Hajde ne brukaj se više. Ako ti je cilj provocirat ugledaj se na Truhlu pa smisli nešto kvalitetnije.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Šta je provokacija svaki drugi naslov koji izbacuju portali po fb, pogledajte šta se prodaje u Tuzli, ovi mirisi Samo sloga Srbina spašava i grbovi HRHB. Ako grijesim demantuj me @senjak075.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
https://crna-hronika.info/pogledajte-ka ... gVISnh2ASY
@senjak075 izvoli.
Nista nisam izmislio kod vas se to prodaje regularno.
HRHB UZP i CCCC
@senjak075 izvoli.
HRHB UZP i CCCC
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Regularno na jednom mjestu... Nigdje to nisam vidio u gradu, sto ne znaci da opravdavam ove stvari sto prodajuavenija je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:10https://crna-hronika.info/pogledajte-ka ... gVISnh2ASY
@senjak075 izvoli.
HRHB UZP i CCCC
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Potpuno irelevantne stvari za fudbal i ovu temu.
Tim glupostima se i pridaje pažnja jer će većina otvorit vijest čim vidi takav naslov
Tim glupostima se i pridaje pažnja jer će većina otvorit vijest čim vidi takav naslov

Zayebajes se, ili sam preskocio to?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:06
Vitez - Čelik, 1990-91, treća liga Jugoslavije !
Jao dobre slike
🔴⚫️
Ma preskočio siSkver je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:34Zayebajes se, ili sam preskocio to?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:06
Jao dobre slike
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
Sad u odbranu trebamo reci da to nije Tuzla, nego Dubrave, mjesto u blizini Tuzle.

I ja sam jutros ovo vidio i vjerovat ne mogu, s obzirom da masu puta sam putovao s tog aerodroma (pa i prije mjesec dana na more) i nisam to primjetio. Prosto nevjerovatno i nedopustivo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BatistutA19
- Kontakt:
Gdje su Fukare ozbiljno.na stadionu ili su opet u bojkotu nije plata legla
,ja sam mislio invazija ce bit u Banovice a ono nidje tuzlaka...
Bgm po meni Sloboda Buducnost i Stupcanica je borba za tiitulu a Celik realno sa ovom ekipom ne moze ni blizu a da li ce mo se pojacat jos ne znam.Ja bi rijesavo dugove ove glavne a ovaj trojac nek se bori za PL.
Bgm po meni Sloboda Buducnost i Stupcanica je borba za tiitulu a Celik realno sa ovom ekipom ne moze ni blizu a da li ce mo se pojacat jos ne znam.Ja bi rijesavo dugove ove glavne a ovaj trojac nek se bori za PL.
Pa desno su na ovoj tribini. Isplatio se reket klubu, dosli su svi u istim majicama.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:16Gdje su Fukare ozbiljno.na stadionu ili su opet u bojkotu nije plata legla,ja sam mislio invazija ce bit u Banovice a ono nidje tuzlaka...
Al dobar pocetak utakmice, buducnost stoji dobro. Ove sezone nece niko lahko bodove uzimati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BatistutA19
- Kontakt:
Vidim ja njih ali ovo je premala brojka a blizu Banovici a ni simpatizera nema,vidjet ces u Kaknju sutraredbull93 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:20Pa desno su na ovoj tribini. Isplatio se reket klubu, dosli su svi u istim majicama.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:16Gdje su Fukare ozbiljno.na stadionu ili su opet u bojkotu nije plata legla,ja sam mislio invazija ce bit u Banovice a ono nidje tuzlaka...
Al dobar pocetak utakmice, buducnost stoji dobro. Ove sezone nece niko lahko bodove uzimati.
U olovu kako je se orilo, ovi su preslabi bgm realno ,jos sreca pa plata im bila
Dobra je i Buducnost a i Sloboda je dobra ,bgm nece bit lahko nigdje nikom a koliko vidim i liga je se digla na visi nivo.Mogu oni pricat sta hoce ali i sudjenje i igra i sve a dobro sto se rade prenosi.Ni blizu ova liga nije ko prije.Bice vatreno cjelu sezonu.Mi bez nekog jakog veznog tipa Arezine ni sanse nemamo za vrh ali ja bi biro sredinu i dugove rijesit glavne.
Koliko je dobra stvar sto je my tv uzeo kako vidim 2 utakmice po kolu da prenosi. Jos plus klubovima dopustili da prenose rade, drugacija slika odmah. Sad za sad sto sam upratio, nije ova liga toliko losa, koliko se predstavlja. Opet, treba sacekati do kraja, pa ocjenu dati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma ja, trecerazredni gigant iz ex YU.....sta kazu, osvojili dabro mitroparastos kupOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 17:03Ma preskočio siSkver je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:34Zayebajes se, ili sam preskocio to?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:06
Jao dobre slike

🔴⚫️
Ove mirise u promet pusta firma "Agro Stroj" iz Viteza. Zavisno od mjesta u koji se distribuira, tako idu i razliciti motivi. Ovi gore navedeni su vjerovatno u RS. U Zenici su motivi marke auta, drzave bosne, islamski motivi, fudbalski bih i dr..DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:11Regularno na jednom mjestu... Nigdje to nisam vidio u gradu, sto ne znaci da opravdavam ove stvari sto prodajuavenija je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:10https://crna-hronika.info/pogledajte-ka ... gVISnh2ASY
@senjak075 izvoli.
HRHB UZP i CCCC
Edit: U Zenici motivi i grada Zenice, zaboravih.
Ja sam po TZ vidjao mirise ovog proizvodjaca u obliku dresa. Npr Dzeko, Pjanic ili pise samo Zmajevi. Nikad ove nisam.FliX je napisao/la: ↑26 avg 2023, 18:05Ove mirise u promet pusta firma "Agro Stroj" iz Viteza. Zavisno od mjesta u koji se distribuira, tako idu i razliciti motivi. Ovi gore navedeni su vjerovatno u RS. U Zenici su motivi marke auta, drzave bosne, islamski motivi, fudbalski bih i dr..DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:11Regularno na jednom mjestu... Nigdje to nisam vidio u gradu, sto ne znaci da opravdavam ove stvari sto prodajuavenija je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:10https://crna-hronika.info/pogledajte-ka ... gVISnh2ASY
@senjak075 izvoli.
HRHB UZP i CCCC
Edit: U Zenici motivi i grada Zenice, zaboravih.
Zaboravio sam, bio je i miris kao zastava Jugoslavije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sloboda jest bolja bila, al ovo penala vidilo nije 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
De ba ni ne gledaš utakmicu. Uozbilji se.
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisam vidio je li penal bio taman kafu otiso kuhat 

ali bolja je Sloboda nema sta ..Liga je ok meni nije to kao prije vidi se po rezultatima i da gosti igraju 3 gosti vode a 2 domacini .Tek je pocelo ali definitivno Sloboda je favorit br 1 i 99% oni ulaze..
Mani te ti privjesaka mirisa nek kupuje ko sta hoce prvo svi trebamo razumijet sta je to pa komentarisat,ako je nesto simbol naroda a ne vredja nikog i nije ratno nek se prodaje .
Mani te ti privjesaka mirisa nek kupuje ko sta hoce prvo svi trebamo razumijet sta je to pa komentarisat,ako je nesto simbol naroda a ne vredja nikog i nije ratno nek se prodaje .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.