FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znaci Kerla nas po drugi put izlevati, samo mi nije jasno kako se nije nista naucilo iz proslogodisnjeg slucaja sa Cocalicem?!
Daleko i tebi kuca bila od Grbavice, idi i ne vracaj se vise, ima igraca koji ce ginuti za sveti dres, a ne ko ti Semire da ti zicagu zine cim te Kaiserslautern pozove u po sezone na probu(koju nisi prosao) toliko o tvojim kvalitetima, da ne zelis da produzis ugovor zato sto mislis da si kvalitetom prevazisao ovu ligu, jesi al u qrcu, da sam na Amarovom mjestu ne bi mu dao ni da trenira, nek skroz propadne, da ne moze ni vani otici i onda opet bi pi*ka poletila da se vrati na Grbavicum, nema to obraza ni sekunde . . .
Idi i zaradi nesto, al se vise ne vracaj na Grbavicu!
Daleko i tebi kuca bila od Grbavice, idi i ne vracaj se vise, ima igraca koji ce ginuti za sveti dres, a ne ko ti Semire da ti zicagu zine cim te Kaiserslautern pozove u po sezone na probu(koju nisi prosao) toliko o tvojim kvalitetima, da ne zelis da produzis ugovor zato sto mislis da si kvalitetom prevazisao ovu ligu, jesi al u qrcu, da sam na Amarovom mjestu ne bi mu dao ni da trenira, nek skroz propadne, da ne moze ni vani otici i onda opet bi pi*ka poletila da se vrati na Grbavicum, nema to obraza ni sekunde . . .
Idi i zaradi nesto, al se vise ne vracaj na Grbavicu!
Za zivot cijeli!
- drinin vuk
- Kontakt:
Ljudi ne sikirajte se drugi golman Drine prima 200 maraka mjesečno,pa se ne žali.
Nažalost živimo u državi u kojoj realno gledano se praktično nema ljeba jesti za polovinu stanovništva,tako da i sportisti jedva čekaju otići negdje,nažalost došlo je vrijeme da Moldavija,Kipar,Albanija,Azerbejdžan postaju izbog upravo zbog riješavanja tih egzistencijalnih pitanja,nažalost tako je ,tako da treba donekle i razumijeti te momke,ja se prvi slažem da je Željo veći klub od Inter Bakua,Sheriffa,Apolon,Vllaznimi,to niko ne poriče al danas je takvo vrijeme gdje se gleda lični interes,nema velike ljubavi prema boji kluba i grbu....
Nažalost živimo u državi u kojoj realno gledano se praktično nema ljeba jesti za polovinu stanovništva,tako da i sportisti jedva čekaju otići negdje,nažalost došlo je vrijeme da Moldavija,Kipar,Albanija,Azerbejdžan postaju izbog upravo zbog riješavanja tih egzistencijalnih pitanja,nažalost tako je ,tako da treba donekle i razumijeti te momke,ja se prvi slažem da je Željo veći klub od Inter Bakua,Sheriffa,Apolon,Vllaznimi,to niko ne poriče al danas je takvo vrijeme gdje se gleda lični interes,nema velike ljubavi prema boji kluba i grbu....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ne trazi niko od njih da osjede u Želji, vec da ne ucjenjuju i potcjenjuju klub.Momci koji su nosili Željin dres igrali su u Bajernu, Čelziju, Realu... najvecim svjetskim klubovima. Tako da Željo nije kanta koju ce balavci nabijati. Naravno da ni ja nebi platio kartu da mi djete nema sta da jede, tako da ni od igraca ne ocekujem visak emocija prema Želji. Problem takvih je i sto pricaju kolika primanja imaju igraci Partizana, Dinama a preskacu to da nebi mogli ni prsmrditi takvim ekipamadrinin vuk je napisao/la:Ljudi ne sikirajte se drugi golman Drine prima 200 maraka mjesečno,pa se ne žali.
Joj Ljudi i vi raspravljate oko kerle pa momak nije vrijedan price
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Fudbaleri aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, sutra će na Grbavici u okviru 7. kola odmjeriti snage sa posljednjeplasiranom Drinom.
Povodom ovog susreta danas je Plavom salonu održana press konferencija na kojoj je menadžer Željezničara Amar Osim istakao da duel s Drinom neće biti niti malo lagan.
"Drina nije toliko slaba koliko govori stanje na tabeli. Činjenica je da su Zvorničani na samom dnu tabele, no ukoliko pogledamo njihove rezultate vidjet ćemo da niti u jednom susretu nisu izgubili s dva razlike, dok smo mi recimo u Širokom izgubilio s tri razlike", rekao je Osim i dodao:
"Drina nema ekstra kvalitetnih fudbalera, no kao momčad se dobro poznaju jer dugo vremena igraju zajedno. Mi smo znatno oslabljeni za duel s Drinom, no šta je tu je. Liga je interesantna za gledati, no ako ćemo biti iskreni, reći ćemo i da je nekvalitetna. Nema nedodirljivih, momčadi mnogo osciliraju."
Treba istaći da je na današnjoj press konferenciji predstavljeno novo pojačanje Željezničara, Velibor Vasilić.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osim kao i uvijek realan prije svega.
Ovo nije nikakva šuplja kad kaže da sutrašnja utakmica nece biti nimalo lagana, prije svega jer Drina nije loša kako pokazuje tablica, a drugo jer se mi još uvijek tražimo u formi.
Drina se ne smije podcijeniti (kao niti bilo koji klub o ovoj izjednacenoj ligi) jer nam se to može vrlo lako odbiti od glavu.
Povodom ovog susreta danas je Plavom salonu održana press konferencija na kojoj je menadžer Željezničara Amar Osim istakao da duel s Drinom neće biti niti malo lagan.
"Drina nije toliko slaba koliko govori stanje na tabeli. Činjenica je da su Zvorničani na samom dnu tabele, no ukoliko pogledamo njihove rezultate vidjet ćemo da niti u jednom susretu nisu izgubili s dva razlike, dok smo mi recimo u Širokom izgubilio s tri razlike", rekao je Osim i dodao:
"Drina nema ekstra kvalitetnih fudbalera, no kao momčad se dobro poznaju jer dugo vremena igraju zajedno. Mi smo znatno oslabljeni za duel s Drinom, no šta je tu je. Liga je interesantna za gledati, no ako ćemo biti iskreni, reći ćemo i da je nekvalitetna. Nema nedodirljivih, momčadi mnogo osciliraju."
Treba istaći da je na današnjoj press konferenciji predstavljeno novo pojačanje Željezničara, Velibor Vasilić.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osim kao i uvijek realan prije svega.
Ovo nije nikakva šuplja kad kaže da sutrašnja utakmica nece biti nimalo lagana, prije svega jer Drina nije loša kako pokazuje tablica, a drugo jer se mi još uvijek tražimo u formi.
Drina se ne smije podcijeniti (kao niti bilo koji klub o ovoj izjednacenoj ligi) jer nam se to može vrlo lako odbiti od glavu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Dobro je sto smo doveli Vasilica,provjeren i kvalitetan igrac,povremeni A reprezentativac kod Cire..sigurno kvalitetan stoper!!! uz Zebu i Colica nase najvece pojacanje ove sezone! jos da nam je jednog dobrog napadaca bilo bi extra! -Sto se Kerle tice,covjek je propalog karaktera,a takvi Zelji ne trebaju! izradio nas je kad nam je najvise trebalo i ne znam zasto mu se dozvoljava da se priblizi Grbavici ? ako sada,kad nam treba stoper zbog povrede Bogicevica,ne zeli produziti ugovor sa Zeljom i pomoci da izborimo Evropu,onda nam ne treba nikad vise! sretno mu bilo,a Zeljo ce vec nekako izdrzati do januara a onda dovesti adekvatno pojacanje na toj poziciji! uostalom Amar zna sta radi,nece on sigurno dozvoliti da mu nekakve Kerle kvari atmosferu u ekipi!..
-
- Kontakt:
Znali ko u kolko je trening danas?
Kerla jednom picic,uvjek picic
idi gdje te noge nose i ne vracaj se nikad u svetinju...bijednice 
Velibore dobro dosao

Velibore dobro dosao

1921-2011
Može li mi neko objasniti, kako se sada može dovesti igrač ako je prelazni rok istekao?
- zlaya_tm87
- Kontakt:
pretpostavljam da je slobodan igrac. ako sam upravu, slobodne igrace mozes dovoditi kad god hoces...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
moze ako nisu pod ugovorom citaj (slobodni igraci)voltron30 je napisao/la:Može li mi neko objasniti, kako se sada može dovesti igrač ako je prelazni rok istekao?

1921-2011
covjek nije imao nikakav ugovor potpisan, znaci slobodan igrac, se moze potpisati kad god...voltron30 je napisao/la:Može li mi neko objasniti, kako se sada može dovesti igrač ako je prelazni rok istekao?

[youtube][/youtube]
za ovo se zivi cjelu godinu...

BRAVE HEART 1979-2005
@edotm87
Aha, u tome je poenta. O.K. Hvala.
Aha, u tome je poenta. O.K. Hvala.

Kerla ispao paksu kao i prije finala kupa, nek goni od nas kad je vec tako bezobrazan.
Velibore dobrodosao !
Velibore dobrodosao !
Pa jel Kerla sad potpisao il nije ? 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Pa vidiš da nije, dok ga svi napadajuseha je napisao/la:Pa jel Kerla sad potpisao il nije ?

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Na oficijalnoj pise da jeste, odakleta informacija da nije ne znam nisam pratio ko je to iznio ali eto vidjet cemo u narednim danima
Mes Que Un Club
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Supak posto, supak osto ...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ne znam šta bih ti rekao...da je potpisao bio bi extra momak- super vijest, sad pošto nije Šupak je i slicne price.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Supak posto, supak osto ...
Svi ga hvale,zalaganje na treninzima, najjaci igrac ovo ono, sve za 5 ....i odjednom preko noci Šupak,pic.ka,smrad.