RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 31 dec 2014, 17:20

RAja sretna nova godina!
puno zdravlja,sreće ljubavi i para u novoj godini i da nam ROĐENI budu bolji nego u ovoj godini.
Da u novoj godini dobijete sve što nemate a želite i sačuvate ono što imate a volite.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

salmy

Post Postao/la salmy » 01 jan 2015, 11:30

SipakUlicar1922 je napisao/la:MERZIĆ ODLAZI U NORVEŠKU

merzic-raskidFudbalski klub Velež i Samir Merzić sporazumno su raskinuli saradnju. Naime, Merzić se obratio Upravnom odboru kluba sa molbom da raskine ugovor. On je dobio ponudu da se preseli u Norvešku, gdje će dobiti zaposlenje, a istovremeno igrati i amaterski fudbal u niželigašu.

- Obzirom da nas je zamolio da mu na ovaj način pomognemo, jer će tako, kako kaže, riješiti trajno egzistenciju za sebe i svoju familiju, koja i ide u Norvešku sa njim, Upravni odbor je odlučio da mu izađe u susret, te je dogovoren raskid ugovora, kaže Admir Velagić, sportski direktor Veleža.

http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar potez (osloboditi mjesto/ekonomiju za novog igraca) uprave. Merziucu hvala za sve i sretno u hladnoj Norveskoj!
Prije svega svim Rodjenim sirom svjeta zelim sve najbolje u Novoj 2015.god.i da nam Velez abd konacno ove godine dođe do Evrope. Poseban pozdrav za nasu legendu Pastrmku i daj bola naleti i koju nam pametnu reci a i da se malo nasmijemo, svega ti :wave:

Nadalje, sto se tice Merzica sigurno je dobro sto odlazi u Norvesku i sto ce obezbjediti sebi i svojoj porodici zivotnu egzistenciju, ali da sad treba da nesto zalimo za njim mislim da ne, jer u ovom jesenjem dijelu nije pokazao onaj kvalitet koji ga je krasio prije par godina.
Čak sta vise u pojedinim trenucima je pravio greske ko da igra u Kantonalnoj ligi, ali bez obzira na sve hvala mu.
Nego kontam nesto da li su se ovi nasi iz Uprave ikad probudili ili i dalje spavaju li spavaju :zzz: :zzz: :zzz: ko međedi.
Ne mislim da je to dobro i ako su u decembru bili toliko letargični, vrijeme im je da odmah pocnu nesto raditi i da nas generalno obraduju nekim dobrim potezima i promjenama u igrackom sastavu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 01 jan 2015, 18:33

Svima Vama navijacima,igracima,clanovima uprave,strucnom stabu naseg Veleza od srca zelim sve najbolje u 2015 godini.Vjerujem da svi zajedno imamo zelju da u buducnosti gledamo boljeg i uspjesnijeg Veleza i neka nam to bude zajednicki cilj i neka nam se abd. ostvare zelje.
Forza Velez ljubavi moja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 jan 2015, 19:38

Sve najbolje raja i da gledamo Velež u boljim izdanjima.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 jan 2015, 21:42

Jel' ko javio ovima u upravi da je prošla nova godina?

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 01 jan 2015, 23:32

Sretna Nova Godina svima, puno srece i zdravlja...

Majke mi moje volio bih vidjeti malog Obradovica iz Radnika u crvenom dresu ovu narednu sezonu. Treba nam napadac kao on.

Ma majke mi nedaju mi da spavam ni djeca ni zena. Poludio bih da sam normalan majke mi moje.

Forza Velez

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 02 jan 2015, 00:50

SRETNA NOVA RODJENIIIII DABOGDA NAS CUO BOG I DABOGDA GLEDALI MI NAS VELEZ U EVROPI AMIN AMEN!!!!!!!
ode Mika nek mu je sa srecom bio je korektan koliko je mogao pruzio je dosta, jes da samo htijeli vise MI RAja al jbg neka covjek obezbijedi egzistenciju i treba SRETNO MAJSTORE, svi mi nekako deveramo,al nema zaljenja na stopreu smo sad deficitarni otisao asim pa sad mika jbg tako nam grasi pali,a ima opcija evo mali gosto cuoo sam uzeo papire iz turbine nemaju turbosi para nisu mu nista platili osim nesto sice ikao je igrao za prevoz i povrh nekoliko stoja a momak dobar igrac bio u orasju slobodi TZ ljubuskom itd igrao za pare mada nigdje gdje bio nije nesto aman uzeo al jbg igra stopera nije mesi al igra decko zna,sto jos vise nas je i gino bi,ima skok zna po zemlji ima potencijal momak igro po 1LFBIH dokazan provjeren,ima motiv jer znam i znam iz pouzdani izvora da bi igro dzaba kod nas,jer voli VELEZ VOLI RAju i siguran sam da bi bio od pomoci,imamo JAZVINA koji je vec bio tu momak je dobar extea igrac "truhne"U branitelju jer ga nasi nece cuo sam da je imao i stelu prije kod nas al eto kod nas svasta cujes,pa da probamo i njega vratit ako mozemo taman nam dvojica fale pa evo ja ovu dvojicu nek RAja zna za njih OBOJICA PROSLI NAS OMLADINSKI POGON GOSTU ODMA PRKLJUCII PRVOM TIMU A JAZIVNI TEK NAKON GODINU PO IZLASKU IZ JUNIORSKOG STAZA,bolje nasa djeca na klupi vec neki srbijanci koji nissta nece dat samo nas kostat i spavanja i plate i hrane podrzimo nase ma ko bili i kako se zvali nasu djecu nasu RAju.... SVIM MOJIM RODJENIM SVE NAJBOLJE U 2015-oj JER POGODJENI JESAMO I IZRONIT CEMO ZA ONE STO NAS VOLE
Zadnja izmjena: aleksasantic, dana/u 02 jan 2015, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 02 jan 2015, 00:54

Tosre je napisao/la:Sretna Nova Godina svima, puno srece i zdravlja...

Majke mi moje volio bih vidjeti malog Obradovica iz Radnika u crvenom dresu ovu narednu sezonu. Treba nam napadac kao on.

Ma majke mi nedaju mi da spavam ni djeca ni zena. Poludio bih da sam normalan majke mi moje.

Forza Velez
Zadnja izmjena: aleksasantic, dana/u 02 jan 2015, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jan 2015, 01:17

Pa gdje ste "ljudovi", sretna vam nova. :)

Vidim u klubu se ne desava nista specijalno, zna li se barem kada pocinjemo pripreme?

Ovo za Merzica je dobro postupljeno sto mu se izaslo u susret. Zelim mu puno srece u zivotu.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 jan 2015, 02:49

aleksasantic je napisao/la:SRETNA NOVA RODJENIIIII DABOGDA NAS CUO BOG I DABOGDA GLEDALI MI NAS VELEZ U EVROPI AMIN AMEN!!!!!!!
ode Mika nek mu je sa srecom bio je korektan koliko je mogao pruzio je dosta, jes da samo htijeli vise MI RAja al jbg neka covjek obezbijedi egzistenciju i treba SRETNO MAJSTORE, svi mi nekako deveramo,al nema zaljenja na stopreu smo sad deficitarni otisao asim pa sad mika jbg tako nam grasi pali,a ima opcija evo mali gosto cuoo sam uzeo papire iz turbine nemaju turbosi para nisu mu nista platili osim nesto sice ikao je igrao za prevoz i povrh nekoliko stoja a momak dobar igrac bio u orasju slobodi TZ ljubuskom itd igrao za pare mada nigdje gdje bio nije nesto aman uzeo al jbg igra stopera nije mesi al igra decko zna,sto jos vise nas je i gino bi,ima skok zna po zemlji ima potencijal momak igro po 1LFBIH dokazan provjeren,ima motiv jer znam i znam iz pouzdani izvora da bi igro dzaba kod nas,jer voli VELEZ VOLI RAju i siguran sam da bi bio od pomoci,imamo JAZVINA koji je vec bio tu momak je dobar extea igrac "truhne"U branitelju jer ga nasi nece cuo sam da je imao i stelu prije kod nas al eto kod nas svasta cujes,pa da probamo i njega vratit ako mozemo taman nam dvojica fale pa evo ja ovu dvojicu nek RAja zna za njih OBOJICA PROSLI NAS OMLADINSKI POGON GOSTU ODMA PRKLJUCII PRVOM TIMU A JAZIVNI TEK NAKON GODINU PO IZLASKU IZ JUNIORSKOG STAZA,bolje nasa djeca na klupi vec neki srbijanci koji nissta nece dat samo nas kostat i spavanja i plate i hrane podrzimo nase ma ko bili i kako se zvali nasu djecu nasu RAju.... SVIM MOJIM RODJENIM SVE NAJBOLJE U 2015-oj JER POGODJENI JESAMO I IZRONIT CEMO ZA ONE STO NAS VOLE
ma OK je ove nase igrace probati vratiti u nas klub ali samo da bi (za sada) pojacali konkurenciju.Ne vjerujem da su oni kvalitet da mogu zamjeniti Asima ili Miku ili cak da su bolji od njih :roll: .Nama trebaju prava pojacanja prije svega,to jest dokazani igraci ako mislimo ista osvajati,a ako mislimo tavoriti u sredini ili pri dnu onda moze igrati svako. :? Evo Macu su vratili bili proslu sezonu pa sta se desilo nije odigro ni poluvrijeme jedne utakmice,samo dzaba uzimo platu.Bolje je imati 3 prava igraca nego 10 onih koji nisu ni tamo ni ovamo.Raja se trebaju odluciti da li Velez treba da bude sastavljen od iskljucivo igraca iz okoline Mostara ili zele da Velez bude ozbiljan klub koji ce se uvijek boriti za neki trofej.Ako se odluce za ovo drugo onda mjesto rodjenja i porijekla igraca uopste nece biti bitna.Sto se mene tice nije mi bitno odakle igrac dolazi vec samo mi je bitno da taj igrac izgara za sveti dres i da doprinosi njegovom uspjehu.Takvo je razmisljanje u svakom ozbiljnijem klubu,pa bi trebalo biti i kod nas.Normalno je da bi svak jedva doceko da sto vise domacih igraca igra za Velez,ali ne treba silom nekoga gurati u prvi sastav ako to ne zasluzuje.Ne valja ni trenutno stanje gdje par igraca sa strane igra u prvom sastavu a koji su slabiji nego domaci,i uopste nevidim svrhu njihovog dovodjenja.

SRETNA I BERICETNA NOVA 2015 GODINA CRVENIM DJAVOLIMA KOJI DRUKAJU ZA SVETO IME VELEZ :clap:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 02 jan 2015, 08:01

rodjak je napisao/la:
aleksasantic je napisao/la:SRETNA NOVA RODJENIIIII DABOGDA NAS CUO BOG I DABOGDA GLEDALI MI NAS VELEZ U EVROPI AMIN AMEN!!!!!!!
ma OK je ove nase igrace probati vratiti u nas klub ali samo da bi (za sada) pojacali konkurenciju.Ne vjerujem da su oni kvalitet da mogu zamjeniti Asima ili Miku ili cak da su bolji od njih :roll: .Nama trebaju prava pojacanja prije svega,to jest dokazani igraci ako mislimo ista osvajati,a ako mislimo tavoriti u sredini ili pri dnu onda moze igrati svako. :? Evo Macu su vratili bili proslu sezonu pa sta se desilo nije odigro ni poluvrijeme jedne utakmice,samo dzaba uzimo platu.Bolje je imati 3 prava igraca nego 10 onih koji nisu ni tamo ni ovamo.Raja se trebaju odluciti da li Velez treba da bude sastavljen od iskljucivo igraca iz okoline Mostara ili zele da Velez bude ozbiljan klub koji ce se uvijek boriti za neki trofej.Ako se odluce za ovo drugo onda mjesto rodjenja i porijekla igraca uopste nece biti bitna.Sto se mene tice nije mi bitno odakle igrac dolazi vec samo mi je bitno da taj igrac izgara za sveti dres i da doprinosi njegovom uspjehu.Takvo je razmisljanje u svakom ozbiljnijem klubu,pa bi trebalo biti i kod nas.Normalno je da bi svak jedva doceko da sto vise domacih igraca igra za Velez,ali ne treba silom nekoga gurati u prvi sastav ako to ne zasluzuje.Ne valja ni trenutno stanje gdje par igraca sa strane igra u prvom sastavu a koji su slabiji nego domaci,i uopste nevidim svrhu njihovog dovodjenja.

SRETNA I BERICETNA NOVA 2015 GODINA CRVENIM DJAVOLIMA KOJI DRUKAJU ZA SVETO IME VELEZ :clap:
slazem se ja sa tobom u svakom smislu,nisam se dobro izrazio,aludirao sam na to da bas ti "sa strane" ne daju nista samo su tu na jaslama i vode se kao clanovi veleza sto je apsurd jer znamo sta i koliko to kosta zbog toga kazem bolje neko iz mostar il okolice jeftiniji je, a ne mozes Macu poredit sa ovom dvojicom,kao prvo Mace je prosao skolu hnk visica i to poceo igrat lopte u 17 godini,a ovo dvojica su prosla nasu skolu i igrali za sve selekcije u nas konstantno,tako da kvalitet u poredjenuu sa Macom ne moze se poredit,Mace je ne znam ni ja kako dosao u velez i ko ga je doveo itd,to su aferimi nase uprave :crazy: :crazy:
ja nikog ne guram znam da oba momka nemaju kluba pa bolje nijh zovnut nek sjede na klupi imas amira i skahica a ovi nek ulete ako mogu tj ako nasi procijene da imaju kvalitet za klupu :hmmmmm:

stampy

Post Postao/la stampy » 02 jan 2015, 11:14

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.

stampy

Post Postao/la stampy » 02 jan 2015, 12:07

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jan 2015, 16:49

Ako je istina da ce ove godine raditi krov i reflektore onda i ne treba ocekivati neka pojacanja .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jan 2015, 20:53

Neka pojačanja ne treba očekivati svakako. Evo su ovi pokušaji od nogometaša koji su još uvijek dio Veležovog rostera u drugom djelu sezone poprilični golddiggersi uzevši u obzir njihov kvalitet koji ne postoji. Trebali bi oni Veležu plaćat' što im se dopustilo da svojim tijelom prljaju i brukaju dres Veleža.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 jan 2015, 21:01

zizu1991 je napisao/la:Neka pojačanja ne treba očekivati svakako. Evo su ovi pokušaji od nogometaša koji su još uvijek dio Veležovog rostera u drugom djelu sezone poprilični golddiggersi uzevši u obzir njihov kvalitet koji ne postoji. Trebali bi oni Veležu plaćat' što im se dopustilo da svojim tijelom prljaju i brukaju dres Veleža.
Kad usporediš generacije iz 70tih i 80tih i ove danas igrače dobiješ razliku od nekoliko klasa.Ovi današnji nebi im mogli ni kopačke čistit.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 jan 2015, 23:06

Ludji ste vi sta poredite :lol:

Ne mogu nigdje naci te prijedloge sto je Pirke nekad pisao ovdje, pa ako neko ima nek mi cimne na privatnu link ili fajl ili sta god. Tenks..
Support Velez, It's logical! ★

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 jan 2015, 20:28

Bojim se da će klub morati tražiti odgodu prvog kola jer ako ovako nastave boga mi će zakasniti na utakmicu :twisted:

salmy

Post Postao/la salmy » 03 jan 2015, 21:07

Tosre je napisao/la:Sretna Nova Godina svima, puno srece i zdravlja...

Forza Velez
E moj Tosre, dok ovi naši "spavači" skontaju da je mali Obradovic dobar, neko ce ga vec preuzet od prvih pet timova iz gornjeg dijela tabele.
Danas je braćo treci januar, a Uprava se jos uvijek ne oglasava, boga mi ko da imaju roster od 25 igrača, pa ono u stilu "sta ce nama bilo ko". Aferim, samo oni neka provode svoje, pa ce biti pet do 12, nema na trzistu nista.
E tuge i organizacije u pi..u materinu :mrgreen: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 04 jan 2015, 16:46

u pm na drugim pdf-ima svi pisu o pojacanjima...samo mi o odlascima.. :thumbdown: :thumbdown: Upravo budi se !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.