BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Moje vidjenje utakmice s istocne tribine stadiona Bilino polje, nisam imao vremena ranije se oglasavati:
3 - tri imena bih posebno izdvojio sa sinosnje utakmice: Spahic, Dzeko, Visca;
Begovic - nije imao posla, kod primljenog gola lose postavljen;
Mujdza - onaj nas stari Mujdza, vrlo dobar sinoc;
Spahic - sinoc jos jedanput pokazao da je najbolji stoper kojeg smo imali i kojeg cemo imati;
Sunjic - Nije imao mnogo intervencija za razliku od Spahe; kod primljenog gola je bio kriminalan, spor, trom; ono sto bih kod njega pohvalio jeste skok igra i postavljanje prilikom iste - svaka cast, za razliku od Zuke i Cocalica koji su takodjer stoperi ali se ne znaju postaviti te su izgubili mnogo zracnih duela od nizih igraca iz veznog reda - zaista nevjerovatno, kao da je Salihovic imao vazdusne duele a ne stoperi Zukanovic i Cocalic;
Zukanovic - ne znam koja je njegova uloga na terenu, za beka jednostavno nije, naprijed nikakav, nazad spor za bekovske pozicije, plus spomenuti izgubljeni dueli; Kolasinac mora poceti u Dablinu;
Cocalic - dobro odradio svoj posao, siguran na lopti, smiren, podsjeca me malcice na Rahimica; mahana vazdusni dueli, lose procjenjuje let lopte i gubi duel; sukrivac kod primljenog gola - skinuo Spahi loptu s glave...ostatak znamo...
Pjanic - s obzirom da je sinoc bio JEDINI VEZNI IGRAC NA TERENU vise nije ni mogao;
Lulic - puno trke kao i uvijek ali ovaj put s mnogo vise smotanluka;
Visca - odlican;
Ibisevic - tanak;
Dzeko - tata mata ove reprezentacije kao i uvijek - sinoc vise 10 nego 11(9);
Bazdarevic - kada sam vidio prvih 11 zabezeknuo sam se, formacija sa samo jednim veznjakom u timu - Pjanic...sto se mene tice Mesa je sinoc pao...vezni red nije postojao, hem formacijom, hem igrom...jos jedanput bezidejna igra...formacija je glasila ovako 5 1 4, ili pak 4 2 4 (ako cemo racunati i cocalica u veznom redu)...jednostavno u isto vrijeme se na terenu ne mogu naci Lulic, Visca, Dzeko i Vedo...jedan je visak, ili Visca ili Vedo...a umjesto jednog od njih se u veznom redu morao naci ili Salihovic ili Medo ili neko treci...
Nadam se da ce Mesa biti pametniji u Dablinu!
3 - tri imena bih posebno izdvojio sa sinosnje utakmice: Spahic, Dzeko, Visca;
Begovic - nije imao posla, kod primljenog gola lose postavljen;
Mujdza - onaj nas stari Mujdza, vrlo dobar sinoc;
Spahic - sinoc jos jedanput pokazao da je najbolji stoper kojeg smo imali i kojeg cemo imati;
Sunjic - Nije imao mnogo intervencija za razliku od Spahe; kod primljenog gola je bio kriminalan, spor, trom; ono sto bih kod njega pohvalio jeste skok igra i postavljanje prilikom iste - svaka cast, za razliku od Zuke i Cocalica koji su takodjer stoperi ali se ne znaju postaviti te su izgubili mnogo zracnih duela od nizih igraca iz veznog reda - zaista nevjerovatno, kao da je Salihovic imao vazdusne duele a ne stoperi Zukanovic i Cocalic;
Zukanovic - ne znam koja je njegova uloga na terenu, za beka jednostavno nije, naprijed nikakav, nazad spor za bekovske pozicije, plus spomenuti izgubljeni dueli; Kolasinac mora poceti u Dablinu;
Cocalic - dobro odradio svoj posao, siguran na lopti, smiren, podsjeca me malcice na Rahimica; mahana vazdusni dueli, lose procjenjuje let lopte i gubi duel; sukrivac kod primljenog gola - skinuo Spahi loptu s glave...ostatak znamo...
Pjanic - s obzirom da je sinoc bio JEDINI VEZNI IGRAC NA TERENU vise nije ni mogao;
Lulic - puno trke kao i uvijek ali ovaj put s mnogo vise smotanluka;
Visca - odlican;
Ibisevic - tanak;
Dzeko - tata mata ove reprezentacije kao i uvijek - sinoc vise 10 nego 11(9);
Bazdarevic - kada sam vidio prvih 11 zabezeknuo sam se, formacija sa samo jednim veznjakom u timu - Pjanic...sto se mene tice Mesa je sinoc pao...vezni red nije postojao, hem formacijom, hem igrom...jos jedanput bezidejna igra...formacija je glasila ovako 5 1 4, ili pak 4 2 4 (ako cemo racunati i cocalica u veznom redu)...jednostavno u isto vrijeme se na terenu ne mogu naci Lulic, Visca, Dzeko i Vedo...jedan je visak, ili Visca ili Vedo...a umjesto jednog od njih se u veznom redu morao naci ili Salihovic ili Medo ili neko treci...
Nadam se da ce Mesa biti pametniji u Dablinu!
Slazem se da su sinoc najbolji bili Spahic,Dzeko i Visca. Ostatak tima moze i mora puno bolje.
Mesa je sinoc bio nasa najslabija karika,slab odabir igraca i formacija dosta losa, ali treba priznati da je covjek imao najbolju namjeru..
Na lijevom beku mora igrati Kolasinac,u sredini Besic i Medunjanin/Salihovic,i mislim da ce to biti sasvim druga ekipa... Zukanovic je na beku dosta spor,nit mirise nit smrdi,mislim da bi tu Kolasinac bio puno agilniji,brzi.... Pokusati zabiti gol vise u Dublinu,pa sta bude...nije ni prvi ni posljednji put da ne iskoristimo dobru priliku za jedno veliko takmicenje!
Mesa je sinoc bio nasa najslabija karika,slab odabir igraca i formacija dosta losa, ali treba priznati da je covjek imao najbolju namjeru..
Na lijevom beku mora igrati Kolasinac,u sredini Besic i Medunjanin/Salihovic,i mislim da ce to biti sasvim druga ekipa... Zukanovic je na beku dosta spor,nit mirise nit smrdi,mislim da bi tu Kolasinac bio puno agilniji,brzi.... Pokusati zabiti gol vise u Dublinu,pa sta bude...nije ni prvi ni posljednji put da ne iskoristimo dobru priliku za jedno veliko takmicenje!
norveska - madjarska 0:1 (nosilac baraza rutisnki dobio u gostima)
bih - irska 1:1 (nosilac baraza kiksao)
ukrajina - slovenija 2:0 (nosilac baraza rutinski dobio)
svedska - danska (nosilac baraza trenutno vodi)
da se zakljuciti da smo mi jedini nosilac baraza koji je cucnuo i koji nece ici na euro
da se zakljuciti da smo mi jedini nosilac baraza koji je cucnuo i koji nece ici na euro
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko kaze da necemo na EURO?hz1987 je napisao/la: da se zakljuciti da smo mi jedini nosilac baraza koji je cucnuo i koji nece ici na euro
Ako misliš da nećemo ići nemoj dolaziti na ovaj forum ..hz1987 je napisao/la:norveska - madjarska 0:1 (nosilac baraza rutisnki dobio u gostima)
"We need to suffer. And we need to fight."
Jarane cemu toliki pesimizam? Pa nismo zjanili 5:0 i neigramo protiv Spanije. Jedan nas gol tamo mijenja sve.hz1987 je napisao/la:norveska - madjarska 0:1 (nosilac baraza rutisnki dobio u gostima)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Gledam Švedska - Danska... Ovo je neki sasvim drugi fudbal...
Ljudi igraju (obje repke) za klasu bolje od onih naših grlica (koje su se ukakile), a i Iraca. Danska gubi 2-0 al je za jedno poluvrijeme pokazala 100X više i od nas i od Iraca.
Ljudi igraju (obje repke) za klasu bolje od onih naših grlica (koje su se ukakile), a i Iraca. Danska gubi 2-0 al je za jedno poluvrijeme pokazala 100X više i od nas i od Iraca.
Ovakvi su najgori , čekaju neuspjeh da se ****.eGoalgetter je napisao/la:Ko kaze da necemo na EURO?hz1987 je napisao/la: da se zakljuciti da smo mi jedini nosilac baraza koji je cucnuo i koji nece ici na euro

"We need to suffer. And we need to fight."
- ibrakadabra
- Kontakt:
Izgleda da ce Bosna biti jedini nosioc koji nije zabiljezio pobijedu u prvoj utakmici.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Sinoć se na Bilinom Polju čuo samo Asmir Begović: "Spaha ima li ih, idu li"?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mi bi mozda jedino mogli dobiti Slovence
- skyisthelimit
Ima ti ta mjesta, nazalost. Uvijek bude da neko od nenosilaca iznenadi ako se ovo uopste moze zvati iznenadjenje.hz1987 je napisao/la:norveska - madjarska 0:1 (nosilac baraza rutisnki dobio u gostima)
15.10 - 15.06 ...
Ne baksuzirajte imamo sta da pokazemo u ponedjeljak, kakav crni neuspjeh.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sinoc smo primili gol na isti nacin kao sto je i Njemacka primila i izgubila 1:0...ispucana lopta, konfuzija u odbrani, losa procjena leta, a njihov igrac trci sprint s pola terena i stize do lopte sasvim neocekivano...preslikana situacija...jedina je razliku u laznjaku Bradyija prije suta.
GabrielBatistuta je napisao/la:Ukrajina igra onako kako smo mi trebali,direktno jos igraju sa jacim rivalom nego sto smo mi igrali.

To samo fudbalski genijalac moze izjavit.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Prvi tim slovenije je jaci od 2-3. tima Irske, pozzElddar je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:Ukrajina igra onako kako smo mi trebali,direktno jos igraju sa jacim rivalom nego sto smo mi igrali.![]()
![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sta si ovdje htio izjaviti, molim te?Sarmelino je napisao/la:Prvi tim slovenije je jaci od 2-3. tima Irske, pozzElddar je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:Ukrajina igra onako kako smo mi trebali,direktno jos igraju sa jacim rivalom nego sto smo mi igrali.![]()
![]()

Da je Slovenija jaca od Irske trenutno.Elddar je napisao/la:
Sta si ovdje htio izjaviti, molim te?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ok, svako ima mišljenje.Sarmelino je napisao/la:Da je Slovenija jaca od Irske trenutno.Elddar je napisao/la:
Sta si ovdje htio izjaviti, molim te?