Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Koliko je cr7 zabio golova u ovoj godini? Može i na pp
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
može li netko napisati kako je lukica modrić odigrao utakmicu? što realnije, ako je moguće
@LenBias sta ti rekoh? 

- SultanSulejman
- Kontakt:
Sveti je napisao/la: čelnici primere su odlučili usljed simpatisanja Reala iz Madrida da ukinu kaznu Ramosu.
Pod uslovom ako bude penal za real,da on puca?
Ronaldo zabio nevazne golove, dakako.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- tyler durden
- Kontakt:
vrlo dobro.dean je napisao/la:može li netko napisati kako je lukica modrić odigrao utakmicu? što realnije, ako je moguće
Nisam zadovoljan.U prvom poluvremenu nije ništa uradio što se vidi i na rezultatu,jer je on trebao biti veza između odbrane i napada i ta veza prvih 45 minuta nije postojala.U drugom poluvremenu je ušao Khedira koji je povezao to i bio sigurno najbolji na terenu nakon D7OSa.dean je napisao/la:može li netko napisati kako je lukica modrić odigrao utakmicu? što realnije, ako je moguće
Pozitivno je što nije prodao lopti ko što inače proda i to da je jednom uspio dodati lijevom nogom što je veliki napredak.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ti nisi realanLBJ MVP je napisao/la:Nisam zadovoljan.U prvom poluvremenu nije ništa uradio što se vidi i na rezultatu,jer je on trebao biti veza između odbrane i napada i ta veza prvih 45 minuta nije postojala.U drugom poluvremenu je ušao Khedira koji je povezao to i bio sigurno najbolji na terenu nakon D7OSa.dean je napisao/la:može li netko napisati kako je lukica modrić odigrao utakmicu? što realnije, ako je moguće
Pozitivno je što nije prodao lopti ko što inače proda i to da je jednom uspio dodati lijevom nogom što je veliki napredak.
ti si realantyler durden je napisao/la:
vrlo dobro.
Zahvaljujem na toj procjeni.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
higuain je prestao zabijati i getafeu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Higuain je prestao i štopati lopte na normalan načinLenBias je napisao/la:higuain je prestao zabijati i getafeu

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ramos znači ne igra u srijedu.
Vjerovatno je Modric kriv sto je Real izgledao kao Celik u prvom poluvremenu.LBJ MVP je napisao/la:Nisam zadovoljan.U prvom poluvremenu nije ništa uradio što se vidi i na rezultatu,jer je on trebao biti veza između odbrane i napada i ta veza prvih 45 minuta nije postojala.U drugom poluvremenu je ušao Khedira koji je povezao to i bio sigurno najbolji na terenu nakon D7OSa.dean je napisao/la:može li netko napisati kako je lukica modrić odigrao utakmicu? što realnije, ako je moguće
Uvijek je on kriv, dakako.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- tyler durden
- Kontakt:
Nedo Bog da je Pjanic na mjestu Modrica. Najbolji igrac svijeta bi bio
Ovako ipak Modric kriv sto Mourinho gubi konce vec par mjeseci

Ko je onaj golman u Real Madird B ?
Lik sve zivo brani
Lik sve zivo brani

Visca el Barça ! Mes que un club !
- KapioFootball
- Kontakt:
Aaaa opet nisam gledao utakmicu...
Cini mi se kad god ne gledam utakmicu real uzme 3+
(valencia i sad getafe)
Hat-trick fino
Hala Madrid!!!
Cini mi se kad god ne gledam utakmicu real uzme 3+

Hat-trick fino

Hala Madrid!!!
HALA MADRID!!!
Ako nece uzeti titulu u Spaniji po drugi put zaredom znaci da gubi koncetyler durden je napisao/la:Nedo Bog da je Pjanic na mjestu Modrica. Najbolji igrac svijeta bi bio![]()

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- tyler durden
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Ako nece uzeti titulu u Spaniji po drugi put zaredom znaci da gubi koncetyler durden je napisao/la:Nedo Bog da je Pjanic na mjestu Modrica. Najbolji igrac svijeta bi bio![]()
Ovako ipak Modric kriv sto Mourinho gubi konce vec par mjeseci![]()

Ti se davno pozdravio s mozgom izgleda

Ima mi ko recityler durden je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ako nece uzeti titulu u Spaniji po drugi put zaredom znaci da gubi koncetyler durden je napisao/la:Nedo Bog da je Pjanic na mjestu Modrica. Najbolji igrac svijeta bi bio![]()
Ovako ipak Modric kriv sto Mourinho gubi konce vec par mjeseci![]()
![]()
Ti se davno pozdravio s mozgom izgleda

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Tu priču pričaj bpareni i sličnim koji misle da je Pjanić savršen za Barcetyler durden je napisao/la:Nedo Bog da je Pjanic na mjestu Modrica. Najbolji igrac svijeta bi bio![]()

Mourinho gubi konce i dokaz za to je glupi transfer Modrića,za te pare je mogao dovesti Cazorlu,Javi Martineza ili ostaviti Granera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.