FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

edotm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edotm87 » 17 sep 2010, 17:20

drop je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Supak posto, supak osto ...
Ne znam šta bih ti rekao...da je potpisao bio bi extra momak- super vijest, sad pošto nije Šupak je i slicne price.
Svi ga hvale,zalaganje na treninzima, najjaci igrac ovo ono, sve za 5 ....i odjednom preko noci Šupak,pic.ka,smrad.
pa ja, kakve koristi od njegovog zalaganja, kad on samo ceka priliku da ode... :roll: samo cekam da jave da je potpisao za Torpedo, al ovaj sarajevski... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 sep 2010, 17:21

drop je napisao/la:
Ne znam šta bih ti rekao...da je potpisao bio bi extra momak- super vijest, sad pošto nije Šupak je i slicne price.
Svi ga hvale,zalaganje na treninzima, najjaci igrac ovo ono, sve za 5 ....i odjednom preko noci Šupak,pic.ka,smrad.
Za mene je postao pakšu kad je prosle godine pobjegao kod Hotica da se pokaze, a nas ostavio na cjedilu protiv Borca, i vidili smo kako smo zavrsili. Odbrana nam je u tom momentu bila kljucna a on je bio jedan od glavnih. Uvijek mi je bilo draže da igra npr.Mešić ispred njega, jer on nije zaslužio. Naravno ja dajem njemu podrsku kad zaigra za 1. postavu, kao i svakom nasem igracu u svetom dresu. Sad sto nece da potpise kad nam najvise treba opet pokazuje kakav je kao osoba.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 sep 2010, 17:22

Ma neka ide, šta me boli briga...ne navijam za Kerlu vec za Želju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 17 sep 2010, 17:22

Eto sletio jos jedan "otpisani" iz Zvijezde. :D. Inace Veca je dobar momak,dao je dosta za Zvijezdu mi smo mu na tome svi u Gradaccu zahvalni ali je lose odigrao posljednju sezonu pa su mu iz kluba dali "slobodno".Njegova mana jeste da ga malo kao stopera povuce naprijed pa je znao cesto ispadat.Ali eto jos jednom za sve mu hvala i sretno Veca pa kad dodjes sa Zeljom u Gradacac da se vratis pognute glave. :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 sep 2010, 17:27

drop je napisao/la:
Za mene ce uvjek biti picic jer nas je ostavio na cjedilu kad nam je najvise trebao u prosloj sezoni,sad bi opet da mu se moze,ali racku..ovim sad je samo potvrdio svoje ljudske osobine.

Nadam se da ce Vasilic uklpiti kao sto se je Bogi uklopio u prosloj sezoni,a picica Kerlu,da se ja pitam gurnuti u Radnik odakle je i dosao.
1921-2011

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 17 sep 2010, 17:27

Zna li neko sta je sa Zeljo TV? Zna li neko radili se sta po tom pitanju? Gledao sam jednu epizodu na vogosci, eh sad pitam ocemo li u buducnosti gledati izvjestaje sa Grbavice? :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 sep 2010, 17:43

slikaslika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 sep 2010, 18:44

Kerla po rjecima Borovine nije potpisao,e sad kome vjerovati famoznom novinaru Borovini ili Cviki ...ako je tacno da nas je izlevatio vec sutra mu dati nogu i ne dozvoliti mu da zakoraci vise na Grbavicu! papak ostaje papak,ko da je on neka igracina,nego prosjek nad prosjekom!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 sep 2010, 19:12

Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lako :) ccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 sep 2010, 19:14

Gigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lako :) ccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule :)
bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borca :mrgreen:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 sep 2010, 19:17

lottdogg je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lako :) ccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule :)
bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borca :mrgreen:
Pa jedno je od borca zijaniti, a drugo od drine strahovati :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 sep 2010, 19:19

Gigant je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
mi ni od kog ne strahujemo , neg respektujemo svakog protivnika , a ne rasipamo se izjavama ko vi i onda dobijete kuci po pi.ci :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 17 sep 2010, 19:19

Gigant je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
jbg nismo jaki kao vi :mrgreen:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 17 sep 2010, 19:59

Ako Kerla potpiše nek mu je sa srećom, a ako ne potpiše nek mu je opet sa srećom... ;)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 sep 2010, 21:53

Jel potpiso Baljic?!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 21:54

sajo10 je napisao/la:Jel potpiso Baljic?!
jeste
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 sep 2010, 21:55

pile87 je napisao/la:
jeste
Znal on ista djecevam'
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 17 sep 2010, 21:56

Amar odma krpi rupe, svaka cast... da je izdrzati prvi dio u vrhu, pa na proljece ako Bog da u pohod na titulu!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 21:56

pile87 je napisao/la:
jeste
kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 sep 2010, 22:00

fakat se moraju na ovom forumu uvesti jaci kriteriji banovanja , jer previse se gleda kroz prste spamerima i provokatorima , ako se misli napravit kvalitetan forum treba za najblazi oblik offtopica i provociranja banovat na mjesec dana , tako bi ostali kvalitetni forumasi , samim tim bi bio i kvalitetan forum .
treba kritikovat ove nase evo konkretno zeba 93 provocira na temi celika i tako navlaci njihove provokatore da se navuku na nasu temu i kvare diskusiju , zato se sve rijedje moze procitat ness pametno i kvalitetno

sto se kerle tice on se za mene nikad nije ni vratio iz njemacke i drago mi je sto je ponovo pokazao kakav je , jer su se vec poceli pojvaljivati neki likovi koji kritikuju amara sto ne daje kerli vise prilike

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 23 gosta.