Ne, varaš se.Iznosim ti čnjenice, Širić, Djedović & co, Dinamovi ljudi...i Mamić ne kupuje, nagrađuje.Jack777Pott je napisao/la:Aj ti nama objasni zasto je nekom potrebno kupovat utakmice da bi na kraju sezone ima prednost iza drugog: +11, +20, +28, +6, +4, +17, +21?? Prvenstva se kupuju i osvajaju sa +1, a ne sa +28. Zasto bi Mamic kupovao +28? Nije to potrebno, nadam se da si shvatio poantu odgovora, no shvatam ja tebe, ovih dana je moderno pljuvat po Dinamu, pa i ti ides u korak sa trendom.England je napisao/la:
Možeš biti upućen, ali upućeniji vrlo upitno.Uvjek se Dinamo rješi, da vidiš kako samo Bebek, Burilo , Batinić , Marić i ostala ekipa iz osijeka sude kad ne ide, bilo bi ti jasno.Da razmotriš minimalno, 6 od Lokomotive i 6 od sudaca je dovoljno Dinamu da dominira, razmisli.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mogući protivnici u Play Offu: Cluj, Helsingborg, Maribor, AEL i Shmona.
Nadam se Mariboru od svega srca. Slovenci su nam uvijek ležali i mislim da bi ih prošli bez nekih većih teškoća.
Ždrijeb je sutra u 12h.
Nadam se Mariboru od svega srca. Slovenci su nam uvijek ležali i mislim da bi ih prošli bez nekih većih teškoća.
Ždrijeb je sutra u 12h.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Od Maribora je pozeljniji Helsingborg, ja mislim da su oni najlaksi protivnik, al svakako da ni jedan nije za podcjenit. Ove Izraelce i Ciprane nebi jer bi se njih podcjenilo, a jako tesko proslo s tim pristupom. Za Cluj se zna da nisu lagan protivnik i s njima bi usli normalno u utakmicu, a s trudom i proslo dalje.limenka je napisao/la:Mogući protivnici u Play Offu: Cluj, Helsingborg, Maribor, AEL i Shmona.
Ždrijeb je sutra u 12h.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Sammir je za pijanke i tulume dobio kaznu 2,000.000 kuna!
Zdravko Mamić kaznio je Sammira s 270.000 eura. Sammir je već bio na uvjetnoj kazni (135.000 €), ali mu je Mamić nakon posljednjeg incidenta poduplao kaznu
Zdravku Mamiću je prekipjelo. Posljednji Sammirov noćni provod u Vodicama samo tri dana uoči ključne utakmice Dinama protiv Šerifa stajao je Brazilca najveće kazne u Dinamovoj povijesti. Sammir mora platiti čak 270.000 eura.
Osim njega, Dinamo je kaznio i Nikolu Pokrivača koji je, također tri dana uoči utakmice, divljao na Krku i izgubio vozačku. Pokrivač mora platiti 20.000 eura. Ademi je zbog prigovora treneru dobio 2000 eura kazne.
Sve su kazne objavljene na službenoj Dinamovoj stranici. A najgore je prošao najveći "partijaner" među dinamovcima. Sammir je već bio uvjetno kažnjen sa 135.000 eura zbog više prekršaja iz prošle sezone, a kazna se aktivirala nakon posljednjeg Sammirovog kršenja discipline tri dana uoči utakmice protiv Šerifa. Zato ga je Mamić kaznio s dodatnih 135.000 eura.
Sammir će tako ukupno platiti dva milijuna kuna kazne za svoje grijehe i nesportski život. Podsjećamo, Ante Čačić suspendirao ga je za utakmicu protiv Šerifa, a Zdravko Mamić najavio je kako će se Sammir vratiti u momčad odmah po isteku te suspenzije.
Pokrivaču 20.000 eura kazne
Nikola Pokrivač kažnjen je s 20.000 eura zbog kršenja klupskog pravilnika. Igrač je kažnjen zbog izlaska u nedjelju, samo tri dana uoči utakmice protiv Šerifa. Pokrivač se vraćao s Krka kad ga je zaustavila policija. Odbio je alkotest i ostao bez vozačke. Kasnije je izjavio da mu je žao, ali da nije bio pijan.
Ademi zbog prigovora plaća 2000 eura
Arijan Ademi morat će platiti 2000 eura zbog nediscipline nakon utakmice protiv Istre u Puli. Ademi se pobunio nakon što ga je trener zamijenio, ali se kasnije ispričao.
Konacno da se stane na kraj. Znam da je jednom bio kaznjen s 10.000 eura, a to je njemu nista, sad ce osjetit na dzepu kako je to i valjda ce se smirit, a Mamicu preporucujem da ga proda sto prije, Dinamo je sinoc pokazao da moze i bez njega, jos kad malo Kovacic zaigra bit ce to odlicno.
Zdravko Mamić kaznio je Sammira s 270.000 eura. Sammir je već bio na uvjetnoj kazni (135.000 €), ali mu je Mamić nakon posljednjeg incidenta poduplao kaznu
Zdravku Mamiću je prekipjelo. Posljednji Sammirov noćni provod u Vodicama samo tri dana uoči ključne utakmice Dinama protiv Šerifa stajao je Brazilca najveće kazne u Dinamovoj povijesti. Sammir mora platiti čak 270.000 eura.
Osim njega, Dinamo je kaznio i Nikolu Pokrivača koji je, također tri dana uoči utakmice, divljao na Krku i izgubio vozačku. Pokrivač mora platiti 20.000 eura. Ademi je zbog prigovora treneru dobio 2000 eura kazne.
Sve su kazne objavljene na službenoj Dinamovoj stranici. A najgore je prošao najveći "partijaner" među dinamovcima. Sammir je već bio uvjetno kažnjen sa 135.000 eura zbog više prekršaja iz prošle sezone, a kazna se aktivirala nakon posljednjeg Sammirovog kršenja discipline tri dana uoči utakmice protiv Šerifa. Zato ga je Mamić kaznio s dodatnih 135.000 eura.
Sammir će tako ukupno platiti dva milijuna kuna kazne za svoje grijehe i nesportski život. Podsjećamo, Ante Čačić suspendirao ga je za utakmicu protiv Šerifa, a Zdravko Mamić najavio je kako će se Sammir vratiti u momčad odmah po isteku te suspenzije.
Pokrivaču 20.000 eura kazne
Nikola Pokrivač kažnjen je s 20.000 eura zbog kršenja klupskog pravilnika. Igrač je kažnjen zbog izlaska u nedjelju, samo tri dana uoči utakmice protiv Šerifa. Pokrivač se vraćao s Krka kad ga je zaustavila policija. Odbio je alkotest i ostao bez vozačke. Kasnije je izjavio da mu je žao, ali da nije bio pijan.
Ademi zbog prigovora plaća 2000 eura
Arijan Ademi morat će platiti 2000 eura zbog nediscipline nakon utakmice protiv Istre u Puli. Ademi se pobunio nakon što ga je trener zamijenio, ali se kasnije ispričao.
Konacno da se stane na kraj. Znam da je jednom bio kaznjen s 10.000 eura, a to je njemu nista, sad ce osjetit na dzepu kako je to i valjda ce se smirit, a Mamicu preporucujem da ga proda sto prije, Dinamo je sinoc pokazao da moze i bez njega, jos kad malo Kovacic zaigra bit ce to odlicno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ma Maribor je najpoželjniji, što zbog činjenice da smo kvalitetniji, što zbog činjenice da Slovencima nabijamo komplekse gdje god stignemo.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Evo po meni redoslijed od najpoželjnijeg do najnepoželjnijeg: 1. Maribor, 2. Helsingborg, 3. Cluj, 4. AEL, 5. Kiryat Shmona
Neznam zašto se vama tako žuri ispast? Prvo Željezničar, sada Dinamo. Kada vidim, da žele Maribor, odmah pomislim, da im je želja ove godine igrat u LE.
- Jack777Pott
- Kontakt:
iskratel je napisao/la:Neznam zašto se vama tako žuri ispast? Prvo Željezničar, sada Dinamo. Kada vidim, da žele Maribor, odmah pomislim, da im je želja ove godine igrat u LE.
Nije Dinamo Zeljo, Dinamo je puno organizovaniji i ozbiljniji klub, a ima i puno bolju ekipu od Zeljeznicara. Ti slobodno mozes ovdje provocirat koliko oces, al neces dugo
Jel opet ova povijest? Kako slatko. Isto ko Željezničar. Pa sada i vi. Pa kažeš kako ste organizovani i ozbiljni klub, a onda demantiraš sam sebe, kada spomeneš povijest. A onda se svi čude, kada izgube od Maribora. Ma sklonite se više ove povijesti. Šta ja se vama južnije od Kolpe oko ove povijesti? Od povijesti se ne živi.Jack777Pott je napisao/la:iskratel je napisao/la:Neznam zašto se vama tako žuri ispast? Prvo Željezničar, sada Dinamo. Kada vidim, da žele Maribor, odmah pomislim, da im je želja ove godine igrat u LE.![]()
![]()
![]()
![]()
Nije Dinamo Zeljo, Dinamo je puno organizovaniji i ozbiljniji klub, a ima i puno bolju ekipu od Zeljeznicara. Ti slobodno mozes ovdje provocirat koliko oces, al neces dugoDinamo je u povijesti u Europi igrao pet puta sa Slovencima i znas koliko je puta prosao? Svih pet!!! Zato se poklopi usima i cekaj da jednom prodjete i onda se javi
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne zivi se ni od provociranja, a to ti radisiskratel je napisao/la:
Jel opet ova povijest? Kako slatko. Isto ko Željezničar. Pa sada i vi. Pa kažeš kako ste organizovani i ozbiljni klub, a onda demantiraš sam sebe, kada spomeneš povijest. A onda se svi čude, kada izgube od Maribora. Ma sklonite se više ove povijesti. Šta ja se vama južnije od Kolpe oko ove povijesti? Od povijesti se ne živi.
Provociram? Ne ne. Možda mi je takav stil pisanja.
btw...a meni se svidja ovaj Slaven Belupo. 2 odlične šanse protiv Atletica, a Španjolci nimalo opasni za sad. Dopadne mi se ova momčad kada igra u Evropi. Malo pričaju i dosta naprave za svoje uslove.
btw...a meni se svidja ovaj Slaven Belupo. 2 odlične šanse protiv Atletica, a Španjolci nimalo opasni za sad. Dopadne mi se ova momčad kada igra u Evropi. Malo pričaju i dosta naprave za svoje uslove.
Dinamo je za Maribor ono što je recimo jedan Dynamo Kiev za Dinamo. To što ste prošli Željezničar i ove ribare sa Malte ne znači da ste neka sila.
Koje ribare sa Malte? 
Izvinjavam se, konobare iz Luksemburga. Za njih su i malteški ribari svjetske klase.
Dinamo sa Slovencima:
2003./04. - Maribor - prolaz
2004./05. - Primorje - prolaz
2007./08. - Domžale - prolaz
2008./09. - Domžale - prolaz
2010./11. - Koper - prolaz
2003./04. - Maribor - prolaz
2004./05. - Primorje - prolaz
2007./08. - Domžale - prolaz
2008./09. - Domžale - prolaz
2010./11. - Koper - prolaz
Hehe....btw. Slaven vodi protiv Atletic Bilbao 1-0. Dali mogu napravit iznenađenje.
I nikad nisam rekao, da smo sila. Ali kada neko napiše o povijesti, onda mi postaneo smiješno, koliko nekima važi to i uopče nema veze što se dešava danas.
I nikad nisam rekao, da smo sila. Ali kada neko napiše o povijesti, onda mi postaneo smiješno, koliko nekima važi to i uopče nema veze što se dešava danas.
Sa Mariborom smo odigrali jednu od najboljih euro tekmi, ona pobjeda 2:1 u Zagrebu kad smo citavu utakmicu gubili i onda u 2 minute ih razbijemo,stative,grede,koliko nesrece za jednu utakmicu a onda Dino Drpic zabije sa 40 metara gol
Bilo bi dobro odigrat jos jednu sa Slovencima, vjerojatno bi i otisa gledat utakmicu ali radije bi da izvucemo ciprane pa da ispadnemo posteno. Bolje igrat EL i skupit par bodova, nego odigrat LP i osramotit se kao prosle godine a koef unazad ide.
Kad se vec doticemo Slavena oni su uvijek igrali dobro u Europi, i jedina su hrvatska ekipa koja se nikad nije osramotila.
Bilo bi dobro odigrat jos jednu sa Slovencima, vjerojatno bi i otisa gledat utakmicu ali radije bi da izvucemo ciprane pa da ispadnemo posteno. Bolje igrat EL i skupit par bodova, nego odigrat LP i osramotit se kao prosle godine a koef unazad ide.
Kad se vec doticemo Slavena oni su uvijek igrali dobro u Europi, i jedina su hrvatska ekipa koja se nikad nije osramotila.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pa pogledaj i situaciju danas. Hoćeš reći da je jedan Maribor trenutno u rangu Dinama?iskratel je napisao/la:Hehe....btw. Slaven vodi protiv Atletic Bilbao 1-0. Dali mogu napravit iznenađenje.
Pa Dinamo već godinama igra grupnu fazu europskih natjecanja, dok se Mariboru to zalomi svako desetljeće po jednom.
Maribor je sa Zlatkom Zahovičem postao pravi klub. Več i prije bio iznad svih slovenskih klubova, a sada nama nema ravnog. Kao ni Dinamu narednih godina. Nismo mi velika država sa puno stanovnika. Maribor ipak ima 110.000 stanovnika, dok za njega ipak navija skoro cijela istočna Slovenija. Što je Mariboru uspjelo prošle godine, ponovit če i ove godine, možda čak če napravit i više, znači uči u LŠ, ako neče, onda je još uvjek ovdje LE.
A i prije jako dobro igali, pobjedniki Inter Toto kupa i slično, ali svejedno nama nešto falilo, a to je bila prva uprava, sa pravim liderom-ZZ. Kako si ti rekao, da se dešava na svako desetlječe, to če se sada napraviti svake godine, kao što i Dinamo. Naravno, da može doči do nekog pada. Ali izkustvo, pravi tim, novac, navijači, to je sve na pravom nivoju i na pravom smo putu. A Dinamo ima i sreče, što i drugi hrvatski klubovi nešto naprave u Evropi i tako se diže koeficent i samom Dinamu. Pa onda ako si nosilac skoro u svakom krugu kvalifikacija, velika šansa, da svake godine igraš barem u LE. Dinamo i Maribor trenutačno so najbolji klubovi na području bivše yu.
A što se može desit sa Dinamom ako ode Mamić, e to je več druga priča.
btw....koji peh za Slaven.
A i prije jako dobro igali, pobjedniki Inter Toto kupa i slično, ali svejedno nama nešto falilo, a to je bila prva uprava, sa pravim liderom-ZZ. Kako si ti rekao, da se dešava na svako desetlječe, to če se sada napraviti svake godine, kao što i Dinamo. Naravno, da može doči do nekog pada. Ali izkustvo, pravi tim, novac, navijači, to je sve na pravom nivoju i na pravom smo putu. A Dinamo ima i sreče, što i drugi hrvatski klubovi nešto naprave u Evropi i tako se diže koeficent i samom Dinamu. Pa onda ako si nosilac skoro u svakom krugu kvalifikacija, velika šansa, da svake godine igraš barem u LE. Dinamo i Maribor trenutačno so najbolji klubovi na području bivše yu.
A što se može desit sa Dinamom ako ode Mamić, e to je več druga priča.
btw....koji peh za Slaven.
Ma svaka čast na svemu, ali ne znam šta se buniš. Sigurno ste poželjniji suparnik od ovih Ciprana ili Cluja. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.