Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
znal ko sastav belgije za večeras....po pozicijama da napise...molim vas...
http://livetv.ru/en/eventinfo/21611/bosnovolimte je napisao/la:molim vas molim vas da li neko zna web stranicu gdje mogu gledati nasu bosnu danas....molim vas ...
hajmo bosnooooo
na ovom sajtu uvijek nađem livestream evo ti link a trebalo bi da budu spremni pola sata prije tekme
imaš na ranijim stranicama ovog topica njih još
a bht prenosi tako da ako imaš satelitski trebalo bi da možeš da gledaš
-
- Kontakt:
[/quote]http://livetv.ru/en/eventinfo/21611/
na ovom sajtu uvijek nađem livestream evo ti link a trebalo bi da budu spremni pola sata prije tekme
a bht prenosi tako da ako imaš satelitski trebalo bi da možeš da gledaš[/quote]
ejjjj hvala ti do neba nemam sateli ja sam preko okeana.....hajmoooo bosnooooo
hvala ti ponovo
a bht prenosi tako da ako imaš satelitski trebalo bi da možeš da gledaš[/quote]
ejjjj hvala ti do neba nemam sateli ja sam preko okeana.....hajmoooo bosnooooo
hvala ti ponovo
Maloprije jedan nas navijac cak je se okupao u mutnoj Bosni , a ostali su se poredali i naravno podrska nasem skobalju u rijeci Bosni 

Čelik do bagro
TOOOOOOOODdIiNnOo je napisao/la:Maloprije jedan nas navijac cak je se okupao u mutnoj Bosni , a ostali su se poredali i naravno podrska nasem skobalju u rijeci Bosni

Dzeko je iz Sarajeva, al mu je otac porijeklom iz Doboja.emchoz je napisao/la:Džeko je iz Doboja zato neriseThe_Target je napisao/la:Neki ljudi iz Doboja ponovo pokazuju kolike su picke, kako za vrijeme rata, tako i poslije
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
vOluMme je napisao/la:znal ko sastav belgije za večeras....po pozicijama da napise...molim vas...
kako me nerviraju ovi iz Rs-a, ali necemo se sada na njih obazirati idemo veceras ako Bog da InsAllah da isprasimo belgijance...ALE ALE ALEEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEEE

mB!
- The_Target
- Kontakt:
Pa zar niko nema mobitel s kamerom ili aparat da uslika atmosferu u Zenici i postavi na ovaj forum, nevjerovatno
Rođeni brato
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Sve što želim u ovom Trenutkuu .. Igraj Bosno igraj i Pobjedii..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Jooj sto me nerviraju ovi tzv.,,srbi,, steta sto oni nikad ne idu uz svoju repku pa da i mi njima napravimo nesto slicno,a sto se tice DZEKE on je iz Sarajeva ali mu je rodbina iz Rogatice(istocna Bosna)
Ljudi ja neznam kako je vama, ali sam ja morao popiti tabletu za smirenje. Obuzima me neki strah i neka pozitivna trema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO...NIKAD SAMA NISI TI UVIJEK STOBOM TU SMO MI TVOJE KCERI I SINOVI....

mB!
Bolje da si dvije ljute trgnuo,trema nestane za tili casamerosm je napisao/la:Ljudi ja neznam kako je vama, ali sam ja morao popiti tabletu za smirenje. Obuzima me neki strah i neka pozitivna trema.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
To si upravu ali nije bilo pri ruci.harishp je napisao/la:Bolje da si dvije ljute trgnuo,trema nestane za tili casamerosm je napisao/la:Ljudi ja neznam kako je vama, ali sam ja morao popiti tabletu za smirenje. Obuzima me neki strah i neka pozitivna trema.

Evo malo prije sam se cuo sa rodjakom koji zivi u njemackoj i kaze da je Torres u Kickeru (njemacke sportske novine) ali u u svom izdanju (bice za par dana na internetu) izjavio da se moraju paziti BiH i da imamo strasan vezni red i napad.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
zar je ikome ko je sada u zenici stalo da slikaje i salje neke slike na net...ljudi se zagrijavaju......piju pivo i sl pica i uzivaju ......takmice se ko ce napravit bolji stimung...i ko ce bolje navijat za najbolju ekipu na svijetu ......bice fotki poslije tekmeThe_Target je napisao/la:Pa zar niko nema mobitel s kamerom ili aparat da uslika atmosferu u Zenici i postavi na ovaj forum, nevjerovatno
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
stijnenvOluMme je napisao/la:vOluMme je napisao/la:znal ko sastav belgije za večeras....po pozicijama da napise...molim vas...
sverts----------------kompany----------simons----------------vermalen
-----------------mudingayi-----------------defour------------------------------
felllaini----------------------------------------------------------------witsel
-----------------------------sonck----------------------dembele------------------------
hahah, jos kad vam kazem da nisam u zenici, davno bi ja to slikao, ali jbg, siguran sam da ce biti cudo atmosfera iako ce padati kisa, kompany igra, to je zaista gadno, strasan je lik, i bojim se kornera, bojim se ibricica i njegove gluposti, jer opet i po stoti put kazem on je naj najslabiji igrac.
- Principatus
- Kontakt:
Odakle imas ovaj sastav? Zar nisu htijeli da igraju sa 3 napadaca? Stijnena ponova na gol? Svasta covjek tako vec brzo traumu preradio? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
večeras strijelci za BiH dobijaju 2 mikado čokolade 

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.