Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jasta je nego mogao. Momak na vrhuncu karijere ide u super jaku drugu tursku ligu, o cemu mnogi reprezentativci mogu samo sanjati...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vukotic odigrao 90 minuta u pobjedi Beverena,3 uzastopna pobijeda Beverena pod Custovicem 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Skoro presao kod Austrijanaca u U21...nije izgubljen al trebalo ga je zaganjat kad je imao pravo nastupa za nasu U21DrFilgud je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/husein-bal ... ler/241803
Ovaj momak bi mogao biti interesantan.
Mlad je, igra u pristojnom tim (doduse nije najstadardniji)

- BenjooJutub
- Kontakt:
Arjanet Muriqi .. Teški bošnjo nema govora. Prezime u Murić je promijenio otac za vrijeme komunizma čini mi se. Inače, pravi Šiptari, nema on veze sa BiH.Sheyi je napisao/la:Ja kurca i Albanca, sva mu familija teške Bošnje i ono glumi sad nestoforgempp je napisao/la:Rođen u Švici, porijeklom Albanac a roditelji živjeli u CG, igra za Kosovo i još mu samo BiH faliSheyi je napisao/la:Pa kako ovaj Murić iz Rožaja moze igrati za Kosovo, a ne moze za Bosnu
-
- Kontakt:
Nedavno se odrekao naseg državljanstva, pisi propalozure99 je napisao/la:Skoro presao kod Austrijanaca u U21...nije izgubljen al trebalo ga je zaganjat kad je imao pravo nastupa za nasu U21DrFilgud je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/husein-bal ... ler/241803
Ovaj momak bi mogao biti interesantan.
Mlad je, igra u pristojnom tim (doduse nije najstadardniji)...Ovako ako pocne rasturat u Bundesligi dobice poziv za njihovu repku i nece se sig dvoumit
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
-
- Kontakt:
Ode i Bilbija u inostranstvo a mogao je napraviti vise da nije u Koreju otišao
Napokon da je oslobodio mjesto nekom mladjem ...helemnejse11 je napisao/la:Ode i Bilbija u inostranstvo

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Tesko da ce se naci igrac njegovog kalibra što se tiče PL BiHDaVinci je napisao/la:Napokon da je oslobodio mjesto nekom mladjem ...helemnejse11 je napisao/la:Ode i Bilbija u inostranstvo
Svi hoce Harisa Hajradinovica
Olympiakos Piräus, VfB Stuttgart, Stade Rennes, SC Amiens, FC Getafe + jos klubove iz Italije
http://www.footmercato.net/ligue-1/tran ... ope_242508
Olympiakos Piräus, VfB Stuttgart, Stade Rennes, SC Amiens, FC Getafe + jos klubove iz Italije
I fino napravi transfer karijere i shukne nam ga i ode igrati za Sjeverne Makedonce ...Zukanovic je napisao/la:Svi hoce Harisa Hajradinovica

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
HNL radi odlicnu promociju BiH reprezentativnog nogometa. Hajrovic, Gojak, Loncar, Celikovic, Cavar i Hajradinovic. Mislim da bi BiH talentima ova liga trebala biti primarni cilj u karijeri jer se iz najboljih Hrvatskih klubova ide u ozbiljne momcadi lige 5.
U ovom momentu Hajrovic, Gojak, Loncar pa i Hajradinovic bi trebali biti u fokusu Roberta Prosineckog. Mislim da se nakon Gojaka i Loncar sto prije mora uigravati sa ovim timom.
Izbor veznih igraca se strasno prosirio.
U ovom momentu Hajrovic, Gojak, Loncar pa i Hajradinovic bi trebali biti u fokusu Roberta Prosineckog. Mislim da se nakon Gojaka i Loncar sto prije mora uigravati sa ovim timom.
Izbor veznih igraca se strasno prosirio.
Arnel Jakupovic na klupi za Empoli protiv Intera.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Hadziahmetovic na meti Udinesea? Vjerovatno ne ali se spominje 

sta je, malo im bio jedan promasaj iz konye:-)Vucevich je napisao/la:Hadziahmetovic na meti Udinesea? Vjerovatno ne ali se spominje
-
- Kontakt:
Gojak ode u Sevillu ako je istina što ovi mediji prenose
Hajd to postavi jos na tri druge teme...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
fala qrcu nek su ovi matuzalemi biblija, Todorović, blagojevic otisli valjda daju mladjima vise mjesta
markovic bi trebao profitirati odlaskom bilbije i todora
Zarathustra
- ASD
- Kontakt:
Ne valja ni mladjima sto ce sigurno doci do pada kvalitete lige.Moggi je napisao/la:fala qrcu nek su ovi matuzalemi biblija, Todorović, blagojevic otisli valjda daju mladjima vise mjesta
Dobra stvar sto vracaju Hajdarevica s posudbe.
-
- Kontakt:
Pa nisu sad Bilbija i Todorović i ostali neka ekstra klasa da djeluju na mlađe igrače kao što je Jajalo djelovao na Cimirota i slično. A opet njihovim odlaskom dobiće sigurno više prostora za igru što je najbitnije za mladog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, GoldenLilies, Lavcina, Muumii, Principatus, torbica i 61 gost.