FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li jos uvijek za kupiti onih maski sta je klub prodavao?
Ima mozes i online kupiti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima, ako nisi znao može se i online kupiti
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mozes brate i online kupit
-
- Kontakt:
Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na poruku

Što ne kažete momku da može kupit i online? Da ne ide u klub po ovom kijametu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sabit iz Tarcina, nije iz Tarcina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()

Nazoves ih na telefon i kazes da ti to zavrse.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima, možeš i online kupiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ok to,al brate de bar odgovori na poruku,,zasto onda sluzi sve to online,,tako bi bilo za sve sto pitas vjerovatno.Lik je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:18Nazoves ih na telefon i kazes da ti to zavrse.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()
Ma brate najbolje odeš u šop i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:11Ja poslao upit za dres prije 5 dana na fb stranici,i jos niko nije ni odgovorio na porukua oni sami objavili akcija dresova i sve to cccc,odgovorni je Sabit iz tarcina od ovih nasih sa fb
![]()
FKS
Da si tražio masku online, vjerovatno bi ti odgovorili.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 22:26
Ma ok to,al brate de bar odgovori na poruku,,zasto onda sluzi sve to online,,tako bi bilo za sve sto pitas vjerovatno.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dje to ima vidjet
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Krste radio challenge, svaku loptu dodao kamermanu.