Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nervoza neka, a ?Interista di cuore je napisao/la: obrisali ste meni komentar a ostavili od ovog debila j.ebo vas on vas **** !
Pusi k.urac Svajni![]()
Monolog je napisao/la:@Interista,
Ja sam ti obris'o post, zbog toga što je isti prijavljen i što si se obratio drugom forumašu neprimjerenim rječnikom. To što on provocira, to je sasvim normalno(pa pogledaj samo vašeg @Amella). Al' dobro je, saznadoh da sam licemjer/papak/dvoličnjak/.
iznervira me,ja sam prvi za kulturno i normalno "provociranje" jer ne bi bilo zanimljivo da nema toga...al ovo jeste se u.srali i slicno me iznervira...eto u tome je fazon.Monolog je napisao/la:Prika, ne mogu ja da brišem postove tipa:"Dajte Inter da se igramo", jer to je sasvim normalno prepucavanje, pobogu(isto tako bih odreagov'o kad bi neko na temi drugog tima ostavio ovakav post). Al' činjenica je da moram obrisati onakve postove, pobogu. Ako je to licemjerje, onda ne znam.
Btw, ono što ti želim reći je sljedeće: prije su navijači Arsenala na ovoj temi "ispaštali" zbog @Paje(tako smo mislili, no tamo je svako @Paja), dakle, ipak je jedna trula jabuka dovoljna da pokrene neke stvari.
![]()
Ono što ti želim reći je da ignorišeš ove indijance kojima je cilj isprovocirati ban drugih forumaša il' da im vraćaš istom mjerom, al' bez upotrebe određenih riječi.
Da smo mi pobjedili mislis da bi milan ovako opusteno i prijateljski usao u mec ,oni su ciljali jedan gol dati ,pa polahko, onda na kontre malo al evo likovi ih iznenadili ,sto je odlicno po nas da hoce ostati ovako ,samo 4 boda bi bilo ,pa cak iako nerijeseno bude ,onda bi bjezali 5 bodova kao i prije i jos bi postojale one mogucnosti i teorije o kojima smo prije pisali ,ukratko receno sve bi bilo po starom..Ted Mosby je napisao/la:Ako Milan danas kiksa, što je sada kad je Bari poveo i realno, još će te više žaliti za 2 izgubljena boda u završnici susreta kod Brescie
Ma suGO je toInterista di cuore je napisao/la:ufff al bi godilo da Ibra dobije vise od 1 utakmice suspenzije pa da propusti derbi
nije valjda da ti nesto trpis zbog meneInterista di cuore je napisao/la:Monolog je napisao/la:@Interista,
Ja sam ti obris'o post, zbog toga što je isti prijavljen i što si se obratio drugom forumašu neprimjerenim rječnikom. To što on provocira, to je sasvim normalno(pa pogledaj samo vašeg @Amella). Al' dobro je, saznadoh da sam licemjer/papak/dvoličnjak/.
nemam ja nista protiv tebe,al nije uredu da ja i ostali radi @Amella moramo citati ovakve gluposti...
ako se moze provocirat na ovakav seljacki nacin onda nije problem,svi smo mi sposobni za to ! to je bar najlakse
i dalje se fura na Joseawarden je napisao/la:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36035&L=en ,Leonardo sve redom zvao cak i pazzinia
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.