FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 27 okt 2025, 22:24

Odanideji8, imate li ideju ili kandidata ko bi mogao biti predsjednik umjesto Azmira ?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2025, 00:57

Cuj azmir poziva na tucu sa svojih 300 ljudi hahahah, da se to nece tuci armiraci, tesari, zidari, kamiondjije itd, svasta necu procitat ovdje
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 okt 2025, 02:20

Odanideji87 je napisao/la:
27 okt 2025, 22:16
baboedindzeko09 je napisao/la:
27 okt 2025, 19:55
napapijri1987 je napisao/la:
27 okt 2025, 19:23

Znas li ti uopste sta znaci pojam " pranje novca"? Ocigledno da ne znas jer da znas sada bi sam sebi opalio samaru zbog gluposti koju si napisao. Cuj uzeo kredit i hoce da opere pare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Oj boze dragi uzmi me da ne moram dijelit zrak sa ovakvim idiotima
Čitam i ne vjerujem :urnebes: :bow:

Znaju ovi što rade ko obezbjeđenje gdje i koliko je Azmir kredita digao i šta je uradio sa parama. Čuj digao kredit i pere pare od kredita :bow:
Ne kontam zasto ce te i do kad cete uvijek pokusavati omalovazavati ove informacije koje vam se iznose ovde a nismo duzni da vam iznosimo! Iznosi vam se debili jedni iz toga razloga da vam se otvore oci i da vidite koliko taj lik želi dobro nasoj svetinji. Nije to onaj stari azmir da ima para i da sve parama rjesava, nema on ni 5% koliko je imao na prvom mandatu. Gledajte i pratite sta ce se izdesavati u narednom periodu, pruzila mu se prilika a on kad god moze da podmetne preko svog dzukca nedzada bijesovica. Ispipava teren i da vidite da oni nisu uredni i to se skontalo od pocetka. I ako misli da ce biti BABA u klubu, gadno je se prevario. Necemo mu dati da uradi ono sto je zamislio! Dok vi tipkate prijatelji naša grupa zgrapi prazna, kop je u kurcu iako nema rezultata a vas sve vise i vise na komentarima a sve vas je manje na Tusnju burazeri, s toga ne ocekujte neki boljitak dok ne bude sjeverna tribina puna bar jedan sektor da se odazove za slobodu i licni interes kluba! Pozdrav za normalne momke, Slobodaše i Fukare koje znaju o čemu ja ovdje govorim! Zivili momci!
Daj gonite ga sa teme jeb.o ga Aco i Šećer zajedno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 okt 2025, 08:08

Propo Azmir skroz. Pito i mene da mu budem zirant posto mu nedaju vise. :njanjanja:
Joj kako su navalili da ga skinu strasno.
Kada je mogao kurta i murta evo 10 god nakon Azmira nista nam bolje nije bilo....neka pokusa i on jos jednom.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 okt 2025, 09:21

fukara87 je napisao/la:
28 okt 2025, 00:57
Cuj azmir poziva na tucu sa svojih 300 ljudi hahahah, da se to nece tuci armiraci, tesari, zidari, kamiondjije itd, svasta necu procitat ovdje
Valja zaradit platu :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 28 okt 2025, 09:37

DamirT je napisao/la:
28 okt 2025, 09:21
fukara87 je napisao/la:
28 okt 2025, 00:57
Valja zaradit platu :urnebes:
I to krvavo kolega :kafa:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 okt 2025, 10:24

27 okt 2025, 22:05
27 okt 2025, 13:41
Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.🤓
Znas li ti uopste sta znaci pojam " pranje novca"? Ocigledno da ne znas jer da znas sada bi sam sebi opalio samaru zbog gluposti koju si napisao. Cuj uzeo kredit i hoce da opere pare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Idiote odlicno znam sta znaci pranje novca, uzeo je kredit prelomio 50 na 100 miliona i to ce mazat oci narodu u narednom periodu, dok ce se sloboda koristiti da pere novac kroz klub, ne treba nam njegova privatizacija nit nam treba kako sam cuo da poziva na obracun 100 Fukara sa Azmirovih 300 momaka nekih brđana i da se pobiju negdje van Tuzle i da se na taj način odluči ko će voditi klub u narednom periodu, na što je dobio odgovor da kad bude spreman neka javi na 7 dana samo za lokaciju i pojavit cemo se ali neka njegovih 300 bude spremno da pogine za azmirove ideale a kod nas ce svi poginuti zarad kluba i nisu svjesni da je to borba za svetinju. Pored svega tako da nekome govori jedan predsjednik kluba koji ima milione i da se tako obraca navijacima koji su bili za njega i dali mu priliku da pokaze dal zna ili ne zna nas izbaviti iz govana, a evo vidite kako ce ici u narednih nekoliko utamica. Sramota na sta smo spali da te predsjednik koji ima milione poziva na tucu na majevici haha propo si Azmire žohare ćoravi jbm ti glogovu!!!
Dal zna ili ne zna pokazao je vec jednom to nije upitno.
Hajde jos jednom procitaj sta si napisao za pranje para i dobro razmisli ssm sa sobom.
Sama pomisao da je neko dignuo sto miliona da ih pere u Slobodi meni jezu izaziva.....haj milion ili 2...100 brale i jos oci da nam maze....Aferim Kamikaza ...aferim.
De bogati,ako ima tih sto "nasih "dovedi ih na sjever sledecu da navijamo, moze....
Koliko mi kao gradjani, navijaci....znamo i mozemo pokazali smo nebrojeno puta do sada,kako u administraciji kluba tako i na tribini....Haj bogati ostavite covjeka da rsdi kako zna i umije ne poturajte mu kuke ko prosli put...Da je htio unistiti klub ili ga ugasiti ursdio bi to do sada nije da nije imao sansu...U stsnju u kakvom je dosao opet, dobro je ovo,rijeseno je mnogo toga u godinu dana i akobogda od zime ne bude li turbulencija i pokusaja da ga se skloni idemo uzlaznom putanjom.
Klub je u kurcu, potrebno je vrijeme.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 28 okt 2025, 10:37

Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.🤓
Vecu glupost i gluplji post dugo nisam procitao :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 okt 2025, 10:47

IbrahimAga075 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:37
Vecu glupost i gluplji post dugo nisam procitao :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Gdje su modovi da ga banuju?

@Aerials @Target?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 okt 2025, 10:49

FKBilder je napisao/la:
28 okt 2025, 10:24
27 okt 2025, 22:05

Idiote odlicno znam sta znaci pranje novca, uzeo je kredit prelomio 50 na 100 miliona i to ce mazat oci narodu u narednom periodu, dok ce se sloboda koristiti da pere novac kroz klub, ne treba nam njegova privatizacija nit nam treba kako sam cuo da poziva na obracun 100 Fukara sa Azmirovih 300 momaka nekih brđana i da se pobiju negdje van Tuzle i da se na taj način odluči ko će voditi klub u narednom periodu, na što je dobio odgovor da kad bude spreman neka javi na 7 dana samo za lokaciju i pojavit cemo se ali neka njegovih 300 bude spremno da pogine za azmirove ideale a kod nas ce svi poginuti zarad kluba i nisu svjesni da je to borba za svetinju. Pored svega tako da nekome govori jedan predsjednik kluba koji ima milione i da se tako obraca navijacima koji su bili za njega i dali mu priliku da pokaze dal zna ili ne zna nas izbaviti iz govana, a evo vidite kako ce ici u narednih nekoliko utamica. Sramota na sta smo spali da te predsjednik koji ima milione poziva na tucu na majevici haha propo si Azmire žohare ćoravi jbm ti glogovu!!!
Dal zna ili ne zna pokazao je vec jednom to nije upitno.
Hajde jos jednom procitaj sta si napisao za pranje para i dobro razmisli ssm sa sobom.
Sama pomisao da je neko dignuo sto miliona da ih pere u Slobodi meni jezu izaziva.....haj milion ili 2...100 brale i jos oci da nam maze....Aferim Kamikaza ...aferim.
De bogati,ako ima tih sto "nasih "dovedi ih na sjever sledecu da navijamo, moze....
Koliko mi kao gradjani, navijaci....znamo i mozemo pokazali smo nebrojeno puta do sada,kako u administraciji kluba tako i na tribini....Haj bogati ostavite covjeka da rsdi kako zna i umije ne poturajte mu kuke ko prosli put...Da je htio unistiti klub ili ga ugasiti ursdio bi to do sada nije da nije imao sansu...U stsnju u kakvom je dosao opet, dobro je ovo,rijeseno je mnogo toga u godinu dana i akobogda od zime ne bude li turbulencija i pokusaja da ga se skloni idemo uzlaznom putanjom.
Klub je u kurcu, potrebno je vrijeme.
Bravo Solinas :bih: :opaopa:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Malilav
Kontakt:

Post Postao/la Malilav » 28 okt 2025, 11:06

Fukare Tuzla 1987 stranica na facebook svi postovi izbrisani. Koliko sam čuo Azmirovo maslo

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2025, 11:43

Malilav je napisao/la:
28 okt 2025, 11:06
Fukare Tuzla 1987 stranica na facebook svi postovi izbrisani. Koliko sam čuo Azmirovo maslo
Imas par postova na forumu od toga jedan na Čelikovoj, sta ti radis ovdje uopste i iznosis gluposti.
Admine blokiraj ova g.ovna
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 28 okt 2025, 11:50

Skver je napisao/la:
27 okt 2025, 22:24
Odanideji8, imate li ideju ili kandidata ko bi mogao biti predsjednik umjesto Azmira ?
Najbolje i najispravnije bi bilo da klub krene iz nižeg ranga i krene vraćati dugove, da u klub uđu navijači a ne lopovi koji gledaju samo lični interes, svi su govorili da ne valja put Čelika dok sam ja pričao da će se Čelik dići jer ga vode istinski navijači i pravi Robovi, evo gdje je Čelik danas a gdje smo mi zadnjih 6-7 godina, bolje je i ispasti pa sa svojom djecom igrati nižu ligu pa sve do stabilizacije, kažu narod to ne želi ama koji narod kad imaš 200-300 ljudi na cijelom stadionu i od toga su ti 70-100 Fukare i to je to što voli klub…

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 28 okt 2025, 11:56

IbrahimAga075 je napisao/la:
28 okt 2025, 10:37
Rođo kad budem pustio viral isjecke sa razgovora na kojem Azmir psuje i prijeti i kako kaže JA SAM GLOGOVAC, NISAM TUZLAK, meni ovo ne treba u životu itd pa ako ne treba zbog čega si u klubu, kako kaze na emisiji “dosadilo mu” pa se nakon toga ispravlja, ne kontam onda šta ćeš u klubu koji k ?? De malo proširite vidike žohari a ne da gledate ili botujete za one koji uništavaju klub već godinama. Jbm ja i Azmira i Acu i Šećera, da ne mislite da sam čiji bot, nego samo imam jako provjerene informacije, o Aci i Šećeru mogu knjigu napisati šta su sve radili.

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 28 okt 2025, 12:19

28 okt 2025, 11:50
Skver je napisao/la:
Najbolje i najispravnije bi bilo da klub krene iz nižeg ranga i krene vraćati dugove, da u klub uđu navijači a ne lopovi koji gledaju samo lični interes, svi su govorili da ne valja put Čelika dok sam ja pričao da će se Čelik dići jer ga vode istinski navijači i pravi Robovi, evo gdje je Čelik danas a gdje smo mi zadnjih 6-7 godina, bolje je i ispasti pa sa svojom djecom igrati nižu ligu pa sve do stabilizacije, kažu narod to ne želi ama koji narod kad imaš 200-300 ljudi na cijelom stadionu i od toga su ti 70-100 Fukare i to je to što voli klub…
Da uđu navijači koji nemaju 10 KM za ulaznice? Bili su navijači, pa su se pokazali koliko (ne) mogu. Nije Azmir sjajan, ali barem se može nadati da ima nešto novca. Čelik se nikada nije izvukao iz finansijske dubioze, nego su samo odblokirali račun. Dug im se ne smanjuje, nego su potpisali sporazume o izmirenje, a veliki dio od grada im je oprošten. Manite se modela Čelika. Sloboda ima daleko više perioda kada račun nije blokiran. Zapravo sa navijačima, kada su je vodili je najviše i bio blokiran. Ono što Čelik ima, a mi nemamo ogleda se samo u navijačkoj bazi na tribinama, koje mi realno nemamo
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 okt 2025, 12:24

Eno kad su bili oni protesti prije 2, 3 godine, doslo jedva 100 ljudi. Ne krivim nikoga, samo kazem da mi to realno ne bi mogli iznijeti. Ja sad dajem glavu da na neke najnovije proteste ne bi doslo isti taj broj ljudi.

Mi ako odemo u najnizi rang, mozemo se samo ugasiti ili da nas preuzme neki seik iz PSG-a, a naravno za to sanse ne postoje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 28 okt 2025, 12:39

Glogovčev cilj od prvog dana je gašenje Slobode samo što većini treba godina dana da shvate neke stvari.

Dokazali su svojim neradom koliko ih zanima klub, a za finansijske malverzacije kroz OSK, omladinski pogon i ŽFK Sloboda će tek da odgovaraju.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda
Glogovac Out!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 okt 2025, 13:00

28 okt 2025, 11:50
Skver je napisao/la:
Celik je jos uvjek na 1 mjestu po zaduzenosti u drzavi. Najzaduzeniji sportski kolektiv u BiH.Eto gdje su.
Celik je 70 posto svojih dugova "rijesio"sporazumima,reprogrsmima i otpisima....I sve to moze da padne ko kula od karata na prvi znak jace finansijske krize....
Oni rade
Vec gidinama ono sto mi mozemo uraditi vec do sledeceg ljeta i strmoglavo krenuti gore....Da imsmo mozga kao sto nemamo.
Nije rekao da mu je dosadilo vec je zasicen ovoga....Ako se pitas cega je zasicen pa evo vas par je idealan primjer.
Nije Azmir uredio klub kakav jeste, niti je OP njegovo djelo pa da se kaze da vrsi malverzacije. Prosli put kladionice, danas pere 100 miliona.....
Eno ga kaze cilj mu da ugasi klub,pa ako iko ga ugasi, i ako ga je iko doveo do gasenja, sto posto seljacina iz Glogove nije, podrinjci nisu, nije ni SDA....Drugi put ga vec spasva ponora i gasenja......
Ova tema nas grad u kojem smo rodjeni, klub zagadjen je kriminalom, i carsijskim neznalicama.
Slusaj me dobro,**** li vam svi seljaci porijeklo....
Ja sam rodjen u Tuzli,zivio,skolovo se,odrastao i Radio godinama....Ostavio god na tom stadionu....Ali majka mi nije Tuzlanka....iz Kalesije je.....Ako se ikada zapitate vi carsijo....sto vam se prazan stadion i sto kanton nije uz Slobodu pogledajte se u ogledalo.
Tuzlaci su ugasili kosarku, musku i zensku, tuzlaci su doveli FK pred gasenje, ugasili odbojku, rukomet, unistili sport u ovom gradu.....
Ogadili ste omladini sve zivo,....nabijem vas na k i vas i carsiju, i glogovu popisaju vas seljaci kreteni jedni...
Idi Azmire daj im klub i ostavi nas da se ugasimo,Tuzla bolje i ne zasluzuje kakvi smo ko ljudi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 okt 2025, 13:26

bromazepam je napisao/la:
28 okt 2025, 12:39
Glogovčev cilj od prvog dana je gašenje Slobode samo što većini treba godina dana da shvate neke stvari.

Dokazali su svojim neradom koliko ih zanima klub, a za finansijske malverzacije kroz OSK, omladinski pogon i ŽFK Sloboda će tek da odgovaraju.
A koji je bio tvoj (jer znamo da si to ti Aco, nema razloga se vise kriti) cilj sa Slobodom i da li si uspio u tome?

A ovo za Azmira, zar nisu Fukare izasle na trg i davale podrsku Azmiru da preuzme klub, a onda se desi onaj twist i preuze ga carsija (ex navijaci) zajedno sa Senadom, kojeg su takidjer tjerali i otjerali navijacu u prvom mandatu pa kasnije sa njim se kafe pile kad nas je ponovo preuzeo?
Mi dokazano nemamo obraza, to svakod od nas zna i mora da prizna, ali isto tako olako sve zaboravljamo i oprastamo. Dokazano ne znamo sta hocemo, sve bismo ali da ne dajemo pare, da se ne organizujemo... i tako decenije prolaze, mi puni ideja bez icega konkretnog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 okt 2025, 14:55

bromazepam je napisao/la:
28 okt 2025, 12:39

Sto bi ga ugasio ako je vec dao toliki novac da se ne ugasi, da se mogu igrati takmicarske utakmice....nema logike, da je htio uraditi uradio bi to bez ikakvih problema, ne bi placao dugove, savez iz izbacio Slobodu iz takmicenja.....zar OSK nije druga firma u kojoj pljackaju roditelje da bi djeca mogla igrati i trenirati....prema zenskom klubu su napravljeni dugovi prije Azmira koliko znamo tako da ti prica ne pije vode, druga stvar sto ste kokuzi i pohapalii ste ste sto ste stigli pa niste imali vise para voditi klub pa ste ga dobrovoljno predali Azmiru....sad mozete samo svirati samo qrcu i pjevati borbene.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 12 gostiju.