FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Meni nije jasno što ulazite uopšte na temu FK Sloboda, ako si tako uvjeren i ne strepiš ni sekunde, ne bi se zamarao uopšte Slobodom. Jest Jedinstvo prvo, bod jedan ispred, a ponašate se k'o da je Sloboda kiksala prošlo kolo a ne vi. Samo vi i dalje budite tako optimistični, nama odgovara.LloriS je napisao/la:Poceli Tuzlaci opet sa raznim pricama, treba naci izgovor ako se ne plasiraju u PL, sve manje kola do kraja a Jedinstvo i dalje prvo, razumijem vas u potpunosti

A ono "nejdem" je veliki faul druže.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Malo treba da se napalis, procitaj sve moje postove i nadji imam li ja gresaka, i jesam li ja seljak kakvim me predstavljasqqlele je napisao/la:vidimo ko je sa sela i odlično poznaje njihov način govoraLloriS je napisao/la:Eto nejdem ja nikad nisam bio na gostujucim utakmicama![]()
Ali ti si sigurno bio po ovim selima po TK
cuj nejdem![]()

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma Buducnosti opet treba pobjeda i protiv Jedinstva kako god , ali vidim da se trude na sve nacine da nesto odrade kako bi mogli et kupit utkamicu i u Banovicima
..mogu ali kako ce kuci s bodovima boga pitaj 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja ne znam kako tebe nije stid tako nešto pričat, sjećaš li se utakmice u Tuzli i divljačkog ponašanja vaših igrača na kraju utakmicu, otresli smo vas hladno 2:0 i na kraju bi da se tučete, ne znam jesil bio u gračanici ali da sam ja navijač jedinstva ja bi se postidio sigurno, od 90 minuta oni se se 80 valjali po terenu, izašli su kukavički na teren kao i u Tuzli , samo što u gračanici nije bila atmosfera kao gore pa ste se izvukli sa bodom nekako..sa onakvom glumom nemate šta tražit u PL, igrajte muški jer ako nastavite glumit mogli ko Gradina bit samo slučajni prolaznik u PL u koliko i uđete.Pa3ot je napisao/la:Pogledah sad ovaj pregled kola. Pa ono je smijesno kako igraci Buducnosti pustaju igrace Slobode da se skoro usetaju u gol, Molim vas , preklinjem vas nemojte pricati o nepostenju , sudijama , kradjama Jedinstva. Nemojte biti toliko kontradiktorni , dvolicni i bezobrazni. Ovu ligu treba ukinuti
Mogu imati i 200 hiljada ali selo je selo, nikad se ta spomenuta mjesta nece moci porediti sa Bihacem to znas i sam samo se pravis panglufukaratz je napisao/la:decko neka od tih sela po TK imaju vise stanovnika od Bihaca po zadnjem popisu npr:Zivinice a ni ostali nisu puno manji Srebrenik, Lukavac, Gracanica, GradacacLloriS je napisao/la:Eto nejdem ja nikad nisam bio na gostujucim utakmicama![]()
Ali ti si sigurno bio po ovim selima po TKzato ssssssssssssssssss i pokrij se usima

SaltCityAttack je napisao/la:ma Buducnosti opet treba pobjeda i protiv Jedinstva kako god , ali vidim da se trude na sve nacine da nesto odrade kako bi mogli et kupit utkamicu i u Banovicima..mogu ali kako ce kuci s bodovima boga pitaj
Joj vi iz dijaspore ste mi najjaci, sve znate, a nemate pojma... da neces ti mozda doci da nas bijes?

Mislim razumijem razocarenje, najmanje jos jednu sezonu ostajete u ovom cirkusu, ali ohani malo s tom glupom pricom vise, dosadio si i bogu i narodu

Gradačac se ne moze poredit sa Bihacem..Koliko je Zvijezda vec u PL?, RK Gradačac igrao Evropske utakmice u Rukometu i jos uvijek je član iste.LloriS je napisao/la:Mogu imati i 200 hiljada ali selo je selo, nikad se ta spomenuta mjesta nece moci porediti sa Bihacem to znas i sam samo se pravis panglufukaratz je napisao/la:decko neka od tih sela po TK imaju vise stanovnika od Bihaca po zadnjem popisu npr:Zivinice a ni ostali nisu puno manji Srebrenik, Lukavac, Gracanica, GradacacLloriS je napisao/la:Eto nejdem ja nikad nisam bio na gostujucim utakmicama![]()
Ali ti si sigurno bio po ovim selima po TKzato ssssssssssssssssss i pokrij se usima
RK Gračanica prije par godina osvajač PL u rukometu, i sad jos uvijek stabilan član PL.
o ostalim sportovima da ne govorim ,MNK Kaskada Gracanica prvak u malom nogometu
RK Konjuh iz Živinica duži niz godina član PL..
Gdje je tu Bihac ?
nema vas ni na mapi.. gradovima sa TK niste ni do koljena..o tome i govori broj ekipa u ovoj ligi, od iduce sezone bit ce ih jedan vise.
fukara87 je napisao/la:Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit

- Probisvjet
- Kontakt:
Nece on moci da dodje u Banovice al' ima koga je vec zamolio da ode.Toro86 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ma Buducnosti opet treba pobjeda i protiv Jedinstva kako god , ali vidim da se trude na sve nacine da nesto odrade kako bi mogli et kupit utkamicu i u Banovicima..mogu ali kako ce kuci s bodovima boga pitaj
Joj vi iz dijaspore ste mi najjaci, sve znate, a nemate pojma... da neces ti mozda doci da nas bijes?![]()
Mislim razumijem razocarenje, najmanje jos jednu sezonu ostajete u ovom cirkusu, ali ohani malo s tom glupom pricom vise, dosadio si i bogu i narodu

Sigurno idemo u PL!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 apr 2014, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle ma da ces ti to osporavati i neces priznati
A ti iz svakog grada sa TK nabrojao po jedan klub iz PL i njihove uspjehe

A ti iz svakog grada sa TK nabrojao po jedan klub iz PL i njihove uspjehe

- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' bilo koji klub Iz Bihatja bio prvak Evrope?LloriS je napisao/la:ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle![]()
A ti iz svakog grada sa TK nabrojao po jedan klub iz PL i njihove uspjehe![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
E jesi glup u pmLloriS je napisao/la:ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle ma da ces ti to osporavati i neces priznati![]()

stvarno pored Anonimusa si najveći moron na forumu.
Kad je neki muški klub iz rukometa, fudbala , košarke bio prvak države da je sa USK ?

Bezveze smaraš s tom temom, sjeti se da je TK najmnogoljudniji kanton u državi , i tu priča završava.

- Probisvjet
- Kontakt:
Imate li klub filatelista?LloriS je napisao/la:A jel iz Srebrenika, Gradačca ili Živinica ??Probisvjet je napisao/la:Jel' bilo koji klub Iz Bihatja bio prvak Evrope?LloriS je napisao/la:ŽOK Bihac u PL za zene, KIK UNA-SANA Bihac prvak BiH u kosarci u kolicima i dugo godina u vrhu lige te nastupaju u evropi, KK Bihac (kuglanje) u PL, sad ŽRK Bihac ulazi u PL, Jedinstvo ove godine abd u PL, da ne govorim borilacke sportove i ove koji su manje popularni, Bihac je sportski grad i puno je atraktivniji i od Živinica, Srebrenika, Gradačca i tih okolnih mjesta oko Tuzle![]()
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Izvolite.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
...e ne mogu da vjerujem o čemu ljudi diskutuju. Čuj ŽOK...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- TzBulevar87
- Kontakt:
+1neroazzuro je napisao/la:...e ne mogu da vjerujem o čemu ljudi diskutuju. Čuj ŽOK...
i ne mogu da vjerujem da je ovaj djeriz još uvijek nakačen na temu. Šta sam ja posla završio za ova 2-3 sata, a on još uvijek tu

075
Bravo za upload ,nadam se da ce se uskoro ponoviti jedna ovakva tekmaGazijaKalesija je napisao/la:Izvolite.
[youtube][/youtube]

Poslovan covjekTzBulevar87 je napisao/la:+1neroazzuro je napisao/la:...e ne mogu da vjerujem o čemu ljudi diskutuju. Čuj ŽOK...
i ne mogu da vjerujem da je ovaj djeriz još uvijek nakačen na temu. Šta sam ja posla završio za ova 2-3 sata, a on još uvijek tu

važifukara87 je napisao/la:Idemo u PREMIJER LIGU, eto unaprijed me mozete castit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.