Odmah na facebook objavljuješ.Jimmy from the hood je napisao/la:Ovo ne mogu prestati gledati.
" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Babel posjećuje Liverpool, uvjek će mi biti drag fudbaler.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Odmah na facebook objavljuješ.Jimmy from the hood je napisao/la:Ovo ne mogu prestati gledati.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjedio je na klupi i kod Roya i Kinga što znači da je bio u njemu problem. Ja sam čuo da je bio previše lijen na treninzima.Sasha L.F.C. je napisao/la:Igracina!!! bio bi odlicno krilo da nije bilo onog beniteza
Nije bolji sa igrom ni u reprezentaciji.Carlo je napisao/la:Sjedio je na klupi i kod Roya i Kinga što znači da je bio u njemu problem. Ja sam čuo da je bio previše lijen na treninzima.Sasha L.F.C. je napisao/la:Igracina!!! bio bi odlicno krilo da nije bilo onog beniteza
Za mene i mnoge druge je bio odlican a to sto je on kod roya sedeo na klupi to me bas i ne interesuje kod toga coveka je Meireles igrao krilo a ove gluposti tipa cuo sam da je on ovo ili ono to necu da komentarisemCarlo je napisao/la:Sjedio je na klupi i kod Roya i Kinga što znači da je bio u njemu problem. Ja sam čuo da je bio previše lijen na treninzima.Sasha L.F.C. je napisao/la:Igracina!!! bio bi odlicno krilo da nije bilo onog beniteza
ma imao je on problema sa rafom jer je protiv njegove volje otisao i poverijedio se na olimpijadi ali i babel je neradnik. lik zivi kao ja a pokusava se baviti ozbiljnim fudbalomStivi_Dzi je napisao/la:Ne počinjite opet priču oko Babela, i ptice na grani znaju da njega više zanima sjedenje do 3 ujutro i igranje sokera nego treninzi i fudbal. Imate milion primjera za to, prvo lik se ne skida sa twittera, dan-noć, stalno je tu, drugo, ne trudi se na treninzima, treće vidjeli ste onaj video sa Eliom. Mislim to je jako neozbiljno za nekoga ko igra u Premijer Ligi. Objektivno govoreći. Ne bi njega Rafa na klupi držo da je on bio fer i korektan, budite sigurni u to.
kad se gerrard 100% oporavi nazalost desno krilo ce mu biti suđeno... i tu ce da se bori sa minutazu sa kuytom.gloryhunter je napisao/la:Henderson nije za prve postave nikako!!!
Nema veze, da imaju trojica Cahilla, ne mogu nam nista!!!Carlo je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... mpany.html
Izgleda da će Cahill ipak igrati u subotu...
Polahko, polahko... Govorili smo da ćemo pobjediti Tottenhem, a na kraju su nas pošteno razguliliackeey je napisao/la:Nema veze, da imaju trojica Cahilla, ne mogu nam nista!!!Carlo je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... mpany.html
Izgleda da će Cahill ipak igrati u subotu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.