FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
100%, boda nije donio iako je imao dobrih odbrana. A s linije ne mrda.fks74 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 22:08Nemam ništa protiv momka ali uzmi pregledaj sve utakmice i vidjet ćeš o čemu pričam. Momak je rijetko šta odbranio, što je morao odbraniti. Dobar golman treba nešto spasiti kada odbrana kiksa, on je to vrlo rijetko radio. Kovačević je mali milion situacija spasio i bio je dobar na istrčavanjima. O penalima da i ne pričam.
- ElCartel11
- Kontakt:
Do sad si trebao shvatiti da golman mora imati 200cm, stoperi 195cm, napadaci 190cm, ostali nesmiju ispod 185cm.
Ko da smo KK Sarajevo a ne FK sunce ti

I da ne zaboravim svi moraju biti jaki i imati blizu 100kg da se mogu naguravati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Il kad krenu poredati visinu Vladana i Belmina, ispade Vladan veci od njega za glavu, a razlika u 2 cmElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 22:36Do sad si trebao shvatiti da golman mora imati 200cm, stoperi 195cm, napadaci 190cm, ostali nesmiju ispod 185cm.
I da ne zaboravim svi moraju biti jaki i imati blizu 100kg da se mogu naguravati.
Dvije celave ublehe u klubu, još im Jesic fali
ISMIR OUT
ISMIR OUT
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Uh ja sam na graniciElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 22:36Do sad si trebao shvatiti da golman mora imati 200cm, stoperi 195cm, napadaci 190cm, ostali nesmiju ispod 185cm.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
- Kontakt:
Ali pazi Asmira,kao dijete naspram Lazica,Dupovca i Merse

Messi nas

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tacno je grehota sto neki ljudi imaju internet.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Belmin mora igru nogom popraviti ako hoce da se okusa u ozbiljnom fudbalu.To je moja jedina zamjerka,svako ispucavanje je tudja lopta ili zavrsi u autu,danas moderni fudbal ne trpi golmane koji neznaju igrat ,ali na tome se da raditi i istrenirati pa se nadam i da hoce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Belmin nema predispozicije poput Vladana al nije ih imao ni jedan naš golman zadnjih 15 godina. Realno je da je Kovačević postavio visoko ljestvicu. Ovo što smo od Belmina vidjeli ove sezone, obzirom na njegove godine, situaciju u i oko kluba je meni sasvim korektno. Momak samo treba da nastavi radit maksimalno posvećeno. Ja se ne mogu sjetiti mnogo njegovih grešaka i za svoje godine djeluje prilično zrelo.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zato naš Heba ima sve. I visinu i težinu i mozak i fudbalsko znanje.
Polemišete o nakorektnijem članu među onim balerinama.
Polemišete o nakorektnijem članu među onim balerinama.
Koliko % mi imamo od Vladanove prodaje ? Ovo je idealan trenutak da ga Rakow proda, da unovči ovu njegovu odličnu sezonu.
Ja mislim da bi ga mogli prodati mozda poslije Evrope,najvise iz razloga jel je rezerva u Rakowu mladi Poljski golman koji puno obecava i ima tek 18 godina,1.93 visok i mislim da ce ce gledati njega da gurnu u fokus a na Kovi pare da uzmu dok je na vrhuncu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad bi trebale krenuti pripreme? Ne znam se orjentisati, inace mi mjerilo bude prvo pretkolo Europe, ali qurqo sad 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ali ti svaku priliku moras iskoristiti da pljujes po hordama, jesu li te maltretirali u skoli sta je problemGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:34Nemoj, oni vole Klub, to je dokaz ljubavi. Čista emocija.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:22svaka cast za navijanje i podrsku ali ovo je sramota
jel se mora na svakom stadionu gdje se pojavis napraviti steta ybt zivot kakva je car unistavat stolice i toalet samo da mi je znati![]()
Znam da na stadionu nisu sigurno ti to ne posjecujes
Do smrti odani!