Ne treba nama Kapono, a Eyenga nije bio ni blizu rotacije, jer nije trenirao intenzitetom kojim Byron zeli da se trenira. Byron je bio ljut na njega, jer mu Bog dao sve, a on se ne trudi. Kapono nam nije trebao ali vjerovatno je Kapono bacen za Eyengu kako bi se izjednacilo sa parama. Mi smo Sessionsa morali trejdati jer je imao player option sljedece sezone, tako da je mogao samo odsetati, a mi smo htjeli da dobijemo nesto za njega. Sessions je u posljednje vrijeme govorio da je bio zadovoljan i sve to, ali nije mogao obecati da ce ostati sljedece sezone kod nas. Mislim da je Kapono samo filler u svoj ovoj prici ili mozda Byron Scott moze da izvuce neki posljednji atom talenta iz Kapona haha.Kobe Bryant je napisao/la:Ma Walton je greska Kupchaka , kad je potpisao Sašu i njega za 5,5 $ po sezoni, to je onda bilo kada je Smush Parker bio treci igrac u lakersima
![]()
Ali ja opet nekontam , vas , uredu Sessins je mozda nezadovoljan jer ralno pored Irwinga nemoze igrati , ali daleko od toga da nema talenta , a vi uzeli Waltona i nas pick koji ce realno biti 20-25 , a nekontam sta su tu radili Eyong i Kapono ??? , hos mi ti objasniti zar vama treba Kapono ?
Ja iskreno mislim, ovo sto je Sessions radio u posljednjim tekmama je iskrivljena slika o ovom igracu i da on nije toliko dobar kako se prica. Samo onaj ko ga je gledao iz noci u noc zna o cemu govorim. Lakersi misle da je Sessions steal, ali nikada vi niste toliko zavisili od tih kasnih pickova, dok nama dobro moze doci. Ljudi moji vi da ste vidjeli kakve tekme on igra, pa to je bolno gledati. Mrcvarenje lopte ovo ono, ma strahota Bozija. Mislim da mu je Scott nabudzio minute i rekao eto ti sada ti siluj statistiku i imas odrijesene ruke.
Realno dosta smo dobili za njega, pick u rangu 20-25, jednoj rebuilding ekipi je vrlo dobar pick. Imamo mnogo pickova druge runde, a mi njih inace ne volimo, tako da me ne bi iznenadilo da na draftu taj vas pick uparimo sa 2 picka druge runde i pomjerimo se naprijed.