ma stebmo je kralj nemoj tako kevineKevin je napisao/la:**** ga štembo da ga ****...
kod nas trazio lovu vecu i zavrsi u kvarneru i hrv ligi nemogu da vjerujem..koji debil

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ma stebmo je kralj nemoj tako kevineKevin je napisao/la:**** ga štembo da ga ****...
kod nas trazio lovu vecu i zavrsi u kvarneru i hrv ligi nemogu da vjerujem..koji debil
a ja ocekujem da uz krvava koljena osiguramo opstanak sto ce biti ako se ostvari opet iznova prvorazredno iznenadjenje jer u NLB ne postoji ni jedan klub sa 90% rostera iz svog omladinskog pogona.york je napisao/la:osvojena dva turnira u uzadnjih deset dana, u prvom su sudjelovali još cibona, cedevita i šibenik, a u drugom zadar, split i šibenik.
ove godine očekujem jako dobar plasman u nlb
Pa ocel bit ista od te 4-5???kksiroki je napisao/la:a ja ocekujem da uz krvava koljena osiguramo opstanak sto ce biti ako se ostvari opet iznova prvorazredno iznenadjenje jer u NLB ne postoji ni jedan klub sa 90% rostera iz svog omladinskog pogona.york je napisao/la:osvojena dva turnira u uzadnjih deset dana, u prvom su sudjelovali još cibona, cedevita i šibenik, a u drugom zadar, split i šibenik.
ove godine očekujem jako dobar plasman u nlb
Štembo je otišao u Češku, jučer potpisaofelix123 je napisao/la:Pobjeden Spartak Vladivostok
Kroz pripremne utakmice da se naslutit da bi Pilepic i Šakic i Vladovic trebali biti glavni igraci
Onda u 10 mjesecu kad Štemba skonta da ga niko nece uzet vratit njega i pokusat izborit ostanak u NLB-u
Aha evo vidio sam neke LeviceKevin je napisao/la:Štembo je otišao u Češku, jučer potpisaofelix123 je napisao/la:Pobjeden Spartak Vladivostok
Kroz pripremne utakmice da se naslutit da bi Pilepic i Šakic i Vladovic trebali biti glavni igraci
Onda u 10 mjesecu kad Štemba skonta da ga niko nece uzet vratit njega i pokusat izborit ostanak u NLB-u
oće doći ta 4-5felix123 je napisao/la:Aha evo vidio sam neke LeviceKevin je napisao/la:Štembo je otišao u Češku, jučer potpisaofelix123 je napisao/la:Pobjeden Spartak Vladivostok
A valjda ce momcad moc izdrzat pritiscima ,podrska s tribina nece izostat
83 - 52 za Siroki.bogbatina je napisao/la:jel bila prijateljska danas sa Zrinjskim?
evo i strijelaca:neno#4 je napisao/la:83 - 52 za Siroki.bogbatina je napisao/la:jel bila prijateljska danas sa Zrinjskim?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.