Da se VIP stolica zove po tebi...???MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:39Ruku na srce, ogroman je to projekat.. golem i nimalo nije jednostavno pogotovo što neće biti baš profitabilno za nas ali otom potom.amypitar je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:38Slažem se Morto ,al niko nista da pokrene.MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 15:27
Odlična ideja. To je meni u glavi već duže vrijeme ali za stadion. Kada bi sve to nekad počelo, da napravimo račun i da se preko toga uplaćuje pa koliko god ko može. Tipa 1000 KM svi zajedno za jednu VIP stolicu a da to iskoristi neko koji ne može recimo priuštiti ili jednostavno hoće da gleda utakmicu su najboljeg mjesta plus kada ugostimo @Zuka, @Tobe i ostale koji nisu u državi da ih ne imenujem sad.
Da nađu neku zemlju za stadion i da objave cifru gdje bi se gradio stadion, broj žiro računa, pa da uplaćujemo koliko ko može.
Siguran sam da bi se svi zajedno šokirali koliko bi se love prikupilo. Pa ako iko ima love to je Čaršija naša baza, dijaspora, al samo puste naše želje jbg.
Ja bi svakako dao i na svoje ime za VIP stolicu ali i dodatno za ovu zajedničku.
Pa jaa, nista obicno, samo VIP...