Mahamadou,Carlos kod kuće

[youtube][/youtube]
zaista graet goal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mourinho je kriv sto mu najveci propaliteti u zivotu i ljudi sa propalom karijerom zavide na njegovom radu i osvojenim trofejima i sto svima lijepo u facu kaze sve sto mu je na dusi i na srcu i na kraju im se ono provokatorski nasmije...M4kaveli je napisao/la:Cuj onog @Harrisona Iker nalozio svoju trebu da onako prica.![]()
Mourinho je kriv za sve ovo i to bi vam trebalo biti jasno.
Lično mislim da neće poletjeti niko jer budimo realni to su ljudi a ne ptice.M4kaveli je napisao/la:Veze ti nemas.
Eto da vidimo ko ce prije letit.
Iker ili on.
Cak i onaj maloumni Perez ce prije zadrzati Casillasa.
madridist ne budali poslusat ce te,pa ces ga nosit na dusi.madridist je napisao/la:Lično mislim da neće poletjeti niko jer budimo realni to su ljudi a ne ptice.M4kaveli je napisao/la:Veze ti nemas.
Eto da vidimo ko ce prije letit.
Iker ili on.
Cak i onaj maloumni Perez ce prije zadrzati Casillasa.
Ako ne vjeruješ otvori prozor uzvikni barsaaa ili geronimoooo pa probaj (al samo ako živiš na drugom spratu il niže,nemoj da mene kasnije prozivaju).
To nije do nas,vec do MourinhaKapioFootball je napisao/la:Jel igra Ronaldo sutra ?
I sto je covjek kome je gurao prst u oko na lijecenju u USA. I on mu zavidi - pogotovo ove sezone.Harrison je napisao/la:Mourinho je kriv sto mu najveci propaliteti u zivotu i ljudi sa propalom karijerom zavide na njegovom radu i osvojenim trofejima i sto svima lijepo u facu kaze sve sto mu je na dusi i na srcu i na kraju im se ono provokatorski nasmije...M4kaveli je napisao/la:Cuj onog @Harrisona Iker nalozio svoju trebu da onako prica.![]()
Mourinho je kriv za sve ovo i to bi vam trebalo biti jasno.
naravno , utakmica sa manchom je puno vaznija za njega , kup kralja mu se moze tolerisati ali lp ne .Saurman je napisao/la:Prekretnica za Mourinha će biti utakmica protiv Man Utd ukoliko ispadne iz CL ispada i sa klupe Reala.Sutra će se takođe saznati ima li šanse za Kup.
Stvarno ako nadvlada sve ove susrete i "ostane na nogama" - sto jest, jest - treba mu cestitati. Sad da vidimo snagu ovih "velikih klubova" i neponovljivih trenera.geoxx je napisao/la:naravno , utakmica sa manchom je puno vaznija za njega , kup kralja mu se moze tolerisati ali lp ne .Saurman je napisao/la:Prekretnica za Mourinha će biti utakmica protiv Man Utd ukoliko ispadne iz CL ispada i sa klupe Reala.Sutra će se takođe saznati ima li šanse za Kup.
Pa dobro - to je tvoje misljenje. Ja samo mogu ponoviti ovo ....Harrison je napisao/la:Real i Mourinho se ne trebaju nikome dokazivati. Drugi se trebaju njima dokazivati. Real Madrid najbolji klub svih vremena, a Mourinho najbolji trener svih vremena.
Ako ce neko reci, ne nije Mourinho, to je Ferguson, on je najbolji trener svih vremena, to bih jedino mogao tolerisati. Svi drugi ne dolaze u obzir.
šta je sa Di Mariom? i čisto sumnjam da će ovako igrati,prije će Ozil na mjesto Khedire, Callejon na Ozilovo,Khedira sa Alonsom,a Modrić na klupurio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji El Classico![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.