FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbt vi fakat niste normalni. U svakoj dobroj vijesti vi ceprkate nesto lose.
1.bh Telecom prvi sponzorisao ligu i to kada niko nije htio. Sezonu poslije uduplao sponzorstvo a mtel imao manju ponudu.
I sada dolazimo da je 22 miliona. Hvala im i jednim i drugim i da ako Bog da se to sponzorstvo samo povećava iducih sezona.
2. Kvalitet prenosa bio los. Ali se mogla gledati sve i jedna utakmica. I ko nije imao u ponudi moga je platiti 2 marke i gledati.
Abd da nam sada bude bolji prenos i da mozemo gledati sve utakmice.
3.jadno je uopste kleti nekoga. I sad kao trebam citati ovdje kletve a hebena arena nam hladno prekine prenos. Idite iz Bosne ako vam ne valja.
Podrzite domace nekad ne morate samo pljuvat.
1.bh Telecom prvi sponzorisao ligu i to kada niko nije htio. Sezonu poslije uduplao sponzorstvo a mtel imao manju ponudu.
I sada dolazimo da je 22 miliona. Hvala im i jednim i drugim i da ako Bog da se to sponzorstvo samo povećava iducih sezona.
2. Kvalitet prenosa bio los. Ali se mogla gledati sve i jedna utakmica. I ko nije imao u ponudi moga je platiti 2 marke i gledati.
Abd da nam sada bude bolji prenos i da mozemo gledati sve utakmice.
3.jadno je uopste kleti nekoga. I sad kao trebam citati ovdje kletve a hebena arena nam hladno prekine prenos. Idite iz Bosne ako vam ne valja.
Podrzite domace nekad ne morate samo pljuvat.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Za sad u pocetku je bolje, jer svakako nece biti navijaca na tribinama bar u prvih nekoliko kola a vecina nas ima arenu. Mi svakako u zadnjih godinu/dvije opasno imamo problema sa posjetom
90!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja opet kazem POSEREM SE I POPISAM na bhtelecom. Ako radite tamo ili imate nekoga ko radi tamo-dont take it personally.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:27Gledam niko ne komentarise a i mozda se samo meni ucinilo. Je l ono bio drugacijji dres danas na slikama.
I jjebem Husaru, kad vec pisem

Ovdje kao da su svjetliji rukavi malo, ali na videu što su objavili Zinedin je bio u ovom trenutnom dresu što je, e sad ne znam da li je ovo neki odsjaj na dres ili je to neka novina što se tiče dresova
Bordo bijeli za život cijeli!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jako ce biti razlika velika u publici nema sta. Jbt jestel svjesni, da cemo tu razliku vjerovatno osjetiti na sponzorstvu, vise ce ti firni doci reci e evo pare nek se vrti na kosevu moja reklama.
Plus da jedna kompanija koja ponudi 23 m umjesto bhtelecomovih 8 ima losije orenose od moje tv... De realni budite. Ovdje se sralo da hoce arena da hoce arena dodje arena e jbg ne valja to nismo sigurni. A kao barsi i realu dobra arena nama nije

posjecenost nije vezana za prenos sto posto u tolikoj mjeri koliko se misli. Jbg nama svejedno na kosevu ha 5 hiljada ha 3500 isto nam ga dodje, samo bezze troskovi organizacije.
Plus da jedna kompanija koja ponudi 23 m umjesto bhtelecomovih 8 ima losije orenose od moje tv... De realni budite. Ovdje se sralo da hoce arena da hoce arena dodje arena e jbg ne valja to nismo sigurni. A kao barsi i realu dobra arena nama nije
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Neka Arene, tačno me više nece oči zaboliti dok gledam utakmice na mojoj tv, pa ono je kriminalno koliko loš kvalitet imaju, mada isto je to al kad BHT1 prenosi tačno me bude stid u njihovo ime, bolja bi slika bila da sa mobitelom snimaju.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Meni svejedno imam i total i moja tv. Samo sta ako arena bude prenosila Sarajevo svako trece kolo, dok recimo na moja tv si imao svaku utakmicu FKS, sad nece biti prijenosa ni na BHT. Ako arena budu sve utakmice prenosili onda je ok. Samo nek imaju prijenosi to je najbitnije.Francesco Tottii je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:24Ja opet kazem POSEREM SE I POPISAM na bhtelecom. Ako radite tamo ili imate nekoga ko radi tamo-dont take it personally.
Brate, samo glasaj za SDA ko i na prethodnim izborima i ne sekiraj se ništa. Ni Vico ni Mtel ti onda ne mogu ništa!!bordobijeli je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:33Meni svejedno imam i total i moja tv. Samo sta ako arena bude prenosila Sarajevo svako trece kolo, dok recimo na moja tv si imao svaku utakmicu FKS, sad nece biti prijenosa ni na BHT. Ako arena budu sve utakmice prenosili onda je ok. Samo nek imaju prijenosi to je najbitnije.Francesco Tottii je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:24Ja opet kazem POSEREM SE I POPISAM na bhtelecom. Ako radite tamo ili imate nekoga ko radi tamo-dont take it personally.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mogao je ko je imaobordobijeli je napisao/la: ↑17 jul 2020, 23:37Mtel
Koliko li ce prenositi utakmica ?
BHtelecom sve prenosio posebno Sarajevo i zeljeznicar svaka se mogla pogledati na moja tv.
- ElCartel11
- Kontakt:
Konacno derbi, da se prenosi normalno i da bude dostupan široj masi za gledanje.
Arena ima i srpsku i hrvatsku ligu, a te utakmice iz tih liga mogu gledati i na SK (slovenski). Nadam se da ce biti tako i sa nasom ligom. Neka ide u sto vise država
Arena ima i srpsku i hrvatsku ligu, a te utakmice iz tih liga mogu gledati i na SK (slovenski). Nadam se da ce biti tako i sa nasom ligom. Neka ide u sto vise država

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Arena prenosi i srpsku i hrvatsku ligu. Ko je upratio, uvijek i svako kolo se prenosi Crvena zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk bilo da su gostujuce ili domace, a ostale ekipe povremeno. Po toj logici, Sarajevo i Zeljo bi trebali da se prenose svako kolo jer je i njima u interesu valjda da im bude sto veca gledanost obzirom da sarajevski klubovi imaju najvise navijaca a i najpopularniji su iz BiH. Tu ce se i satnica fino ustimati da se to i ispuni, barem ja tako mislim da je najlogicnijebordobijeli je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:33Meni svejedno imam i total i moja tv. Samo sta ako arena bude prenosila Sarajevo svako trece kolo, dok recimo na moja tv si imao svaku utakmicu FKS, sad nece biti prijenosa ni na BHT. Ako arena budu sve utakmice prenosili onda je ok. Samo nek imaju prijenosi to je najbitnije.Francesco Tottii je napisao/la: ↑18 jul 2020, 00:24Ja opet kazem POSEREM SE I POPISAM na bhtelecom. Ako radite tamo ili imate nekoga ko radi tamo-dont take it personally.
90!
Ne moze se prvak drzave prenositi tek svaku 3 utakmicu..
Ja vjerujem da ce vise utakmica ici u direktnom prenosu pa makar i mimo arene.
Dakle, bit ce Sarajevo na ekranima redovno.
Ja vjerujem da ce vise utakmica ici u direktnom prenosu pa makar i mimo arene.
Dakle, bit ce Sarajevo na ekranima redovno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebem ti život oplakuje se mrtvi Telecom i njihova kvaliteta prenosa iz 19. stoljeća.. Neka neko ima neka okači sliku s stadiona Mladosti, gdje je trava bila ljubičasta čini mi se. Uz to, nema mrtvog Spahe, Šuke, Džankovića i ostalih analfabeta. Nosi ih u pm, hvala bogu pa su i oni 'pali'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sanin Klarić pred potpisom za Tosk, naše dijete pratit cu ga
12. igrač kluba iz Titove 38b
15 m km za prenos fino love, nadam se da ce obavjestit koliko tacno para ce dobit svaki klub.
E sad nebi me zacudilo da bojac bude prenosen vise nego sto bi trebalo, glupi su ako SARAJEVO I ZELJU NEBUDU IMALI SVAKE HEFTE U PRENOSU.
Al ako ce svaki klub dobit po 200 k km godisnje nek prenose koga hoce platili su.
Sto se tice Zidana ako smo platili 180 k € ostetu to je dobro sto se pocele osteta placat, al nemislim da je zidan dobra investicija posebno sto ce njemu bit plata veca 3-4 x (plus osteta sto je placena) od recimo kivine pidrune salcinove itd.
Mislim za platu i ostetu koju smo platili mogli smo dovest igraca sa 26 godina nivo saida huseinivica u prvom mandatu i to sa 75 kg zive vage.
Al treba bit posten i reci da je Hadzija dosad radio dobar poso i da treba vjerovat njegovoj procjeni..
Rahmanovica prodat posto zasto ako niko nebude htio platit ostetu pustio bi ga da igra polusezonu i ponovo bi ga pokuso prodat ako nebude niko htio tribina ako budemo u kumotnoj situaci ako ne onda nek odradi dokraja ugovor i cao
Ako nije teska pivreda kod susica doveo bi spica nesto kao sto je Benko becir ako takav kvalitet nema nebi ni dovodio b kategoriju spica jer Ahmo moze izgurat ovu jos sezonu
E sad nebi me zacudilo da bojac bude prenosen vise nego sto bi trebalo, glupi su ako SARAJEVO I ZELJU NEBUDU IMALI SVAKE HEFTE U PRENOSU.
Al ako ce svaki klub dobit po 200 k km godisnje nek prenose koga hoce platili su.
Sto se tice Zidana ako smo platili 180 k € ostetu to je dobro sto se pocele osteta placat, al nemislim da je zidan dobra investicija posebno sto ce njemu bit plata veca 3-4 x (plus osteta sto je placena) od recimo kivine pidrune salcinove itd.
Mislim za platu i ostetu koju smo platili mogli smo dovest igraca sa 26 godina nivo saida huseinivica u prvom mandatu i to sa 75 kg zive vage.
Al treba bit posten i reci da je Hadzija dosad radio dobar poso i da treba vjerovat njegovoj procjeni..
Rahmanovica prodat posto zasto ako niko nebude htio platit ostetu pustio bi ga da igra polusezonu i ponovo bi ga pokuso prodat ako nebude niko htio tribina ako budemo u kumotnoj situaci ako ne onda nek odradi dokraja ugovor i cao
Ako nije teska pivreda kod susica doveo bi spica nesto kao sto je Benko becir ako takav kvalitet nema nebi ni dovodio b kategoriju spica jer Ahmo moze izgurat ovu jos sezonu
-
- Kontakt:
Nasi pregovaraju sa nekim albancem iz crne gore ili crnogorcem iz kosova, i kupice zinedina iz ceske, onaj mali salcin produzio ugovor, dolazi jos jedna zvijer.
Postavljamo standarde nabijamo komplekse.
Postavljamo standarde nabijamo komplekse.

hu iz d bistTheIvicnjak je napisao/la: ↑18 jul 2020, 07:11Nasi pregovaraju sa nekim albancem iz crne gore ili crnogorcem iz kosova, i kupice zinedina iz ceske, onaj mali salcin produzio ugovor, dolazi jos jedna zvijer.
Postavljamo standarde nabijamo komplekse.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
du bist, ich bin, er istDerdiyok je napisao/la: ↑18 jul 2020, 07:39hu iz d bistTheIvicnjak je napisao/la: ↑18 jul 2020, 07:11Nasi pregovaraju sa nekim albancem iz crne gore ili crnogorcem iz kosova, i kupice zinedina iz ceske, onaj mali salcin produzio ugovor, dolazi jos jedna zvijer.
Postavljamo standarde nabijamo komplekse.![]()
![]()

Kako su mogli ukinuti Moju tv, kmeeeeee
Ukinut ih skroz na skroz!
Ukinut ih skroz na skroz!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.