Realist je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:Pogledah sad ovaj pregled kola. Pa ono je smijesno kako igraci Buducnosti pustaju igrace Slobode da se skoro usetaju u gol, Molim vas , preklinjem vas nemojte pricati o nepostenju , sudijama , kradjama Jedinstva. Nemojte biti toliko kontradiktorni , dvolicni i bezobrazni. Ovu ligu treba ukinuti
Nakon što je igrač Jedinstva visoko podigao nogu i udario u glavu igrača Bratstva sa brojem 7 sudija svira faul.Par trenutaka nakon toga igrač Jedinstva udara igrača Bratstva koji pada na zemlju a onda taj isti igrač Jedinstva teatralno pada

Zrnić pritrčava i daje žute kartone i igraču Jedinstva i igraču Bratsva,iako je jedino moguće bilo da igrač Jedinstva s brojem 10 dobije direktno crveni karton.I šta reći,koju poruku poslati ?!

Konačno neko da prokomentariše taj momenat.
Igrač Jedinstva koji je prvobitno napravio onaj start sa visokom nogom na Musu, što je po svim kriterijima (a posebno Zrničevim na toj utakmici) žuti karton prošao je nekažnjeno.
Da ne govorim da je golman Jedinstva trebao i morao dobiti žuti karton jer se za svako izlaženje iz kaznenog prostora, osim ako nije ukazivanje pomoći, golman sankcioniše kartonom.
Povjerenik za delegiranje sudaca, kriminalac Hodža, zadnjim trzajima pokušava da spasi Jedinstvo koje tone li tone.
Mi smo izgubili tekmu u Gračanici koja bila mnogo mnogo bitna. Ruku na srce da smo neke seronje mogli smo kukati na neke odluke koje su direktno uticale na rezultat. Cjelokupna ekipa Slobode, stručni štab, Fukare i ostali simpatizeri kojih je bilo više 1000 su sportski i dostojanstveno podnijeli poraz. Kada pogledam ponašanje igrača Jedintva u Gračanici i u Tuzli baš mi zgadi ovu igru.
Sva ova posljednja dešavanja mijenjaju moju sliku o Jedinstvu i biščanima u globalu.