Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hvala drugovi, u subotu sam u glavnom gradu, nadam se da ću negdje uspjeti bez rezervacije ( od ovim lokacija što je robust predložio).
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Pensioner26
- Kontakt:
Meni su čitali izgledakraljttbvb je napisao/la: ↑26 okt 2023, 21:51Kako će neko dobiti ban, kad ono od administracije vjerovatno niko i ne čita.Pensioner26 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:20Ok hajd barem da znam, psovanje majki i vrijeđanje tipa debilčino i to nije za bana. Pitam se onda što sam ja dobio uopšte. Ali hajd nejse, nije ni bitno. Vidim da nema ništa smisla.
@bavariapivo
A protiv tebe nemam ništa lično. Samo si ispao kolateralna šteta u datom primjeru, tako da take it easy. Smiri strasti.
Nakucali ste milion stranica gluposti (pretpostavljam, ne ulazim na temu pa ne znam), baš će neko čitati sta ste sve napisali...

Koja drzava? Turska ili?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi ga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, ja sam uzeo preko Turske i YT premium i google one od 200gb,to sam dobio za 20ak marki godišnjeharden je napisao/la: ↑27 okt 2023, 00:01Koja drzava? Turska ili?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi ga

Možeš i icloud isto tako ako si na iphoneu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma hrana je postala uzasna u Sarajevu u zadnje 3-4 godine. Koriste se namirnice losijeg kvaliteta usljed inflacije, cijene su dosta vece ali hajde nije ni toliko do cijene ako se koriste kvalitetne stvari za jela a ne naplatis nesto vise nego prije a koristis margarin umjesto putera recimo.Robust je napisao/la: ↑26 okt 2023, 22:15Posto ti nisam covjek od pita i kebaba to nek ti neko drugi
ako hoces tradicionalnu hranu basca kod ene( posebno kod ene pljeska i ramstek ubijaju a od slatka sljive u kuhanom vinu) i barhana ( dobre lazanje
nesto bolje klopa,(dobar hambas u klopi za djecu) nostra cucina vrhunska im sva hrana ,paper moon i barSa za fancy varijantu a da nije preskupa. Isto tako barSa ako hoces da pojedes najbolju pizzu u gradu ti i djeca, a mozes probati i sah mat za burgere a kolika im je cijena bolje u barSa otici, al ako hoce djeca bas nesto novo da probaju odvedi ih u munchies
i da za vecinu ovih mjesta osim klope pozeljna je rezervacija posebno vikendom
1-2 slika barSa, 3 nostra cucina i 4 paper moon
Je li dovoljno samo pri registraciji koristiti VPN ili moraš onda cijelo vrijeme koristiti YT i Google OneDrive sa uključenim VPN?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 08:40Da, ja sam uzeo preko Turske i YT premium i google one od 200gb,to sam dobio za 20ak marki godišnjeharden je napisao/la: ↑27 okt 2023, 00:01Koja drzava? Turska ili?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi ga
100% sportski i krajnje opušten potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne, samo pri registracijiRiNo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:35Je li dovoljno samo pri registraciji koristiti VPN ili moraš onda cijelo vrijeme koristiti YT i Google OneDrive sa uključenim VPN?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 08:40Da, ja sam uzeo preko Turske i YT premium i google one od 200gb,to sam dobio za 20ak marki godišnje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kod načina plaćanja mi nudi samo kreditnom karticom i transakcija mi bude odbijena jer je kartica iz DE a treba TRrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:40Ne, samo pri registracijiJe li dovoljno samo pri registraciji koristiti VPN ili moraš onda cijelo vrijeme koristiti YT i Google OneDrive sa uključenim VPN?

Ko bi rekao da leorey koji zaradjuje u Njemackoj ogromne pare nema 10 eura za youtube premium
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ja prošle godine uzeo i evo još traje, za godinu me google one od 200gb izašao 4 eur, onaj od 2 tb bio 10 eur, sad ne znam jesu šta mijenjali, al kod mene još traje preplata, moguće da sad traže baš tursku karticu, ne znam da pokušaš sa wise ili revolut ako imašRiNo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 10:01Kod načina plaćanja mi nudi samo kreditnom karticom i transakcija mi bude odbijena jer je kartica iz DE a treba TRrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:40Ne, samo pri registracijiJe li dovoljno samo pri registraciji koristiti VPN ili moraš onda cijelo vrijeme koristiti YT i Google OneDrive sa uključenim VPN?![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prošla je evo Ukrajina za €2-3 mjesečno nije ni to lošerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 10:11ja prošle godine uzeo i evo još traje, za godinu me google one od 200gb izašao 4 eur, onaj od 2 tb bio 10 eur, sad ne znam jesu šta mijenjali, al kod mene još traje preplata, moguće da sad traže baš tursku karticu, ne znam da pokušaš sa wise ili revolut ako imaš

-
- Kontakt:
Preko kojeg VPN servisa si to odradio?RiNo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:22Prošla je evo Ukrajina za €2-3 mjesečno nije ni to lošerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 10:11ja prošle godine uzeo i evo još traje, za godinu me google one od 200gb izašao 4 eur, onaj od 2 tb bio 10 eur, sad ne znam jesu šta mijenjali, al kod mene još traje preplata, moguće da sad traže baš tursku karticu, ne znam da pokušaš sa wise ili revolut ako imaš![]()
Nord... ima besplatan probni period od 7 dana, taman da sredim Netflix, Deezer i YT
- numanumaye22
- Kontakt:
Vecinom su to Argentina i Turska.harden je napisao/la: ↑27 okt 2023, 00:01Koja drzava? Turska ili?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:29Bukvalno za euro mjesecno imas premium YT preko VPN, ako je vala 2 marke mjesecno skupo, onda jebbbi ga
Jer si peečka koja kmeči.Pensioner26 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:20Ok hajd barem da znam, psovanje majki i vrijeđanje tipa debilčino i to nije za bana. Pitam se onda što sam ja dobio uopšte. Ali hajd nejse, nije ni bitno. Vidim da nema ništa smisla.harden je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:14Nikome se za ovakve rasprave ne daje ban.Pensioner26 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:11A zašto nekima za takve rasprave onda daje ban a nekima ne. Nema smisla.
@bavariapivo
A protiv tebe nemam ništa lično. Samo si ispao kolateralna šteta u datom primjeru, tako da take it easy. Smiri strasti.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Od malih nogu djeca znaju da je lopuza teska

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neki dan gledam da aktiviran premium i kontam se gdje cu na to bacati 15e mjesecno. Pokusao sad sa vpn tursku, ali nece kad sam unio karticu da platim. Mozda neka druga drzava da radi, ne znam.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:40Ne, samo pri registracijiRiNo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:35Je li dovoljno samo pri registraciji koristiti VPN ili moraš onda cijelo vrijeme koristiti YT i Google OneDrive sa uključenim VPN?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 08:40
Da, ja sam uzeo preko Turske i YT premium i google one od 200gb,to sam dobio za 20ak marki godišnje
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!