK Vaso Miskin Crni

NK Vaso Miskin Crni

-
- Kontakt:
banovan je napisao/la:Meni se čini da ih je bilo veoma, veoma malo. Barem što se fudbala tiče. Što je za mene čudno i pomalo nacionalistički.
brzo ces ti mijenjati nick

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- crvenocrni
- Kontakt:
Daj ba ljudi ohladite malo tog prepucavanja Zeljo-Sarajevo, bar na temi drugih klubova...
Siroki je jedan ancionalisticki klub,to je jasno! niakd u njemu nije zaigrao niti jedan igrac ne katolicke vjeroispovjesti,sto je paradoks u danasnjem modernom svijetu..na vasim utakmicama viore se nacisticke zastave vasih navijaca..hm a predsjednik kluba mirno gleda utakmicu,plus je i BHT prenosio uzivo.... svaki klub u npr Arapskim zemljama ima bar nekoliko ne muslimana u ekipi,isto u Rusiji svaki klub ima bar nekoliko ne pravoslavaca u ekipi.... naravno Siroki ima pravo da to bude jednonacionalni klub,ali to nije u duhu danasnje moderne Evrope,gdje se cjeni znanje i kvalitet,a ne koje si vjere i nacije! Ali kazem opet,Siroki ima pravo da radi sta zeli,a koliko je to normalno o tome se da diskutovati! kako god nas fudbal bez Sirokog ne bi bio zanimljiv,jer imate infrastrukturu kao malo klubova u BIH,a ja sam za to da su takvi klubovi prijeko potrebni nasem fudbalu! a stvari koje nemaju veze sa sportom ne vrijedi ni spominjati,a to su sigurno vec pomenuta vjera,nacija...fasizam i nacizam!Kevin je napisao/la:neznam...ovo sam naletio negdje za trenere koji su vodili Široki...banovan je napisao/la:Napiši par igrača, koji nisu katolici da su igrali u Širokom. Hvala
igrali su i u košarci, i bili treneri, ali i u nogometu...sad mi je mrsko al nađem to pa napišem ovdje..
upravo sam ti gore naveo 3 trenera bosnjaka koja su vodila Široki nogomet, a igrali su srbi, isto ko i u košarci i trener i igrač..pronaći ću imena pa ću postavit ne brini.bosnas_ je napisao/la:Siroki je jedan ancionalisticki klub,to je jasno! niakd u njemu nije zaigrao niti jedan igrac ne katolicke vjeroispovjesti,sto je paradoks u danasnjem modernom svijetu..na vasim utakmicama viore se nacisticke zastave vasih navijaca..hm a predsjednik kluba mirno gleda utakmicu,plus je i BHT prenosio uzivo.... svaki klub u npr Arapskim zemljama ima bar nekoliko ne muslimana u ekipi,isto u Rusiji svaki klub ima bar nekoliko ne pravoslavaca u ekipi.... naravno Siroki ima pravo da to bude jednonacionalni klub,ali to nije u duhu danasnje moderne Evrope,gdje se cjeni znanje i kvalitet,a ne koje si vjere i nacije! Ali kazem opet,Siroki ima pravo da radi sta zeli,a koliko je to normalno o tome se da diskutovati! kako god nas fudbal bez Sirokog ne bi bio zanimljiv,jer imate infrastrukturu kao malo klubova u BIH,a ja sam za to da su takvi klubovi prijeko potrebni nasem fudbalu! a stvari koje nemaju veze sa sportom ne vrijedi ni spominjati,a to su sigurno vec pomenuta vjera,nacija...fasizam i nacizam!Kevin je napisao/la:neznam...ovo sam naletio negdje za trenere koji su vodili Široki...banovan je napisao/la:Napiši par igrača, koji nisu katolici da su igrali u Širokom. Hvala