Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 12:08

Ja bih više volio da Cesc ostane nego 100 miliona da Arsenal dobije...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 maj 2010, 12:16

Romariooo je napisao/la:Barca i Arsenal su prijateljski klubovi
:lol: :lol: :lol:

Mozda jesu od strane vodstva klubova (i to sumnjam), ali sto se tice navijaca, mrze Barcelonu isto ako ne i vise od Uniteda, Chavsa i Spursa. Slican odnos kao United - Real Madrid.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 12:17

ne posluju navijaci medjusobno, vec uprava :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 12:21

Trasimaco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Barca i Arsenal su prijateljski klubovi
:lol: :lol: :lol:

Mozda jesu od strane vodstva klubova (i to sumnjam), ali sto se tice navijaca, mrze Barcelonu isto ako ne i vise od Uniteda, Chavsa i Spursa. Slican odnos kao United - Real Madrid.
Što to ?! Odakle ti to ?! Mislim, znaš i sam da se ne može gore "mrzit" nego Gunners-i i Spurs-i... Iskreno, meni je draži Real radi jedne stavke, ustvari čovjeka, Zinedine Zihria Zićo Zidane :D

Al iskreno, meni je "mrži" Man UTD od bilo koga ;) Razlog, jaran ih digo u Bog-ove, da Bog sačuva...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 maj 2010, 12:34

Wolverine je napisao/la:ne posluju navijaci medjusobno, vec uprava :)
Pa to sam i rekao, ali uprava Arsenala je vjerovatno bijesna ako ovi na silu i prljavom kampanjom zele oteti njihovog najboljeg igraca. Uostalom, ko ne bi bio?
GunnerS je napisao/la:Što to ?! Odakle ti to ?! Mislim, znaš i sam da se ne može gore "mrzit" nego Gunners-i i Spurs-i... Iskreno, meni je draži Real radi jedne stavke, ustvari čovjeka, Zinedine Zihria Zićo Zidane :D

Al iskreno, meni je "mrži" Man UTD od bilo koga ;) Razlog, jaran ih digo u Bog-ove, da Bog sačuva...
Ne znam za tebe, ali sam naletio na mnogo ljudi i u RL i na forumima koji imaju ovo misljenje. OK, Spursi su posebna prica i to sam rekao samo da uvecam ovaj negativni odnos prema Barceloni. Oni uzimaju igrace Arsenalu vec godinama i to sviju iritira. Ima vrlo jak razlog zasto ih Gunneri mrze.

United ti mrzis samo zbog njihovog uspjeha i zbog toga sto su jaci klub od Arsenala. OK, i drustvo u kojem se kreces tu ima uticaj, ali ne vidim nista drugo osim toga.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 maj 2010, 12:40

Monolog je napisao/la:@CollegeGunner

Ne moraš toliko "vući" na @-Paju, ljudi će pomisliti da je i ovo njegov profil. Koliko ja znam, svrha foruma je da se razmijene mišljenja, da se vodi zdrava diskusija, a ne da se neistomišljenici tjeraju sa teme. Ukoliko želiš samo sa @Pajom pričati, razmijenite msn i tamo pričajte o ostanku Cesca i o dominaciji vašeg omiljenog kluba.
Znam koja je svrha foruma. Sto se tice tih neistomisljenika, pa ovdje neko napise da je Clichy jedan od najboljih LB-a svijeta i odmah dodje 100 "neistomisljenika", a niti jedan ne napise normalan post. Naravno, tada nema nikoga na temi da ih upozori ili im ukaze na svrhe foruma.
Sto se tice mog posta. To je napisano zato sto ne vidim razlog zasto se toliko pise o Cescu i na ovoj i na onoj temi. Takodjer se uvijek isti forumasi javljaju koji po 100 puta moraju napisati da Cesc ide. Svrha foruma je da napises jednom svoje misljenje i onda razvijes zdravu raspravu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 12:49

Trasimaco je napisao/la: Ne znam za tebe, ali sam naletio na mnogo ljudi i u RL i na forumima koji imaju ovo misljenje. OK, Spursi su posebna prica i to sam rekao samo da uvecam ovaj negativni odnos prema Barceloni. Oni uzimaju igrace Arsenalu vec godinama i to sviju iritira. Ima vrlo jak razlog zasto ih Gunneri mrze.

United ti mrzis samo zbog njihovog uspjeha i zbog toga sto su jaci klub od Arsenala. OK, i drustvo u kojem se kreces tu ima uticaj, ali ne vidim nista drugo osim toga.
Nikada nisam takav bio, da nekoga mrzim zbog njegovog uspjeha, više mogu zbog licemjerstva ili neke druge loše mane al zbog uspjeha, samo čestitat. Nego, Manchester kada pobjedi, od njega ne možeš ostat, a kad izgubi nema ga vani nikako, ne javlja se na mobitel, pritaji se, samo nebil' ja zaboravio, naravno, ja neću namjerno da zaboravim, razlog, zato što kada se pobjedi onda se može pričat a kada nije onda ne može... Mislim, nije on jedini takav, ima njih manchesterovaca još takvih i ugl.takvi su svi manchesterovci... Čast izuzetcima...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 12:52

Zdravo smo i raspravljali, samo sto su pojavljivali navijaci Arsenala iz Payine akademije i njime inspirisani i poceli lupetati. Onda su ovi drugi morali hiljadu puta navoditi dokaze da je transfer realan stvar i tako u nedogled. Uskoro cemo svi mi i saznati ste ce biti od svega toga, mislim za jedno 15 dana da ce se znati 100 posto sta ce biti s Cescom, dal odlazi il ostaje, samo molim ove Pajugine ahbabe da ne pocinju opet pricu nema sanse da ide, kad svi znamo da ima sanse i to velike.

A ovaj gore sto rece da Arsenalovi navijaci mrze Barcelonu, mislim da nema sanse da je tako, mi smo dva kluba sa slicnom filozozofijom igre, Barcini navijaci uvijek simpatisu Arsenal i zele mu uspjeh, a mislim da je i obratno tako, to st sto su igraci prealazili iz jednog kluba u drugi, do sad mislim nije bio problem, prelazili su nakon dogovora klubova prijateljskih, tako ce biti i ako Cesc predje, zasto bi neki navijac Arsenala pravio dramu oko toga ako covjek hoce da se vrati kuci. I mi nismo pravili dramu oko Anrija kad je govorio da mu se ne igra protiv Arsenala, nije bio ni kaznjen niti mu je ko zvizdao. Ta ko i navijaci Arsenala trebaju postovati Cesca koji je puno toga donio Arsenalu, sad je doslo vrijeme da ide kuci momak i opet cam vam donijeti puno para. Ako se to desi i ako ga budete mrzili, onda niste pravi navijaci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 19 maj 2010, 12:55

koji su amateri ovi s.ba hayd sto nemaju svoje izvore sto samo prepisuju od vodecih hrv sp.portale vec se u naslovma provaljuju ,.naime u naslovu pise cesc porucio:hocu u barcelonu a dole navode kako je izjavio davoli arsenal kao i barcelonu i da ne zeli ici po svaku cijenu,,hahah.,koji idiotizam,., :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 maj 2010, 12:57

Objketivno svi znamo da ce on otici uskoro mozda vec sada , godinu dvije ... Da sam na mjestu Arsenala uzeo bi Zlatana i novac i svi sretni ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 maj 2010, 13:04

Trasimaco je upravu prljavi katalonski separatisti nikad nisu i nikad nece biti prijateljski klub Arsenalu! Napisalo se ovdje dosta postova samo da porucim da mi je drago sto vidim da se vrti ista prica stalno oko Fabregasa neki izmisljeni naslovi koji je cak i ovaj portal prenio dakle to jasno stavlja do znanja da od transfera nema nista. Pritisak politickih medija iz katalonije je veliki ovo je pocelo jos krajem zimskog roka ali svjetsko brzo dolazi a ja jedva cekam kraj transfer roka da se slatko nasmijem smijesnim kataloncima. Imam vec fiks ideju da mi svi pravi navijaci Arsenala skupimo ove linkove sto su postavljali i kad zavrsi transfer rok ih postavimo na stranicu o klubu FC Barcelona.
Smijesni Romario opet kokodace istu pricu svaki post je isti ne znam sto pise ista njegov mozak je takav kapacitet da je u stanju smisliti samo 4-5 recenica i ponavlajti ih ko papagaj.

Arsenal dominira!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 19 maj 2010, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 maj 2010, 13:05

GunnerS je napisao/la:Nikada nisam takav bio, da nekoga mrzim zbog njegovog uspjeha, više mogu zbog licemjerstva ili neke druge loše mane al zbog uspjeha, samo čestitat. Nego, Manchester kada pobjedi, od njega ne možeš ostat, a kad izgubi nema ga vani nikako, ne javlja se na mobitel, pritaji se, samo nebil' ja zaboravio, naravno, ja neću namjerno da zaboravim, razlog, zato što kada se pobjedi onda se može pričat a kada nije onda ne može... Mislim, nije on jedini takav, ima njih manchesterovaca još takvih i ugl.takvi su svi manchesterovci... Čast izuzetcima...
Takva je vecina navijaca. Ja imam slicno drustvo, samo sto su oni navijaci Bayerna i Reala. Ali znam da za mnoge stoji i ovo sto sam ja naveo. Kad ti direktan rival uzima trofej na tvoj racun, nije bas jednostavno ostati ravnodusan.
Romariooo je napisao/la:A ovaj gore sto rece da Arsenalovi navijaci mrze Barcelonu, mislim da nema sanse da je tako, mi smo dva kluba sa slicnom filozozofijom igre, Barcini navijaci uvijek simpatisu Arsenal i zele mu uspjeh, a mislim da je i obratno tako, to st sto su igraci prealazili iz jednog kluba u drugi, do sad mislim nije bio problem, prelazili su nakon dogovora klubova prijateljskih, tako ce biti i ako Cesc predje, zasto bi neki navijac Arsenala pravio dramu oko toga ako covjek hoce da se vrati kuci. I mi nismo pravili dramu oko Anrija kad je govorio da mu se ne igra protiv Arsenala, nije bio ni kaznjen niti mu je ko zvizdao. Ta ko i navijaci Arsenala trebaju postovati Cesca koji je puno toga donio Arsenalu, sad je doslo vrijeme da ide kuci momak i opet cam vam donijeti puno para. Ako se to desi i ako ga budete mrzili, onda niste pravi navijaci.
Da, trebaju da vole Barcelonu zbog toga sto hoce na silu da im uzmu najboljeg igraca. Da neko preotme Messia Barceloni, ti bi ih sigurno simpatisao. Ti ne shvatas koliko iritira ta vasa prica kako je Fabregas Barcelonin igrac. Kao vraca se kuci i Arsenal ga mora pustiti. Iritira mene, a jos ne navijam za Arsenal. Imate prljav stav i kampanje isto kao i Real Madrid. Neka posalju ponudu kao i za svakog drugog igraca i neka ne koriste ove ljigave fore. To bi bio fin pocetak.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 maj 2010, 13:08

Trasimaco je napisao/la: Da, trebaju da vole Barcelonu zbog toga sto hoce na silu da im uzmu najboljeg igraca. Da neko preotme Messia Barceloni, ti bi ih sigurno simpatisao. Ti ne shvatas koliko iritira ta vasa prica kako je Fabregas Barcelonin igrac. Kao vraca se kuci i Arsenal ga mora pustiti. Iritira mene, a jos ne navijam za Arsenal. Imate prljav stav i kampanje isto kao i Real Madrid. Neka posalju ponudu kao i za svakog drugog igraca i neka ne koriste ove ljigave fore. To bi bio fin pocetak.
slika slika
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 13:09

Dirk je napisao/la:Objketivno svi znamo da ce on otici uskoro mozda vec sada , godinu dvije ... Da sam na mjestu Arsenala uzeo bi Zlatana i novac i svi sretni ;)
Gledaj, Fabregas je pametan momak, on nikada nije rekao da će otić u Barcelonu na štetu Arsenala. Gledaj i ja bi sigurno tako govorio da igram za Olimpik a volim Sarajevo svim srcem, jednog dana ću sigurno igrat za Sarajevo, što i bi, al kad nije bitno. Tako je i Fabregas rekao, igrat će sigurno za Barcu, al kad, to ostaje da se vidi. On je najviše zahvalan AW-u i od njega zavisi, njega sluša i njega će najviše i slušat. Ako AW mu kaže da treba preć on će to i uradit, ako kaže suprotno tako će i bit. AW nikada nije tjerao igraće da ostanu nit suprotno, on im navede argumente pa šta bude.

@Transmico, da, vjerujem da jest. Nisam ni rekao da volim Man UTD al ga ne mrzim radi titula, nego radi tog što sam naveo ;)

I da, slažem se sa tobom oko tih "prljavih" kampanja. Jedini oni to i rade.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 13:15

___Benny___ je napisao/la:koji su amateri ovi s.ba hayd sto nemaju svoje izvore sto samo prepisuju od vodecih hrv sp.portale vec se u naslovma provaljuju ,.naime u naslovu pise cesc porucio:hocu u barcelonu a dole navode kako je izjavio davoli arsenal kao i barcelonu i da ne zeli ici po svaku cijenu,,hahah.,koji idiotizam,., :mrgreen:
CESC PORUČIO: ŽELIM U BARCELONU
Piše: O. Škundrić
Srijeda, 19.05.10. 12:33.
Cesc Fabregas je rekao Arsene Wengeru da želi napustiti redove Arsenala i pridružiti se Barceloni, klubu u kojem je počeo karijeru.

Potpredsjednik Barcelone Rafael Yuste potvrdio je pregovore koje njegova ekipa vodi oko dovođenja Davida Ville i Cesca Fabregasa. Posao oko dovođenja Ville već je gotov i očekuje se da će napadač reprezentacije Španije u petak potpisati ugovor sa katalonskim klubom.

"Pregovori idu jako dobro, pogotovo kada je Villa u pitanju. Situacija oko Cesca je drugačija, jer njega njegov klub ne želi pustiti. Ipak, ono što olakšava posao jeste što oba igrača žele doći u Barcelonu", rekao je Yuste.

"Sretan sam u Arsenalu i ne želim po svaku cijenu otići iz Londona. Prije Svjetskog prvenstva želim znati svoju budućnost jer ne želim u Afriku ići igrati a da me nešto drugo muči", rekao je Fabregas prije razgovora sa Wengerom.

Ipak, dolazak kapitena Arsenala u Barcelonu još uvijek nije siguran, jer Fabregas, kako sam priznaje, voli Arsenal koliko i Barcelonu, a mladi Španac se nalazi pod uticajem svog mentora Arsene Wengera, te je moguće da odluči ostati još jednu sezonu na Emiratesu.
Hehe, koja glupost... :) Gdje je on rekao da želi u Barcelonu ?!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 maj 2010, 13:15

Ali pazite izvora koji tvrdi da je Fabregas odlucio otici i da ce transfer vrijeda 30(slovima: TRIDESET) miliona funti hahahaha cuj 30 miliona funti pa za te pare je otisao Adebayor hahahaha

Nista od toga!
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 19 maj 2010, 13:21

GunnerS je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:koji su amateri ovi s.ba hayd sto nemaju svoje izvore sto samo prepisuju od vodecih hrv sp.portale vec se u naslovma provaljuju ,.naime u naslovu pise cesc porucio:hocu u barcelonu a dole navode kako je izjavio davoli arsenal kao i barcelonu i da ne zeli ici po svaku cijenu,,hahah.,koji idiotizam,., :mrgreen:
CESC PORUČIO: ŽELIM U BARCELONU
Piše: O. Škundrić
Srijeda, 19.05.10. 12:33.
Cesc Fabregas je rekao Arsene Wengeru da želi napustiti redove Arsenala i pridružiti se Barceloni, klubu u kojem je počeo karijeru.

Potpredsjednik Barcelone Rafael Yuste potvrdio je pregovore koje njegova ekipa vodi oko dovođenja Davida Ville i Cesca Fabregasa. Posao oko dovođenja Ville već je gotov i očekuje se da će napadač reprezentacije Španije u petak potpisati ugovor sa katalonskim klubom.

"Pregovori idu jako dobro, pogotovo kada je Villa u pitanju. Situacija oko Cesca je drugačija, jer njega njegov klub ne želi pustiti. Ipak, ono što olakšava posao jeste što oba igrača žele doći u Barcelonu", rekao je Yuste.

"Sretan sam u Arsenalu i ne želim po svaku cijenu otići iz Londona. Prije Svjetskog prvenstva želim znati svoju budućnost jer ne želim u Afriku ići igrati a da me nešto drugo muči", rekao je Fabregas prije razgovora sa Wengerom.

Ipak, dolazak kapitena Arsenala u Barcelonu još uvijek nije siguran, jer Fabregas, kako sam priznaje, voli Arsenal koliko i Barcelonu, a mladi Španac se nalazi pod uticajem svog mentora Arsene Wengera, te je moguće da odluči ostati još jednu sezonu na Emiratesu.
Hehe, koja glupost... :) Gdje je on rekao da želi u Barcelonu ?!
o tome ja kralju i govorim kako glupi textovi se mogu naci,,evo 5 dana uzastopno pisu da je villa presao u barcu pa daje resao dovoljno je jdnom napisati a ne 5 puta jedno te isto.,smijesno cesc idesao ako ga tata wenger pusti,.nacio ga je kopacke nosti hljeba jest engleski jezik,.kasiku drzat,.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 maj 2010, 13:22

Ma pustite te price :D :D nek se oni nadaju 8-)
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 13:23

Mah, nek pričaju. Ovaj SS.ba svakako propada sve više i više... Postali su žutilo i ne čude me ovi tekstovi...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 13:28

Zasto je prljava kampanja Barce, na osnovu cega to tvrdite, zato sto je genijalni um Paya skontao da Laporta hoce Fabregasa pa potplatio medije da pisu o tome. kao da to pisanje ima veze s prelascima. E sad tu Pajinu su glupost za isztinu izgleda prihvatili jos neki. Sta ima Laporta s tim sto pisu ranoranze novine evropske, on ce poslati ponu Arsenalu i pregovarati, novine s tim nemaju veze. Ko to otima Cesca na silu i kako. On ima svoj mozak i moze odlucuti sta hoce, ako je zakljucio da hoce da se vrati kuci i igra za tim uz koji je je odrastao, zasto se to smatra nesto na silu, to su gluposti ciste, niko nikog ne sili.

Svi su sad zutilo kad pisu o transferu hahaha

A to sto neko mrzi Barcelonu ja to i razumijem, stara pjesma bijelog dugmeta kaže: Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive. Tako je to, mrzite Barcelonu, a u stvari divite joj se.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.