Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Interista di cuore » 16 maj 2010, 17:41

i u cemu je onda problem ??? sto ti je tolko krivo,pa ne mozes ni cestitati na ZASLUZENOJ TITULI...zar te toliko boli sto je manji klub sada 54588454 puta jaci od vas i slavi 5.uzastopnu tituli...a dobro je ako ne patite,svaka vam cast,ja bi crko da Inter bude 7. i da ima negativnu gol razliku ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 17:47

Interista di cuore je napisao/la:i u cemu je onda problem ??? sto ti je tolko krivo,pa ne mozes ni cestitati na ZASLUZENOJ TITULI...zar te toliko boli sto je manji klub sada 54588454 puta jaci od vas i slavi 5.uzastopnu tituli...a dobro je ako ne patite,svaka vam cast,ja bi crko da Inter bude 7. i da ima negativnu gol razliku ;)
problem je sto je to postigo na dobro poznati nacin...i problem je sto je nas tim time direktno doveden u ovu situaciju...

mozete vi ba slavit...al cinjenica ce uvijke biti sta i kako ste postigli i pod kojim okolnostima...sto svakako ostaje jedna mrlja ma koliko to vi ne zeljeli priznat

dok je mene i ovakvih slicnih to se sigurno nece zaboraviti....a takvih je duplo vise nego vas ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 maj 2010, 17:48

Inter vam nije kriv...KRIV VAM JE MOGGI,sto to prije svatite prije ce te stat na noge i mozda opet bit konkurenti za titulu......dosta od mene,budi cojk cestitaj,nije sramota pruzit ruku boljem ;) ciaoooo i FORZAAAAAAAAAA INTERRRRRRRRRRRR

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 maj 2010, 17:49

kako ste jadni krista ti.... ja nisam vidio toliko jadnijih likova na jednom forumu.. čast izuzecima
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 17:50

Interista di cuore je napisao/la:i u cemu je onda problem ??? sto ti je tolko krivo,pa ne mozes ni cestitati na ZASLUZENOJ TITULI...zar te toliko boli sto je manji klub sada 54588454 puta jaci od vas i slavi 5.uzastopnu tituli...a dobro je ako ne patite,svaka vam cast,ja bi crko da Inter bude 7. i da ima negativnu gol razliku ;)

Ovako , kao prvo ni u cemu nije problem. Zasluzena ili ne zasluzena o tome se moze pricati do sutra. Tako da necu nista kometarisati. Nikad vam ne bih cestitao, valjda vam je i jasno zbog cega. Kad kazes jaci, moras da nadovezes trenutno, jer nece to vjecno, to mora da ti je jasno. Ti uzivaj dok mozes. Ja samo pisem realno, kad kazem da smo veci od vas. To sto nekog boli, to je licna stvar. Zivio.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 17:51

niko nije osporio da je inter nabolji.............al postoji i pozadina toga ;) prosto i jednostavno....

FORZA MAGICA JUVE 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 17:52

Interesantno je da su navijači kluba koji se borio za titulu do posljednjeg kola(naravno, navijači Rome)čestitali Interu, a navijači ekipe koja ima negativnu gol razliku ne žele, ili bolje rečeno ne priznaju da su u ovom trenutku daleko iza crno-plavih. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 maj 2010, 17:53

Ma jbg tesko je gledat mnogima Intera na vrhu...niko vam ne spori da ste najveci klub u Italiji,al trenutno ste miljama daleko iza nas...i to je fakat ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 17:55

Monolog je napisao/la:Interesantno je da su navijači kluba koji se borio za titulu do posljednjeg kola(naravno, navijači Rome)čestitali Interu, a navijači ekipe koja ima negativnu gol razliku ne žele. ;)
sta da im cestitam sto su upropastili moj klub i na taj nacin postigli uspjeh????.....

ne razumijete vi to.....

Vratice se juve..polako....valjda ima pravde kod onog gore ako vec nema medju ljudima :D ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 maj 2010, 17:56

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 maj 2010, 18:27

Dakle zavresna je jos jedna sezona u Italiji.Inter zasluzeno prvak,imaju najbolju ekipu,najboljeg trenera...(samo mi nemojte pisati kako su dosli do toga jer pocinjete smarati).Nekoliko puta su kiksali gde niko nije ocekivao ali to ROma i Milan pre svega nisu znali iskoristiti.Roma dosta pokazala,realno pred pocetak sezone ja sam ocekivao da ce oni biti tu oko 4.mesta i borba za LP bi je mogla zadovoljiti.No vremenom su prikazivali sve bolje igre i dosli su na korak od titule.Milan standardno,mrljava igra ali na kraju visok plasman.Dakle u Lp sledece godine direktno gledamo Romu,Inter i Milan.Cetvrto mesto zauzela je odlicna Sampdoria ove sezone koja je svojim igrama zasluzila upotpunosti ovaj plasman i put u kval.za LP.Do poslednjeg kola borba sa Palermom za LP gde je na kraju ona uspela.U EL sledece godine idu Palermo i Napoli koji ce kroz play-off traziti grupnu fazu,te po meni najvece razocarenje Juventus koji ce od treceg predkola.Borba za opstanak nije bila toliko zanimljiva.Vec tri kola pre kraja 99% su se znali putnici u Seriju B.Atalanta,Siena,Livorno su klubovi koji nisu bili te srece da ostanu u ovome karavanu.Kao sto sam vec rekao najneprijatnije iznenadjenje meni je Juventus koji je zavrseo tek 7.ali i Atalanta koja sa veoma zanimljivom ekipom nije uspela da osigura opstanak.Takodje i Fiorentina prelosa tek 10.mesto.Verovatno je danak uzelo igranje u LP gde su pruzali veoma dobre igre.Najprijatnije iznenadjenje je Sampdoria sa plasmanom u LP.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 16 maj 2010, 18:42

[quote="Interista di cuore"][/quote
svaka mu casta, najjaci komentator :D :D CHAMPIONE D ITALIA

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 16 maj 2010, 18:45

INTER CAMPIONE D'ITALIA

za sve navijace jubeta,bilana i rome

ZERI TITULI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 18:48

svaka cast interisti, puno srece u finalu..

FORZA ITALIA!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 16 maj 2010, 18:53

Najednom sve navijaci Intera izronili ... vauuu ... bravo ....

A kad je Inter bio "prokleti" tim nigdje nikoga ...

Znaci paljba za sve preletace ... paljba ...

Vidimo se u Madridu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 maj 2010, 20:13

Monolog je napisao/la:Interesantno je da su navijači kluba koji se borio za titulu do posljednjeg kola(naravno, navijači Rome)čestitali Interu, a navijači ekipe koja ima negativnu gol razliku ne žele, ili bolje rečeno ne priznaju da su u ovom trenutku daleko iza crno-plavih. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 16 maj 2010, 20:24

Daffy- legoendo, od tebe sam iocekivao jedan normalan post od ovakvih bisera, stvarno, vama nesto dokazat isto onim nacionalistima (zao mi je sto se doticem ove teme, ali, da se zna, nacionalista nisam samo govorim realno) sto su im idoli zlocinci. Vi hvalite vasu upravu kao najposteniju, a u stvari to nije. i tako bi blatili svaki put i svaki klub. Sta bi bilo da roma osvaja 5 titula uzastopno, i njihove navijace bi hebavali u zdrav mozak, kako oni namjestaju i sl.

Sto se tice penala, jel bilo namjerno?

I neka mi neko jos kaze da se samo Interu ugadja od strane sudija i da su najsretniji, samo danas su dokazali da nisu sa 2 precke i sjajnim reakcijama onog Curcija. Kao da Romi, Milanu, juvetu nikada nije dosudjena neka sumnjiva odluka u korist njima.

Jos samo cu reci da je ovaj sarajlija89 pravi objektivac, kako racuna ove titule, ispade samo prosla godina bila zasluzena (2005. necu da pominjem)

I nesto za kraj

WE ARE THE CHAMPIONS
Pazza Inter amala!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 21:14

Monolog je napisao/la:Interesantno je da su navijači kluba koji se borio za titulu do posljednjeg kola(naravno, navijači Rome)čestitali Interu, a navijači ekipe koja ima negativnu gol razliku ne žele, ili bolje rečeno ne priznaju da su u ovom trenutku daleko iza crno-plavih. ;)

Ne razumijem zasto vam to toliko smeta??? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 21:19

Adinjo je napisao/la: Ne razumijem zasto vam to toliko smeta??? :roll:
Negativna gol razlika Juventusa smeta svakome poznavaocu nogometa. Ipak je to div koji bi se, u svakom slučaju, trebao boriti za prvo mjesto.
No, to ne mijenja činjenicu da su navijači ovog kluba "iznad ostalih"(yeah right), te da daju sebi za pravo da omalovažavaju nečije titule. Zar je problem pružiti ruku i reći: "Zasluženo ste prvaci?" Očigledno da jeste. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 21:22

kad smo mi osvajali kukalo se na razne sudijske greske,djaba sto je Zidane igrao i slicni,slabo se sjecam cestitanja,samo se sjecam kukanja,ah taj telecom italia ,sto nam je dobro dosao :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.