Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LenBias
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LenBias » 28 jan 2013, 10:13

jos da to pise :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 jan 2013, 10:16

Pa dobro , odbrana je stabilnija i uspjesnija ispade sa Albiolom u prvoj postavi
al to je iz nekih drugih razloga , gdje se posjed lopte poveca a broj napada protivnika smanjio

al cisto nako , treba se konstatirati da Varane je najbolji stoper ove sezone
19 godina jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 jan 2013, 10:19

njemu je samo nebo granica, jedan od najboljih poteza zadnjih godina reala je njegov dolazak ali trenutno nije bolji od pepea kada se sve uzme u obzir, biti ce bolji, mnogo bolji moze biti ali trenutno nije bolji, to je bar moje misljenje :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jan 2013, 10:21

Varane će biti novi Carvalho.
Inteligentan, smiren, tehnički potkovan, odlične fizičke predispozicije + učiće od najboljih. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jan 2013, 10:22

Pa normalno da nije bolji.
Pepe je za klasu bolji stoper od njega samo sto je Varane za klasu bolji u glavi.
Za par godina bi mogao biti bolji.
Zidane ga nanjusio. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 jan 2013, 11:13

Raul_64 je napisao/la:Pa dobro , odbrana je stabilnija i uspjesnija ispade sa Albiolom u prvoj postavi
al to je iz nekih drugih razloga , gdje se posjed lopte poveca a broj napada protivnika smanjio

al cisto nako , treba se konstatirati da Varane je najbolji stoper ove sezone
19 godina jbt

slika
100 golova na Bernabeu zasad :D
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 28 jan 2013, 11:59

Uprava Real Madrida zvanično će zatražiti pomjeranje datuma utakmice ligaškog El Clasica. Umjesto predviđenog 2. marta, predlažu da se ova utakmica odigra dan ranije.

Razlog za ovakav zahtjev Real Madrida je utakmica protiv Manchester Uniteda u okviru osmine finala Lige prvaka, koja je zakazana za 5. mart na Old Traffordu i koja će za Madriđane biti izuzetno važna.
Koliko je ovo tačno, imal' istine u ovom' ?
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 28 jan 2013, 12:16

Tako se piše po netu. Valjda ima neke istine u tome. Valjalo bi da se pomjeri. I prošle godine nas je naguzio tempo jakih tekmi pa smo zijanili LP. :mrgreen:

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 28 jan 2013, 12:34

Ja se opet nadam da nema, koliko je to uredu da se odgađaju utakmice radi prioriteta ovog ili onog kluba, pa Engleska Premier Liga ima najjači tempo od svih, i opet nikad nisam čuo da odgađaju utakmice bilo radi lige prvaka, kupova, ili nečeg trećeg.. To je čar fudbala, compete motherfuckers! :twisted: :lol: :twisted:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 jan 2013, 12:37

xGGMU je napisao/la:Ja se opet nadam da nema, koliko je to uredu da se odgađaju utakmice radi prioriteta ovog ili onog kluba, pa Engleska Premier Liga ima najjači tempo od svih, i opet nikad nisam čuo da odgađaju utakmice bilo radi lige prvaka, kupova, ili nečeg trećeg.. To je čar fudbala, compete motherfuckers! :twisted: :lol: :twisted:
Niko ne treba da ima povlasten status. Neka se igra kad je i zacrtano pa da vidimo kakav je koji klub. Svi imaju belaj tog rasporeda (i Barca i MU i drugi) pa se niko ovoga nije sjetio. Samo igrat kad je planirano pa da vidimo kako se svi nosimo. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 jan 2013, 12:49

Radi se o igranju tekme 24h ranije.

A na kraju kuntalonci su zadnji koji trebaju o povlaštenjima pričat,počev od zaštićenog svjedoka pa nadalje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 jan 2013, 14:26

xGGMU je napisao/la:Ja se opet nadam da nema, koliko je to uredu da se odgađaju utakmice radi prioriteta ovog ili onog kluba, pa Engleska Premier Liga ima najjači tempo od svih, i opet nikad nisam čuo da odgađaju utakmice bilo radi lige prvaka, kupova, ili nečeg trećeg.. To je čar fudbala, compete motherfuckers! :twisted: :lol: :twisted:
Jel te to hastra vec uhvatila, da mozes ikako pomjerio bi utakmicu Reala na samo dan prije tekme protiv Man Utd... ccc ...lijepi strah :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 jan 2013, 14:31

bparena je napisao/la:
Niko ne treba da ima povlasten status. Neka se igra kad je i zacrtano pa da vidimo kakav je koji klub. Svi imaju belaj tog rasporeda (i Barca i MU i drugi) pa se niko ovoga nije sjetio. Samo igrat kad je planirano pa da vidimo kako se svi nosimo. ;)
I tebe hastra safatala, :lol: , sto se ba bojite odmornog Reala, ko djeca ste posebno vi fakalonci, nisu vam dosta i sudije pa se bojite umornog Reala...e svasta se ovdje moze procitati... :x
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 28 jan 2013, 15:08

lijepi strah čega, ovog raštelovanog Reala? nije! šanse su oko 50:50, možda čak blago i na našoj strani trenutno..
jedva čekam vidit Ronalda na Old Traffordu ponovo, nadam se odličnom dvomeču i naravno prolasku Manchestera, a šta će bit', vidjet ćemo... Pročitao tu informaciju na facebooku, pa podijelio ovdje, da neko potvrdi ili negira.. svakako je diskutabilna, ne bi pomjerao utakmice nikako, igraju se kad se i trebaju igrat, ovdje kao što vidiš, vi tražite neko pomjeranje utakmica, ne mi ;) :lol:
MUFC - It's a religion!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jan 2013, 15:33

nema od toga nista ,u srijedu se igra uzvratna utakmica kupa barca-real pa da se igra za 48 sati odma u petak real -barca .nema sanse,mogu oni trazit al drugo su zelje drugo mogucnosti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 jan 2013, 15:58

xGGMU je napisao/la:lijepi strah čega, ovog raštelovanog Reala? nije! šanse su oko 50:50, možda čak blago i na našoj strani trenutno..
jedva čekam vidit Ronalda na Old Traffordu ponovo, nadam se odličnom dvomeču i naravno prolasku Manchestera, a šta će bit', vidjet ćemo... Pročitao tu informaciju na facebooku, pa podijelio ovdje, da neko potvrdi ili negira.. svakako je diskutabilna, ne bi pomjerao utakmice nikako, igraju se kad se i trebaju igrat, ovdje kao što vidiš, vi tražite neko pomjeranje utakmica, ne mi ;) :lol:
Pa eto sad si sam priznao da mančester nije bolji čak ni od ovakvog raštelovanog reala :lol:
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 28 jan 2013, 18:34

eto kakvi smo baksuzi , ovi iz primere pomjerili raspored odigravanja drugog el classica sezone u mart da bi se izbjegao gust i tezak raspored u aprilu kad se igra polufinale lp , i tako mi u osmini finala dobijemo manchu i potrefi se utakmica odmah poslije barce il' , jes da ni barca nema lak raspored al' realov je tezi mora se priznati :)
jbg ko nam je kriv sto nismo zavrsili prvi u grupi

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 28 jan 2013, 18:40

Sveti je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:lijepi strah čega, ovog raštelovanog Reala? nije! šanse su oko 50:50, možda čak blago i na našoj strani trenutno..
Pa eto sad si sam priznao da mančester nije bolji čak ni od ovakvog raštelovanog reala :lol:
Pa i jesu šanse 50:50,ali ovo više nije raštelovani Real.Dobili su Valenciu 0:5,Getafea 4:0,sa igračem manje na gostovanju u Valenciji igrali 1:1,dobili ih kući 2:0,tako da mislim da su izašli iz krize.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jan 2013, 20:12

http://www.bhsupersport.com/nogomet-arh ... asico.html" onclick="window.open(this.href);return false;

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jan 2013, 20:44

mandraX je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
LenBias je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halalite ali moram i ja. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
LBJ dominira! 8-)
Shvatam mandraxa jer on ne gleda Reala al vas dvojica se pravite da to radite :roll:
rio_Ferdy88 je napisao/la: slika
Ja fino napisah da je Lukica odigrao za qrac u malo kulturnijem obliku,ali ja ispadoh nerealan :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.