FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Farisa i Kenana Handžića obavezno vratiti 

Vazno je ne dovoditi igrace iz nase lige, znaci pristao bih na anonimuse iz 3 hnl prije nego plbih, ovi su dokazani mutanti kojima fudbal niposto ne bi smio biti primarno zanimanje, oci su mi krvarile na svakoj minuti gledane utakmice naseg prvenstva.
Sve neke reorganizacije, nove ere pizde materine a poslije 4 godine hadzija ti opet SD (pardon koordinator za sportski segment), direktorica opet zensko (citaj nesposobna), uscuplic opet trener, a ahmet opet prva napadacka opcija.
Kako ce rjesenje problema biti oni koji su taj problem napravili?
Sve neke reorganizacije, nove ere pizde materine a poslije 4 godine hadzija ti opet SD (pardon koordinator za sportski segment), direktorica opet zensko (citaj nesposobna), uscuplic opet trener, a ahmet opet prva napadacka opcija.
NEMA NAZAD
MIRVICU ODLAZI
Odlicni igraci nema sta. Samo catic sa 5 golova i 11 asist moze sigurno naci kvalitetniji klub u holandiji. Cak se u play offu bore za povratak u prvu ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 15:39Pošto se nece dovoditi nikakvi kapitalci onda da se barem okrenemo ovakvim igracima:
https://www.transfermarkt.com/tin-matic ... ler/393739
https://www.transfermarkt.com/ajdin-has ... ler/522851
https://www.transfermarkt.com/amar-cati ... ler/450195
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Generation74
- Kontakt:
Ne sjecam se koji je ovo put da ga predlazem, ali ako ga sad ne postave za trenera, nece nikad!!!

- napoleon72
- Kontakt:
Sustina svega.holyman je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:03Vazno je ne dovoditi igrace iz nase lige, znaci pristao bih na anonimuse iz 3 hnl prije nego plbih, ovi su dokazani mutanti kojima fudbal niposto ne bi smio biti primarno zanimanje, oci su mi krvarile na svakoj minuti gledane utakmice naseg prvenstva.

Dovodis iste ljude kao prethodnici i radis iste greske, a ocekujes neki pomak i eksploziju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Na stranu zajebancija, al meni nije jasno da li fkt toliko solomonovo slovo imati ovako
3 golmana
8 domacih igraca kvalitete tipa ( Tatar, Suljic, Milicevic, Catakovic, Rahmanovic, Serbecic, Burekovic, Ovcina...ili bilo kojih 8 neka neko napise svejedno ovog kvaliteta)
5 stranaca kvalitete ( Fanimo, Avramovski, Benko, nek neko doda jos 2 neka igraca)
7 momaka iz Akademije
Eto 23 igraca koja ce ti iznijeti sezonu...jel ovo fkt tesko napraviti????
Mozda je fkt ovo tesko napraviti pa ja ne kontam fudbal...onda je jbg do mene.
3 golmana
8 domacih igraca kvalitete tipa ( Tatar, Suljic, Milicevic, Catakovic, Rahmanovic, Serbecic, Burekovic, Ovcina...ili bilo kojih 8 neka neko napise svejedno ovog kvaliteta)
5 stranaca kvalitete ( Fanimo, Avramovski, Benko, nek neko doda jos 2 neka igraca)
7 momaka iz Akademije
Eto 23 igraca koja ce ti iznijeti sezonu...jel ovo fkt tesko napraviti????
Mozda je fkt ovo tesko napraviti pa ja ne kontam fudbal...onda je jbg do mene.
Ako mu se kako sin Jovo može dovesti, bilo bi superGeneration74 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:09Ne sjecam se koji je ovo put da ga predlazem, ali ako ga sad ne postave za trenera, nece nikad!!!
![]()

Dizdarević je loš golman.JVVVST je napisao/la: ↑23 maj 2022, 14:28Ne kontam. Ako smo i na jednoj poziciji dobri zadnjih godina onda su to golmani.HeraklitMracni je napisao/la: ↑23 maj 2022, 13:49Mislim da se i Adilovicu treba zahvaliti ne znam od kud kod nas a jos ga u reprezentaciji ubacuju
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nijefks74 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:31Dizdarević je loš golman.JVVVST je napisao/la: ↑23 maj 2022, 14:28Ne kontam. Ako smo i na jednoj poziciji dobri zadnjih godina onda su to golmani.HeraklitMracni je napisao/la: ↑23 maj 2022, 13:49Mislim da se i Adilovicu treba zahvaliti ne znam od kud kod nas a jos ga u reprezentaciji ubacuju
Dizdarevic je super golman. kakav je bio Kovacevic u prvoj godini? Dizdarevic ima dobru buducnost ako nasti radit na sebi.
-
- Kontakt:
Katastrofa 

Šteta na Bilinom polju nakon utakmice finala Kupa BiH!
Ipak, da spektakl ne prođe u najboljem redu, pobrinuli su se navijači FK Sarajevo, popularne „Horde zla“ koji su bili smješteni na sjevernoj tribini Bilinog polja. Epilog njihovog boravka na stadionu Bilino polje je i velika šteta koju su prouzrokovali na tribinama, terenu i toaletima na našem stadionu.
Najznačajnija oštećenja su počinjena upravo na travnjaku čiji dijelovi su potpuno uništeni od pirotehnike koja je ubačena na teren. NK Čelik je zbog toga direktno oštećen jer sve svoje aktivnosti koje su planirane u narednom periodu mora preseliti na stadion na Kamberovića polju kako bi se travnjak oporavio pred utakmice reprezentacije.
Klub će svakako poduzeti sve dostupne mehanizme kako bi nadoknadio nastalu štetu.
U nastavku možete pogledati fotografije navedenih oštećenja.
https://nkcelik.ba/steta-na-bilinom-pol ... ICIzf0anLw
slike u linku
Ipak, da spektakl ne prođe u najboljem redu, pobrinuli su se navijači FK Sarajevo, popularne „Horde zla“ koji su bili smješteni na sjevernoj tribini Bilinog polja. Epilog njihovog boravka na stadionu Bilino polje je i velika šteta koju su prouzrokovali na tribinama, terenu i toaletima na našem stadionu.
Najznačajnija oštećenja su počinjena upravo na travnjaku čiji dijelovi su potpuno uništeni od pirotehnike koja je ubačena na teren. NK Čelik je zbog toga direktno oštećen jer sve svoje aktivnosti koje su planirane u narednom periodu mora preseliti na stadion na Kamberovića polju kako bi se travnjak oporavio pred utakmice reprezentacije.
Klub će svakako poduzeti sve dostupne mehanizme kako bi nadoknadio nastalu štetu.
slike u linku
Neka igraci odvoje 5% od nezasluzenih plata za ovu sanaciju i bice dovoljno i za popravit teren i kupiti stolice za citav sjever, ili neka ismir odbije od bonusa koje im je davao i neka uplati gradu zenici i celiku.Zukanovic je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:47Šteta na Bilinom polju nakon utakmice finala Kupa BiH!
slike u linku
Steta od par busjena i stolica je nadoknadiva, ko ce nama nadoknaditi naruseno mentalno zdravlje i izgubljene titule pichkice jedne, mirise mi na jeftino placen clanak totalno
NEMA NAZAD
Nek su razbijali, svakako Mirvic pare nece na nesto korisno potrositi, nek plati sanaciju. Ljudi su bar malo oduska dali sebi nakon gledanja umjetnosti fulanja sansi od strane Kapica, Mujakica i Hebiba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Iskreno, da li miskite da smo mi išta bolje zaslužili s obzirom kakva smo pogan od naroda? Svi sve znamo, a u suštinski, niko ništa ne zna, a to nas generalno i ubija u svakoj sferi života. Evo najiskrenije pitanje, ja mislim da nismo.
Bilo bi preglasavanje.

Sto se tice izbora Hadzica na mjesto SD-a, razocaran sam, ne njegovim povratkom, nego cinjenicom da klub jos jednom pokazuje da ne moze napraviti korak naprijed. Iskljucivo stagnacija i daljnje propadanje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Gnjide zenicke. horde su ubacivale a red army nijeZukanovic je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:47Šteta na Bilinom polju nakon utakmice finala Kupa BiH!
slike u linku
Mi na zapadu smo lomili a rodjeni nisu
Mrtve im jeb.em nista im ne treba platiti savez je organizator nek savez regulise to
Do smrti odani!
Beqiraj
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast