Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.skysports.com/story/0,,12040_7211036,0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Shelvey na posudbi u Blackpoolu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Odlično! Eto mjesta na klupi za Hendersona.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
- Kontakt:
Koji Lucas je pogodio za Brazil danas, protiv Argentine ? Je li lav? 

Jimmy from the hood je napisao/la:Koji Lucas je pogodio za Brazil danas, protiv Argentine ? Je li lav?
Silva.
-
- Kontakt:
Normala.RA. je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Koji Lucas je pogodio za Brazil danas, protiv Argentine ? Je li lav?
Silva.

- Liverpool8
- Kontakt:
Dobro je rjesavamo se krtoza polako.Carlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,12040_7211036,0.html
igrali su samo igraci iz brazilske lige tako da nije nas lucas sigurnoJimmy from the hood je napisao/la:Normala.RA. je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Koji Lucas je pogodio za Brazil danas, protiv Argentine ? Je li lav?
Silva.

You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
O cemu ti pricas bolan ? Covjek je velika mlada nada Engleske, bio kapiten u svim mladjim selekcijama osim U21.Liverpool8 je napisao/la:Dobro je rjesavamo se krtoza polako.Carlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,12040_7211036,0.html
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Neki su ocekivali novog Gerrarda jer kada je presao kod nas tako je i bio najavljen pa su sad ostali razocarani(kada su vidili da nije Gerrard) pa vrjedaju momka od 19 godina.the scouser je napisao/la: O cemu ti pricas bolan ? Covjek je velika mlada nada Engleske, bio kapiten u svim mladjim selekcijama osim U21.
Inace,dobra stvar je ova Shelveyeva posudba jer ipak kod nas nema mjesta(3. ili 4. opcija u zamjeni) za njeg tako da dobro ce mu doci ova promjena sredine do kraja sezone u kojoj ce dobiti vise sansi i samim tim potrebno iskustvo,a na kraju godine cemo vidjeti na cemu smo s njim(dal je materijal za Liverpoola ili ne).
Jos jedan veznjak je otisao tako da bi mozda trebali ocekivati na zimu nekog novog.
Nasi mladi igraci na nextgenseriesu pobjedili su Molde sa 3-0,a na tabeli su drugi iako nisu u dobroj poziciji(Wolfsburg je konkurentan za drugu pozicijui).
[youtube][/youtube]
Klip i nije neke kvalitete al boljeg nema.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- Red Assassin
- Kontakt:
Jao imamo dramaticno dobar podmladak, po meni 2 najbolja igraca su Sterling, Suso i Coady.. Mada Glanagan i Robinson isto obecavaju i vec su postigli neke korake sa prvim timom.. Podmladak nam je dramatican.
Mislim da je dobra stvar i za nas i za Blackpool sto smo im posudili Shelvija jer kod nas nebi dobijao prilike a tamo kod njih ce odigrati vecinu utakmica, sada su 10ti u Championshipu sa 6 bodova zaostatka za prvim. Mozda ce im bas on donjeti tu prevagu da se vrate u EPL jer im fali kreativac, glavni igrac i vodja im je dosao kod nas C. Adam i mozda zamjenu vide u Shelviju.. Mozda ta posudba ako upali oduzi se na 2-3 godine i on se vrati kod nas kao potpuno izgradjen igrac.. ( Nest na fazon sto Canalesa iz madrida u Valensiju) samo ne znam dali su stavili kupovnu klauzu kod Shelvija, kod Canalesa je 12 miliona, mislim da ce ga Valensija nekako otkupiti..
Mislim da je dobra stvar i za nas i za Blackpool sto smo im posudili Shelvija jer kod nas nebi dobijao prilike a tamo kod njih ce odigrati vecinu utakmica, sada su 10ti u Championshipu sa 6 bodova zaostatka za prvim. Mozda ce im bas on donjeti tu prevagu da se vrate u EPL jer im fali kreativac, glavni igrac i vodja im je dosao kod nas C. Adam i mozda zamjenu vide u Shelviju.. Mozda ta posudba ako upali oduzi se na 2-3 godine i on se vrati kod nas kao potpuno izgradjen igrac.. ( Nest na fazon sto Canalesa iz madrida u Valensiju) samo ne znam dali su stavili kupovnu klauzu kod Shelvija, kod Canalesa je 12 miliona, mislim da ce ga Valensija nekako otkupiti..
- Liverpool8
- Kontakt:
A, pa dobro. Ako je tako, onda je sve uredu.the scouser je napisao/la:O cemu ti pricas bolan ? Covjek je velika mlada nada Engleske, bio kapiten u svim mladjim selekcijama osim U21.Liverpool8 je napisao/la:Dobro je rjesavamo se krtoza polako.Carlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,12040_7211036,0.html

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oan-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool have confirmed Jonjo Shelvey has joined Blackpool on loan until December 31, 2011.
Sutra "merseyside derbi", biće teško, al' opet se nadam pobjedi, navodno bi Gerrard trebao početi od prve minute, ako je istina ovo, onda bi trebali lahko pobjediti
Nadam se da Cahill neće početi od prve minute za Everton.
Liverpool have confirmed Jonjo Shelvey has joined Blackpool on loan until December 31, 2011.

Sutra "merseyside derbi", biće teško, al' opet se nadam pobjedi, navodno bi Gerrard trebao početi od prve minute, ako je istina ovo, onda bi trebali lahko pobjediti

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Kakav je samo igrač Sterling, novi Messi!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Utakmica je u 13:45 po našem vremenu.
Ne vjerujem da ce Gerrard pocet.Kenny je juce rekao nesto u fazonu "derbi je vazan, ali Stevie je vazniji".Nece da rizikuju novu povredu.Tako da je najvjerovatniji sastav:Han!$;Lfc je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oan-switch
Liverpool have confirmed Jonjo Shelvey has joined Blackpool on loan until December 31, 2011.![]()
Sutra "merseyside derbi", biće teško, al' opet se nadam pobjedi, navodno bi Gerrard trebao početi od prve minute, ako je istina ovo, onda bi trebali lahko pobjeditiNadam se da Cahill neće početi od prve minute za Everton.
------------Reina------------
-----Skrtel-----Carra-----
Kelly-----Lucas----- Enrique
----------Adam--------------
Kuyt-----Suarez------Downing
-----------Carroll-----------
Volio bi Bellamya vidjet od prve minute, jer nisam 100 % siguran u Carrollovu formu.Ipak, Kenny zna najbolje

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Everton vs Liverpool, Merseyside Derby, 13:45, Celtic Pub, itko? 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Treba prvo provjeriti kada igra Celtic jer smo se Rizo i ja protiv Tottenhema tako zaje.bali pa smo morali ići negdje drugoBertrand je napisao/la:Everton vs Liverpool, Merseyside Derby, 13:45, Celtic Pub, itko?

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
02/10; Heart of Midlothian vs Celtic; 12:45.Carlo je napisao/la:Treba prvo provjeriti kada igra Celtic jer smo se Rizo i ja protiv Tottenhema tako zaje.bali pa smo morali ići negdje drugoBertrand je napisao/la:Everton vs Liverpool, Merseyside Derby, 13:45, Celtic Pub, itko?
Nedjelja, sve je u redu.

Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.