D. Hodžić*
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas kad Rahman poludi, očekujem makar gol i asistenciju
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
ne nego Faruk Hodzic
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 19 jul 2020, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
G.H.
Faruk Hodžić igra a ne Dušan
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E jest te krenulo Alfrede od Irske do Dušana 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Faruk Hodžić došao iz [Akademija FK Sarajevo]
-
- Kontakt:
Na Handzica se izgleda ne racuna ozbiljno, sto ce reci da spic 100 % dolazi. Fatos ili neko drugi, vidjet cemo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije oporavljen jos uvijek.Pauzirao je do nedavno sa treninzima.belosevic28 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:23Na Handzica se izgleda ne racuna ozbiljno, sto ce reci da spic 100 % dolazi. Fatos ili neko drugi, vidjet cemo...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Volio bi da danas Rahman bude ozbiljan i pokaze da je tata - mata
on i Susic rade po posebnom programumiky_hz je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:24Nije oporavljen jos uvijek.Pauzirao je do nedavno sa treninzima.belosevic28 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:23Na Handzica se izgleda ne racuna ozbiljno, sto ce reci da spic 100 % dolazi. Fatos ili neko drugi, vidjet cemo...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ovi iz BordoPriča izgleda rade sa Bordo TV-om. Jedan od njih intervjuiše Vinkovog pomoćnika
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:15Jekeskovic tad nije ni bio u klubu. Nikad se ne radujem ni protivničkim povredama a kamo li nasim. Uopšte ne kontriram, diskutujem i iznosim svoje misljenje, reagujem kad se izmišlja i pljuje.a o tvoj inteligenciji govori dovoljno da misliš da je Glasgow u Irskoj, mozda si i popio sta nista tacno u postu nisi napisaoAlfredNobel je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:01Primiće se @bordobijeli ovom babinom hajvanu, blizu ste, još malo pa bara bara. Ne kontam taj nivo namjernog kontriranja za svaku moguću stvar i sitnicu. Da li to radiš namjerno ili si prirodno neinteligentan, pa ti treba malo vremena da pokopčaš?
Čovjek dobio udarac u rebra, eto asova fudbalske igre i analize da objasne da je to zbog godina, te ne kontaju kako to da se neko povrijedi a imamo kondicionog. Ne vjerujem..
Za Oremuša sto puta napisano.. Došao čovjek, bačen u vatru protiv Celtica na Koševu haman s aerodroma uprkos upozorenjima i uputama Jeleškovića koji je procijenio da nije spreman. Dolazi tvrdoglavi Husref Musemić i stavlja ga u prvu, ono ko ebe jednog od najboljih kondicionih trenera u Evropi. Lik pokidao tu tekmu, bio najbolji igrač utakmice zvanično, potroši se dodatno u Irskoj i hop, povreda. I ko je tu kriv? Zna se.. Bit svega je da nije smio odigrati toliko minuta uz takav tempo, jer je nespreman.

Prva fotografija je s početka priprema u junu. Za preostale dvije fotografije imaš datume i redoslijed.
Nigdje ja nisam rekao da se raduješ kako tuđim, tako i našim povredama.
Iznosi svako svoje mišljenje, to čak nije ni argument. Kontriranje na svaku stvar je problem, samo što ti to malo upakuješ za razliku od mentolske sinčine. Bezveze ti je to i ništa time ne dobijaš, kad svarite da vam nema više dotičnog, past će vam teret koji nosite kako biste ga odbranili za svaku stavku koja se navede. Te šuplje kako braniš samo kada se pljuje, vrijeđa i iznose laži nekom drugom prosipaj.
Da naravno, zakači se za to. Kad nemaš za šta, uhvati se greške koja je strašno bitna u kompletnoj ovoj priči. Hah..
@Mortem

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Cruz budući Coutinho
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zayebavam se za Dušana jojjj.. Za Glasgow sam fulio.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajde Hodžiću, dok si iz Breze moraš valjat. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Sto Rahmanovic ne igra?
Izgleda da Vinko gubi konce. Uprava napolje
Izgleda da Vinko gubi konce. Uprava napolje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepo kombinujemo u ovim početnim minutama utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, TheTruth34, VolimBiH96 i 65 gostiju.