Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Za mene igrat velike utakmice i odlučivat ih.gaston je napisao/la:Šta trebaju Lukaku i Lacazette uraditi da se dokažu ?
Arsenl da je prosle sezone imao lukakua bili bi prvaci. Tamam da zabija kad je ziru imao post. A ove mogu i suareza dovesti u napad ne mogu biti prvaci jer se ne moze dogoditi da i united, city i chelsea opet imqju katastrofalne sezone pogotovo sa ovim novim trenerima.
Ništa, ti njima onda pošalji mail da džaba ne igraju.
Poyy
Poyy
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Naravno da bi bili prvaci ipak Pannjoud nije zabio 15 utakmica zaredom dokj e Lukaku mnogo bolji on nije zabio samo 11 utakmica zaredom...Nego sta nego prvaciFdbal90 je napisao/la:Arsenl da je prosle sezone imao lukakua bili bi prvaci. Tamam da zabija kad je ziru imao post. A ove mogu i suareza dovesti u napad ne mogu biti prvaci jer se ne moze dogoditi da i united, city i chelsea opet imqju katastrofalne sezone pogotovo sa ovim novim trenerima.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Fdbal90 je napisao/la: A ove mogu i suareza dovesti u napad ne mogu biti prvaci jer se ne moze dogoditi da i united, city i chelsea opet imqju katastrofalne sezone pogotovo sa ovim novim trenerima.
ovo je jasno svakome osim voajeroljubaca koji vjerojatno razmišljaju u nekoj tituli

anell je napisao/la:Ništa, ti njima onda pošalji mail da džaba ne igraju.
Poyy
kao stari voajeroljubac,ovo bi već trebao znati

palace za miću baćua

- Marsal
- Kontakt:
Desi li se ovo obećavam isto ono što sam obećao za Moratu, pa da se podsjetimo:Everton man Romelu Lukaku 'wants Gunners move' and is set to move to the Gunners for an estimated fee of around 60 million, according to the Daily Mirror.
Marsal je napisao/la:Dovedu li Moratu za 50 miliona javno obećavam da se povlačim sa ovog foruma i da utakmicu Arsenala neću pogledat dok je voajer trener.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Voajer niej 60 nudio za Suareza, cisto sumnjam da ce nuditi za Lukakua. Znaima me samo jesu funte u pitanju posto vidim engleski je izvor? KAko god funte ili euri je puno za te pare se moze dovesti Draxler i da ti ostane jos za stopera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Mirror - nema od toga ništa.
Ako budete imali srece i dovedete lukakua shvatices sta govorim. To bi vam mogao biti prvi igrac poslije henrya koji ce biti u sanju zabiti 20+ golova 3-4 sezone zaredom. Ali da ne idemo dalje kad bi bilo, ali ako dodje u arsenal siguran sam da ces me se sjetitiBigBigBang je napisao/la:Naravno da bi bili prvaci ipak Pannjoud nije zabio 15 utakmica zaredom dokj e Lukaku mnogo bolji on nije zabio samo 11 utakmica zaredom...Nego sta nego prvaciFdbal90 je napisao/la:Arsenl da je prosle sezone imao lukakua bili bi prvaci. Tamam da zabija kad je ziru imao post. A ove mogu i suareza dovesti u napad ne mogu biti prvaci jer se ne moze dogoditi da i united, city i chelsea opet imqju katastrofalne sezone pogotovo sa ovim novim trenerima.![]()
![]()
Sreća funta opala 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jbm ti zivot zadnje 4 godine slusam kako je ovo bila idealna sitacija da Arsenal osvoji titulu a da sada nece biti ni 5 posto ne moze svima ovim da se ponovi losa sezona?!
I tako iz godine u godinu!
Bas me interesuje sta ce biti ove sezone kada ponovo ne uzmemo titulu a bili na dobrom putu? Idealna prilika propustena dok ovi menageri nisu uigrali ekipe?! 
Nikako ljudi da shvate da Arsenal nije tu gdje jeste sto su drugi losi ili dobri nego ovisi sam o sebi i svojim boljkama.
A boljka je Voajer koji jos od 2013 kada se prestao izvlaciti na neimastinu i stadion nikako da popuni ono malo sto mu fali i svoje miljenike na klupu posalje. Tek kada se dovede ovo malo sto nam fali i kada pocnu da igraju igraci koji su u najboljoj formi a ne miljenici (znaci novi menager) Arsenal ce napraviti i taj iskorak i osvojiti titulu bez obzira ko vodi ikako stoje Manchesteri, Chelsea, Liverpool, Kokosinjac i drugi.

Nikako ljudi da shvate da Arsenal nije tu gdje jeste sto su drugi losi ili dobri nego ovisi sam o sebi i svojim boljkama.
A boljka je Voajer koji jos od 2013 kada se prestao izvlaciti na neimastinu i stadion nikako da popuni ono malo sto mu fali i svoje miljenike na klupu posalje. Tek kada se dovede ovo malo sto nam fali i kada pocnu da igraju igraci koji su u najboljoj formi a ne miljenici (znaci novi menager) Arsenal ce napraviti i taj iskorak i osvojiti titulu bez obzira ko vodi ikako stoje Manchesteri, Chelsea, Liverpool, Kokosinjac i drugi.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Hoce li se produzavati ugovori s Ozilom i Sanchezom.
Re: $: RE: Re: Arsenal - Transferi
To u toku ove sezone. Vjerovatno na zimu ali sve zavisi koga dovedemo i kako cemo da stojimo ove sezone.mercurial je napisao/la:Hoce li se produzavati ugovori s Ozilom i Sanchezom.
Alexis je već u Torinu dok će Turčin odlučiti nakon što proba pekarske proizvode
A.F.C. Bournemouth!
Sve to stoji ali nikad niie bila laksa konkurencija kao prosle godine jer ispod nivo su odgrali i manchesteri i chelsea. Prije se dogadjalo da jedan od njih ne odigra dobru sezoni ali nikad sva tri. A sto je arsenal duze bez titule sve je teze napraviti taj iskorak. Liverpool ti je primjer za to - ogromne pare su se ulagale probavalo se sa raznim igracima trenerima ali titule nema pa nema zbog toga bi arsenal hitno morao da napravi rez i da se igraci trznu i izadju iz kolotecine u kojoj jesu.Gunner4 je napisao/la:Jbm ti zivot zadnje 4 godine slusam kako je ovo bila idealna sitacija da Arsenal osvoji titulu a da sada nece biti ni 5 posto ne moze svima ovim da se ponovi losa sezona?!I tako iz godine u godinu!
Bas me interesuje sta ce biti ove sezone kada ponovo ne uzmemo titulu a bili na dobrom putu? Idealna prilika propustena dok ovi menageri nisu uigrali ekipe?!
Kao zamjenu za Varana Real Madrid vidi WC karton od stopera. 

Zanima me šta će sad biti sa II Pajinim zakonom ?Gunner4 je napisao/la:Kao zamjenu za Varana Real Madrid vidi WC karton od stopera.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Traze ga da grije klupu Pepeu i Ramosu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.