FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 26 okt 2025, 16:00

bravo klosari
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 26 okt 2025, 16:01

Ubise nas ljudi....ovo vec nevalja

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2025, 16:09

Sta vi radite na treninzima, bas me zanima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 okt 2025, 16:12

fukara87 je napisao/la:
25 okt 2025, 23:21
DamirT je napisao/la:
25 okt 2025, 21:16
Moze li se sutra do bodEva ljudine? :kafa:
Zar mislis da sa ovakvom igrom mozemo dobit sutra, ja bi volio ali tesko bgm
Kao sto i rekoh tako i bi na zalost
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2025, 16:32

Nece uzeti bodove ni u Bihacu, a ni u Tesnju. Daj Boze da bude nerijeseno sa Vitezom...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 26 okt 2025, 16:35

Skinite dresovi smradovi, svaka cast golmanu, od svih ostalih ne moze se jedna noga sastaviti
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 okt 2025, 16:41

I jesu doveli stručnjaka trenera nema govora.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 26 okt 2025, 16:41

Halilovic koji ne može odigrati vise od 20 minuta kvalitetnog fudbala ti igra gotovo 100 minuta, Ajdin Beganović se ne može sastati s loptom, u drugom poluvremenu je svaku loptu i duel izgubio. Abrega vratiti u Posušje momentalno. Šta god da se kaže ovdje suvišno je, uhljupi!
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 26 okt 2025, 16:45

Kako ce nama "experti" iz Saveza vrlo vjerovatno copiti i onaj 1 bod , to naredne nedjelje ce biti veselo druzenje " Pod boricima"

PitaKupusnjacaTZ
Kontakt:

Post Postao/la PitaKupusnjacaTZ » 26 okt 2025, 16:48

Bitka ovdje je rekao bih izgubljena. Nemamo mi igre da u naredna dva kola uzmemo ni bod, a kamoli vise. Ok, nije smak svijeta provesti ovdje vise od sezone. Ono sto bih ja uradio, i sto je po mom misljenju jedina ispravna odluka uprave na polusezoni, to je dovesti 7,8 U20 igraca koji su vec pokazali da vrijede u ovom rangu takmicenja, uz par ove djece koju mi sad imamo, ostavio im par ovih starih koji nisu veliki trosak klubu, sto se trenera tice to ni slucajno ne smije ostati isto, naci dobar omjer cijene i onoga sto trener nudi, pustiti ih do kraja sezone da igraju, uigravaju se, da se iskristalise ta omladina sta vrijedi od nje, sta ne.
Svakako je svejedno da li zavrsili drugi ili 10. Na kraju sezone na to sto se dokaze nadograditi par igraca koji ce praviti razliku i biti spreman i uigran sa mladim a dovoljno kvalitetnim timom za sljedecu sezonu.

Azmire, sljedece sezone obavezno iz druge lige napast kup i aBd izborit Evropu :D

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 26 okt 2025, 16:49

Izvini predsjednice, ali i 300 ljudi je previše za ove igre
Samo je Sloboda iz Tuzle

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 26 okt 2025, 16:57

Dobar je Heezmir ❤️
SLOBODA ILI NIŠTA

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 okt 2025, 17:21

Razdrmo je Karic ekipu,tacno se vidi njegov angazman,preneseno sa treninga na utakmicu protiv super jake ekipe Stupcanice,nakon sto smo uzeli veliki bod protiv nezgodnog Bratstva,danas je ipak malo falilo...Nista Kara moj,morat ces pojacat veci intezitet,neko rece iznad prije par dana ,da su tvoji treninzi kod Cire bili pakleni....Sram vas bilo sve do jednog,ipak se sada manje vise zna,da je ova sezona promasena...Hocete 10 km kartu,pa ne vrijedite marke i po...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 okt 2025, 17:49

Nista nije jos izgubljeno ali pod uslovom da jos veceras Azmir nazove Husrefa ili ako on nece nekog ozbiljnog trenera sa pravim referensama i da bude tu u ponedjeljak, prvi bjezi 6 bodova sto je nista u ovoj ligi....pravi trener ce znati sta treba raditi.....eno na Muskoj vodi pravi se pravi trening centar i ekipu odvesti na mjesec dana na zimskoj pauzi umjesto prosle zimske pauze kad su bili u Turskoj, bolje a sigurno puno jeftinije.....ima ona staza smrti ako je jos upotrebljiva na muskoj vodi pa ko prezivi nek prica....a prave i pravi teren sa umjetnom travom......ovo je cisti amaterizam, nije da se nema para, ima se ako se hoce....zamolio bi da vise ne odgovarate onim degenima iz Zenice.....ono je izgubilo svaki smisao.....

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 okt 2025, 17:52

Turnir mjesnih zajednica oni ne mogu osvojit.
Skup potrosenih igraca i onih koji to nikad nece bit, jedini momak koji nesto pokazuje je junior Abidovic, heeej junior pored umisljenjh zvijezda i igraca koji ne zele sebi priznat da nisu vise za fudbala
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2025, 18:09

Skver je napisao/la:
26 okt 2025, 17:49
Nista nije jos izgubljeno ali pod uslovom da jos veceras Azmir nazove Husrefa ili ako on nece nekog ozbiljnog trenera sa pravim referensama i da bude tu u ponedjeljak, prvi bjezi 6 bodova sto je nista u ovoj ligi....pravi trener ce znati sta treba raditi.....eno na Muskoj vodi pravi se pravi trening centar i ekipu odvesti na mjesec dana na zimskoj pauzi umjesto prosle zimske pauze kad su bili u Turskoj, bolje a sigurno puno jeftinije.....ima ona staza smrti ako je jos upotrebljiva na muskoj vodi pa ko prezivi nek prica....a prave i pravi teren sa umjetnom travom......ovo je cisti amaterizam, nije da se nema para, ima se ako se hoce....zamolio bi da vise ne odgovarate onim degenima iz Zenice.....ono je izgubilo svaki smisao.....
Ma de realno, gotovo je ovo. Ovdje nema 2 igraca da zasluzuju biti i dalje u klubu. Ocajna selekcija igraca. Samo bezveze staracki dom napravili.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 okt 2025, 18:22

DamirT je napisao/la:
26 okt 2025, 18:09
Skver je napisao/la:
26 okt 2025, 17:49
Ma de realno, gotovo je ovo. Ovdje nema 2 igraca da zasluzuju biti i dalje u klubu. Ocajna selekcija igraca. Samo bezveze staracki dom napravili.
Damire, pravi trener postavi igru spram onog sto ima, ovo danas je totalni amaterizam i srljanje grlom u jagode....izvuces ono sto mozes od ekipe a ne raditi neki presing ili polupresing sa mrtvim igracima....to oni koji su bili u fudbalu znaju sta i kako.....oni se zayebaju pozadi, rade neke dijagonale da ti ljudi uzmu loptu na tvojoj polovini, cisti idiotizam i amaterizam i onda dobijes go iz nicega......trener nije sposoban pripremiti utakmicu.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 26 okt 2025, 20:07

Sta kaze carsijatrazili ste dobili ste
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 26 okt 2025, 20:10

mirsonetz je napisao/la:
26 okt 2025, 20:07
Vidio sam i ja objavu od UG Slobodaši, al mi nije jasno obzirom da su upravo oni vršili pritisak da gospodin Husić i njegovi saradnici preuzmu rukovodstvo kluba.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 okt 2025, 20:23

mirsonetz je napisao/la:
26 okt 2025, 20:07
:rol: :rol: :lolno:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.