FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 24 apr 2014, 17:23

Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit :opaopa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2014, 17:41

LloriS je napisao/la:Poceli Tuzlaci opet sa raznim pricama, treba naci izgovor ako se ne plasiraju u PL, sve manje kola do kraja a Jedinstvo i dalje prvo, razumijem vas u potpunosti :lol:
Meni nije jasno što ulazite uopšte na temu FK Sloboda, ako si tako uvjeren i ne strepiš ni sekunde, ne bi se zamarao uopšte Slobodom. Jest Jedinstvo prvo, bod jedan ispred, a ponašate se k'o da je Sloboda kiksala prošlo kolo a ne vi. Samo vi i dalje budite tako optimistični, nama odgovara. :)

A ono "nejdem" je veliki faul druže.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 apr 2014, 17:42

qqlele je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Eto nejdem ja nikad nisam bio na gostujucim utakmicama :rol: :rol:

Ali ti si sigurno bio po ovim selima po TK :clap:
vidimo ko je sa sela i odlično poznaje njihov način govora

cuj nejdem :lol: :lol:
Malo treba da se napalis, procitaj sve moje postove i nadji imam li ja gresaka, i jesam li ja seljak kakvim me predstavljas :crazy:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2014, 17:44

ma Buducnosti opet treba pobjeda i protiv Jedinstva kako god , ali vidim da se trude na sve nacine da nesto odrade kako bi mogli et kupit utkamicu i u Banovicima :)..mogu ali kako ce kuci s bodovima boga pitaj :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 24 apr 2014, 17:47

Pa3ot je napisao/la:Pogledah sad ovaj pregled kola. Pa ono je smijesno kako igraci Buducnosti pustaju igrace Slobode da se skoro usetaju u gol, Molim vas , preklinjem vas nemojte pricati o nepostenju , sudijama , kradjama Jedinstva. Nemojte biti toliko kontradiktorni , dvolicni i bezobrazni. Ovu ligu treba ukinuti
ja ne znam kako tebe nije stid tako nešto pričat, sjećaš li se utakmice u Tuzli i divljačkog ponašanja vaših igrača na kraju utakmicu, otresli smo vas hladno 2:0 i na kraju bi da se tučete, ne znam jesil bio u gračanici ali da sam ja navijač jedinstva ja bi se postidio sigurno, od 90 minuta oni se se 80 valjali po terenu, izašli su kukavički na teren kao i u Tuzli , samo što u gračanici nije bila atmosfera kao gore pa ste se izvukli sa bodom nekako..sa onakvom glumom nemate šta tražit u PL, igrajte muški jer ako nastavite glumit mogli ko Gradina bit samo slučajni prolaznik u PL u koliko i uđete.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 apr 2014, 17:48

fukaratz je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Eto nejdem ja nikad nisam bio na gostujucim utakmicama :rol: :rol:

decko neka od tih sela po TK imaju vise stanovnika od Bihaca po zadnjem popisu npr:Zivinice a ni ostali nisu puno manji Srebrenik, Lukavac, Gracanica, Gradacac ;) zato ssssssssssssssssss i pokrij se usima :!:
Mogu imati i 200 hiljada ali selo je selo, nikad se ta spomenuta mjesta nece moci porediti sa Bihacem to znas i sam samo se pravis panglu :shh:

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 24 apr 2014, 17:52

SaltCityAttack je napisao/la:ma Buducnosti opet treba pobjeda i protiv Jedinstva kako god , ali vidim da se trude na sve nacine da nesto odrade kako bi mogli et kupit utkamicu i u Banovicima :)..mogu ali kako ce kuci s bodovima boga pitaj :)

Joj vi iz dijaspore ste mi najjaci, sve znate, a nemate pojma... da neces ti mozda doci da nas bijes? :roll:

Mislim razumijem razocarenje, najmanje jos jednu sezonu ostajete u ovom cirkusu, ali ohani malo s tom glupom pricom vise, dosadio si i bogu i narodu :salut:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 24 apr 2014, 17:59

LloriS je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:

decko neka od tih sela po TK imaju vise stanovnika od Bihaca po zadnjem popisu npr:Zivinice a ni ostali nisu puno manji Srebrenik, Lukavac, Gracanica, Gradacac ;) zato ssssssssssssssssss i pokrij se usima :!:
Mogu imati i 200 hiljada ali selo je selo, nikad se ta spomenuta mjesta nece moci porediti sa Bihacem to znas i sam samo se pravis panglu :shh:
Gradačac se ne moze poredit sa Bihacem..Koliko je Zvijezda vec u PL?, RK Gradačac igrao Evropske utakmice u Rukometu i jos uvijek je član iste.
RK Gračanica prije par godina osvajač PL u rukometu, i sad jos uvijek stabilan član PL.
o ostalim sportovima da ne govorim ,MNK Kaskada Gracanica prvak u malom nogometu
RK Konjuh iz Živinica duži niz godina član PL..
Gdje je tu Bihac ?
nema vas ni na mapi.. gradovima sa TK niste ni do koljena..o tome i govori broj ekipa u ovoj ligi, od iduce sezone bit ce ih jedan vise.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 apr 2014, 18:02

fukara87 je napisao/la:Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit :opaopa:
:kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2014, 18:06

Toro86 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma Buducnosti opet treba pobjeda i protiv Jedinstva kako god , ali vidim da se trude na sve nacine da nesto odrade kako bi mogli et kupit utkamicu i u Banovicima :)..mogu ali kako ce kuci s bodovima boga pitaj :)

Joj vi iz dijaspore ste mi najjaci, sve znate, a nemate pojma... da neces ti mozda doci da nas bijes? :roll:

Mislim razumijem razocarenje, najmanje jos jednu sezonu ostajete u ovom cirkusu, ali ohani malo s tom glupom pricom vise, dosadio si i bogu i narodu :salut:
Nece on moci da dodje u Banovice al' ima koga je vec zamolio da ode. :mrgreen:
Sigurno idemo u PL!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 apr 2014, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 apr 2014, 18:07

ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle ma da ces ti to osporavati i neces priznati :salut:

A ti iz svakog grada sa TK nabrojao po jedan klub iz PL i njihove uspjehe :facepalm: :damn:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2014, 18:10

LloriS je napisao/la:ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle :salut:

A ti iz svakog grada sa TK nabrojao po jedan klub iz PL i njihove uspjehe :facepalm: :damn:
Jel' bilo koji klub Iz Bihatja bio prvak Evrope?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 24 apr 2014, 18:19

LloriS je napisao/la:ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle ma da ces ti to osporavati i neces priznati :salut:

E jesi glup u pm :facepalm: :facepalm: , mogao sam i ja nabrojat sve žive sportove, od borilačkih, plivanja pa nadalje , nabrojao sam samo ove najvažnije i "popularne" ti meni pišeš neki ženski klubovi :lol: :lol:
stvarno pored Anonimusa si najveći moron na forumu.
Kad je neki muški klub iz rukometa, fudbala , košarke bio prvak države da je sa USK ?
:lol:
Bezveze smaraš s tom temom, sjeti se da je TK najmnogoljudniji kanton u državi , i tu priča završava.
:salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 apr 2014, 18:21

LloriS je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
LloriS je napisao/la:ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle :salut:

Jel' bilo koji klub Iz Bihatja bio prvak Evrope?
A jel iz Srebrenika, Gradačca ili Živinica ??
Imate li klub filatelista?

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 24 apr 2014, 18:29

Izvolite.
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 apr 2014, 18:47

...e ne mogu da vjerujem o čemu ljudi diskutuju. Čuj ŽOK...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 apr 2014, 18:51

neroazzuro je napisao/la:...e ne mogu da vjerujem o čemu ljudi diskutuju. Čuj ŽOK...
+1
i ne mogu da vjerujem da je ovaj djeriz još uvijek nakačen na temu. Šta sam ja posla završio za ova 2-3 sata, a on još uvijek tu :njanjanja:
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 apr 2014, 18:52

GazijaKalesija je napisao/la:Izvolite.
[youtube][/youtube]
Bravo za upload ,nadam se da ce se uskoro ponoviti jedna ovakva tekma :thumbup: .

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 apr 2014, 18:57

TzBulevar87 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:...e ne mogu da vjerujem o čemu ljudi diskutuju. Čuj ŽOK...
+1
i ne mogu da vjerujem da je ovaj djeriz još uvijek nakačen na temu. Šta sam ja posla završio za ova 2-3 sata, a on još uvijek tu :njanjanja:
Poslovan covjek :roll: :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2014, 19:25

fukara87 je napisao/la:Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit :opaopa:
važi :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.