Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne umanjujem ja to zbog godina ili imena, nego da nam Beciraj bude donja granica za par godina, kao sto je bio njegov sunarodnik Hilmija Gutic (samo da fudbalski ne ostave isti dojam, haha).Pantelija je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:05Tako jeNapapijri je napisao/la: ↑15 jul 2020, 11:57Nije to sad neki bauk, iako je veliko igracko ime kao sto su bili Jajalo, Stepanov, Benko i sl., mozda cak i vece, ali moramo uzeti u obzir i da su nu 32 godine, kao i da nema neki preveliki izbor. Moze se vratiti u Buducnost ili eventualno ganjati neki prosjecan klub, a sasvim siguran sam da mu mi mozemo ponuditi iste ili bolje novce. Veliku ulogu igra i cinjenica da je dugo vani i da se sigurno zazelio doci "kuci".
Ni on ni susic ni oremus nisu imali gdje nego kod nas. Ni zinedin nije imao gdje pa dodju kof nsd. Umanjimo sve. Ta ce on da ima gdjr ne bi kod nas dosao
Hvala brate ja evo jednog buduceg misimovica zavrsavam u modriči, mali se zove adi jahic...
Ja sam napisao ako odu 7-8 dana onda ok,ako to bude 3-4 onda ne znam cemu to,nikakve koristi,a platili mozda dva obestecenja do sada i to mizerne cifre i sad kao da bude logicno da cemo od sparte odkupiti igraca,po tvom misljenju to dodje kao da smo vec to radili bezbroj puta do sad,hajde zivi bili pa vidjeli,ako to urade svaka cast.miky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:03Tebi sve nelogicno,nelogicno sto idu u karantin,nelogicno ako bi se ugovor otkupio.Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:42Malo nelogicno da potpise na tri godine kad je vezan za spartu na jos godinu i jace,,opet ne znam...Zundo je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:34https://sportsport.ba/fudbal/zinedin-mu ... eve/311794
Zinedin 2 gola i asistencija, veliko pojačanje će za nas bit ako šarne na 3 godine
Jesil i ti mladja garda da ti halalim![]()
Nisi puno propustio, spominjale su se više puta dnevno i tako pola godine, ništa strašno
neka te nemoj da bjezis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.