LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adriano_leite
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2012, 08:20

Kobe Bryant je napisao/la:Ma Walton je greska Kupchaka , kad je potpisao Sašu i njega za 5,5 $ po sezoni :lol: , to je onda bilo kada je Smush Parker bio treci igrac u lakersima :roll:

Ali ja opet nekontam , vas , uredu Sessins je mozda nezadovoljan jer ralno pored Irwinga nemoze igrati , ali daleko od toga da nema talenta , a vi uzeli Waltona i nas pick koji ce realno biti 20-25 , a nekontam sta su tu radili Eyong i Kapono ??? , hos mi ti objasniti zar vama treba Kapono ? :roll:
Ne treba nama Kapono, a Eyenga nije bio ni blizu rotacije, jer nije trenirao intenzitetom kojim Byron zeli da se trenira. Byron je bio ljut na njega, jer mu Bog dao sve, a on se ne trudi. Kapono nam nije trebao ali vjerovatno je Kapono bacen za Eyengu kako bi se izjednacilo sa parama. Mi smo Sessionsa morali trejdati jer je imao player option sljedece sezone, tako da je mogao samo odsetati, a mi smo htjeli da dobijemo nesto za njega. Sessions je u posljednje vrijeme govorio da je bio zadovoljan i sve to, ali nije mogao obecati da ce ostati sljedece sezone kod nas. Mislim da je Kapono samo filler u svoj ovoj prici ili mozda Byron Scott moze da izvuce neki posljednji atom talenta iz Kapona haha.

Ja iskreno mislim, ovo sto je Sessions radio u posljednjim tekmama je iskrivljena slika o ovom igracu i da on nije toliko dobar kako se prica. Samo onaj ko ga je gledao iz noci u noc zna o cemu govorim. Lakersi misle da je Sessions steal, ali nikada vi niste toliko zavisili od tih kasnih pickova, dok nama dobro moze doci. Ljudi moji vi da ste vidjeli kakve tekme on igra, pa to je bolno gledati. Mrcvarenje lopte ovo ono, ma strahota Bozija. Mislim da mu je Scott nabudzio minute i rekao eto ti sada ti siluj statistiku i imas odrijesene ruke.

Realno dosta smo dobili za njega, pick u rangu 20-25, jednoj rebuilding ekipi je vrlo dobar pick. Imamo mnogo pickova druge runde, a mi njih inace ne volimo, tako da me ne bi iznenadilo da na draftu taj vas pick uparimo sa 2 picka druge runde i pomjerimo se naprijed.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 mar 2012, 11:33

Kad vec pricate o Eyengi (kojeg salju u razvojnu, ne skolu :mrgreen: )

I'll miss Christian Eyenga. Favorite memory: Standing in locker room in Chicago last season while he told Jeff Phelps, Fred McLeod and myself about how his mama was 6-foot-9. We must have double checked with him 5 times. "She's 6-9? Really?" Each time he said "Yeah." Next day, Christian walks up to me. "Jason, did you say my mama is 6-9? She's not 6-9! She's 5-9!" :lol: :mrgreen: I cracked up and later relayed the story to BScott, who just shook his head. "Now you know what I'm dealing with here," he said.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 11:52

Pau Gasol sinoc u jednom klubu u LA-u. Ovaj se boji trade-a vise nego bilo cega. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Nadam se da ce sada pruzati bolje partije nego je to bio slucaj u prethodno vrijeme. Jos samo da nam je Svijetski Mir vratiti u formu prije dvije sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 mar 2012, 12:21

Prije svega nemojte zaboraviti da sada vise nece biti dvoumljena izmedju Artesta i Waltona ako dodje do amnesty-a. Ovako je Ron donekle bio siguran ali sada vise nema Luke-a da mu "cuva ledja".
Nije on toliko ni los trenutno kao sto ga neki predstavljaju, jos uvijek je dobar defanzivac ali mora popraviti ostalo jer ako nastavi sa glupostima noga mu je na kraju sezone.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 mar 2012, 13:54

To make room for the new additions, Portland waived former No. 1 overall pick Greg Oden, who was limited to 82 games by injuries since the Blazers took him over Kevin Durant with the first selection in the 2007 draft.
eh sada da su idioti pametni ko sto nisu, fino se dogovoriti sa malim da potpuise na pocetku iduce sezone...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2012, 14:39

KK_Bosna je napisao/la:
To make room for the new additions, Portland waived former No. 1 overall pick Greg Oden, who was limited to 82 games by injuries since the Blazers took him over Kevin Durant with the first selection in the 2007 draft.
eh sada da su idioti pametni ko sto nisu, fino se dogovoriti sa malim da potpuise na pocetku iduce sezone...
Ma ja mislim da ce on potpisati sa nama, jer mi imamo kad cekati a imao bi zagarantovano mjesto kad se oporavi, plus studirao na Ohio State, tako da mu Cleveland nije nepoznanica. Uzdam se u to da ce biti nas, jer eto kao imamo ekipu talentovanu Irvingom, Tristanom i G-mailom, pa nam jos centar fali. Nadam se da ce ga nostalgija nama poslati pa makar da i u kolicima da prati tekme bolji je od Holinsa :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 mar 2012, 15:27

adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Ma ja mislim da ce on potpisati sa nama, jer mi imamo kad cekati a imao bi zagarantovano mjesto kad se oporavi, plus studirao na Ohio State, tako da mu Cleveland nije nepoznanica. Uzdam se u to da ce biti nas, jer eto kao imamo ekipu talentovanu Irvingom, Tristanom i G-mailom, pa nam jos centar fali. Nadam se da ce ga nostalgija nama poslati pa makar da i u kolicima da prati tekme bolji je od Holinsa :D .

imate andersona, dosta vam :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 mar 2012, 18:54

Evo postoji sansa da se Fisher mozda i vrati :mrgreen:

Derek Fisher expected to be bought out
GM Daryl Morey would not address the acquisition of Derek Fisher, and beat writer Jonathan Feigen expects the veteran to be bought out.
There has been speculation that Fisher will be bought out, but under the rules of the new CBA, Fisher will not be allowed to return to the Lakers this season. If the veteran is bought out, it's unclear where he may head next.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 16 mar 2012, 19:16

Znaci Fisher moze zavrsiti karijeru. Nece njega sem Lakersa niko. :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 mar 2012, 22:09

LOS ANGELES LAKERS vs MINNESOTA TIMBERWOLVES
( 27 - 16 ) ( 22 - 22 )
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 23:07

Jos nije poznato hoce li Sessions i Hill igrati veceras, ukoliko to ne bude slucaj mislim da cemo tesko do pobjede iako igramo na domacem parketu.
Dva sata prije utakmice njih dvojca zajedno sa Kupchakom ce odrzati konferenciju za novinare, a ako je vjerovati Kevinu Dingu Brown ovaj dvojac veceras nece koristiti jer je potrebno vremena da shvate njegov sistem u napadu, a na to slijedi odgovor jednog forumasa:

Najveci alkoholicar bi shvatio sistem Browna u napadu, a da ne pricamo o profesionalnim kosarkasima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imam osjecaj da ce veceras Gasol da poludi i da ponovi utakmicu iz TD Gardena.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 mar 2012, 23:09

amerosm je napisao/la:Jos nije poznato hoce li Sessions i Hill igrati veceras, ukoliko to ne bude slucaj mislim da cemo tesko do pobjede iako igramo na domacem parketu.
Dva sata prije utakmice njih dvojca zajedno sa Kupchakom ce odrzati konferenciju za novinare, a ako je vjerovati Kevinu Dingu Brown ovaj dvojac veceras nece koristiti jer je potrebno vremena da shvate njegov sistem u napadu, a na to slijedi odgovor jednog forumasa:

Najveci alkoholicar bi shvatio sistem Browna u napadu, a da ne pricamo o profesionalnim kosarkasima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imam osjecaj da ce veceras Gasol da poludi i da ponovi utakmicu iz TD Gardena.
Oj imacemo problema ako Sessions ne bude igrao -.-
Al' mislim da ce babo (Kobe) ocuvati dobar ucinak na domacem terenu :D
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 23:54

Gasol je od danas novi zamjenik Bryanta i drugi kapiten ekipe. Ukoliko Rocketsi otpuste Fishera najbolje bi bilo da isti zavrsi karijeru i vrati se u Lakerse kao pomocnik treneru Brownu.
Na twitter profilu Lakersa je objavljeno da Sessions i Hill nece igrati veceras, i da ce Morris biti zamjena Blake-u na PG-u.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 mar 2012, 04:03

Evo Sessionsa u igri i odmah prva akcija poeni :D
ser del barça es el millor que hi ha !

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 mar 2012, 04:18

Scof1eld je napisao/la:Evo Sessionsa u igri i odmah prva akcija poeni :D
konacno da imamo brzog play-a koji moze napraviti crossover i pick and roll ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 mar 2012, 04:31

Veceras klupa extra motivirana sa Sessionsom , Barnsom i McRobertsom ;)

Gasol i Kobe onako , dok je Baynum haman sve fulio dosad :roll:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 mar 2012, 05:02

Ako budu ovako igrali i ako Brown nastavi da igra ovako kombinovano s svim igraccima,moglo bi biti nesto od nas
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 mar 2012, 05:23

trojka zasad rezervisana uz losiji procenat suta , od toga Kobi pogadja samo trice :D , Barnes dobar , Mcroberts za ovih 5 minuta dosad solidan , Sesion pokazuje da bi moglo biti nesto od njega 6 poena 5 asista za 3.cetvtine :)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2012, 06:01

Na kraju samo +5 iako smo tokom cijele utakmice imali 8 ili vise poena viska. Trojka je tokom cijelog meca bila rezervisana iako su ostvarili dobar ucinak. Odlicnu partiju je pruzio Barnes dok ce Sessions biti odlicno pojacanje kada se uklopi sa trojkom i veceras je postigao 7 poena i imaju 5 asistencija za 18 minuta na parketu.

Takodjer ova utakmica je pokazala zasto je doveden Hill, jer McRoberts i Murphy nisu u stanju cuvati protivnicke centre i tu se Bynum dosta trosi - koji je 18 sekundi prije kraja otisao u svalcionicu i nadam se da nije nista ozbiljno.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 mar 2012, 11:10

U posljednjih deset utakmica osam pobjeda, samo ovaj ucinak imaju Phoenix Sunsi, a niz od pet pobjeda zaredom zajedno sa Bucksima trenutno drzimo. Evidentno je da smo napravili progres i da igramo puno stabilnije u posljednje vrijeme, ali je potrebno jos dosta stvari da bi mogli biti kandidat za finale Zapada. Pau ce da igra sada puno bolje, Sessions -a cemo vidjeti. Za nas je ovo premija, jer ni Fisher ni Blake nisu mogli da odigraju pick, a kamoli da probiju odbranu. Potreban nam je Ron u solidnom izdanju, gdje ce imati otprilike desetak poena u prosjeku, i tek tada mozemo se upustiti u borbu za finale Zapada.

Barnes odlican sa klupe, i opet se potvrdjuje ono da je dva puta bolji kuci, nego na strani. U nedjelju Utah, mora i tu da se upise pobjeda.

A sjetimo se samo predvidjanja na pocetku sezone, da necemo da izborimo ni playoff, da nismo ni medju pet ekipa na Zapadu :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.