NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
ona iz Širokog bi i tako i tako bila, jer Široki ima stream svih domaćih utakmica preko interneta..csh je napisao/la:OBJE UTAKMICE NA MALIM EKRANIMA

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
Hvala ti Bože na ovom porazu, valjda ce sad NAPOKON brko otići pa da probamo osvojiti kup... 

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
osvojiti kup!?Barney Stinson je napisao/la:Hvala ti Bože na ovom porazu, valjda ce sad NAPOKON brko otići pa da probamo osvojiti kup...

Cuj odakle?? Od sverca naravno
...klasicno zdanje u Donsko-Jonskom stilu
i ono bi u evropu

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 13 mar 2011, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Koji bolestan čovjek...bosnas_ je napisao/la:osvojiti kup!?Barney Stinson je napisao/la:Hvala ti Bože na ovom porazu, valjda ce sad NAPOKON brko otići pa da probamo osvojiti kup...pa zahvalite Bogu pa u ovoj ligi igraju Drina,Buducnost,Zrinjski..pa pored njih ne mozete ispasti u cvajtu,ali igra protiv Olimpica je bila ocajna..zaista tuzno..sta bi od nekad ozbiljnog kluba? cim ste se fokusirali na kladionice i prodaju utakmica,odrekli ste se vrha tabele,sumnjivo u najmaju ruku... jos nesto UEFA istrazuje vas trening kamp koji je kostao 5 miliona KM,zanimaju ih odakle pare Sirokom!:) pogadjaj,od prodaje utakmica.. nije sigurno od prodaje igraca!

Ja sam dao pare za kamp, eto odakle... Jel ti sada lakše imalo... Ali nisam znao da smo ovoliko jaki u ovoj drzavi pa se svi toliko vesele nasem porazu, svaka nam čast...

19 - ђ - 11
Druže neznaš kakav je odnos igrači-trener....pa ekipa koja nadigra austriu beč,dinamo.....nije zaboravila igrati nogomet igrači igraju bez imalo volje,nitko neće niti da dolazi na utakmice,vjeruj mi dođe li imalo kvalitetan trener to će biti potpuno druga priča...a to što se tiče kampa mogu ti reći odakle širokom toliki nivci,uostalom mnogo puta sam pisao...bosnas_ je napisao/la:osvojiti kup!?Barney Stinson je napisao/la:Hvala ti Bože na ovom porazu, valjda ce sad NAPOKON brko otići pa da probamo osvojiti kup...pa zahvalite Bogu pa u ovoj ligi igraju Drina,Buducnost,Zrinjski..pa pored njih ne mozete ispasti u cvajtu,ali igra protiv Olimpica je bila ocajna..zaista tuzno..sta bi od nekad ozbiljnog kluba? cim ste se fokusirali na kladionice i prodaju utakmica,odrekli ste se vrha tabele,sumnjivo u najmaju ruku... jos nesto UEFA istrazuje vas trening kamp koji je kostao 5 miliona KM,zanimaju ih odakle pare Sirokom!:) pogadjaj,od prodaje utakmica.. nije sigurno od prodaje igraca!
ali Istuk je najtrofejniji bh trener koliko znam!? osvojio je covjek nekoliko titual sa razlicitim klubovima,ne mozes reci da je sve do njega... Ja se ne radujem porazima Sirokog..imate infrastrukturu koju nema vecina klubova,i za bh fudbal je dobro da postoje takvi klubovi,koji mogu uspjesno prestavljati nas fudbal u Evropi...cak en bi bilo dobro ni da Zrinjski ode u cvajtu,ipak je to klub koji je osvajao titule u ovoj ligi,,ta nece uci GOSK iz Gabele,jedan seoski klub,samo da se brukamo s njima...uvijek sam za to da klubovi koji imaju infrastrukturu budu prvoligasi..bolje da to bude Orasje nego GOSK,bolje Capljina nego recimo Drna itd..Dabar je napisao/la:Druže neznaš kakav je odnos igrači-trener....pa ekipa koja nadigra austriu beč,dinamo.....nije zaboravila igrati nogomet igrači igraju bez imalo volje,nitko neće niti da dolazi na utakmice,vjeruj mi dođe li imalo kvalitetan trener to će biti potpuno druga priča...a to što se tiče kampa mogu ti reći odakle širokom toliki nivci,uostalom mnogo puta sam pisao...bosnas_ je napisao/la:osvojiti kup!?Barney Stinson je napisao/la:Hvala ti Bože na ovom porazu, valjda ce sad NAPOKON brko otići pa da probamo osvojiti kup...pa zahvalite Bogu pa u ovoj ligi igraju Drina,Buducnost,Zrinjski..pa pored njih ne mozete ispasti u cvajtu,ali igra protiv Olimpica je bila ocajna..zaista tuzno..sta bi od nekad ozbiljnog kluba? cim ste se fokusirali na kladionice i prodaju utakmica,odrekli ste se vrha tabele,sumnjivo u najmaju ruku... jos nesto UEFA istrazuje vas trening kamp koji je kostao 5 miliona KM,zanimaju ih odakle pare Sirokom!:) pogadjaj,od prodaje utakmica.. nije sigurno od prodaje igraca!
brko ostani!
Slazem se u potpunosti. Ja se radujem kad Siroki igra u Evropi jer znam da nas nece obrukati. Koliko god neki ljudi mrze Siroki i Zrinjski, oni moraju shvatiti da bi nasa liga bila puno dosadnija bez njih. Evo naprimjer meni je danas bilo preinteresantno pratiti utakmice u Lukavici i Sirokom.. Zrinjski se vratio sa 2:0, a Olimpic je potpuno nadigrao protivnika u gostima bez straha. Takve utakmice bez Sirokog i Zrinjskog nikad nebi gledali. Siroki je organizovan i moderan klub koji moze dosta toga postici ako nastavi raditi kao i do sada. Topli pozdrav Hercegovcima!bosnas_ je napisao/la:ali Istuk je najtrofejniji bh trener koliko znam!? osvojio je covjek nekoliko titual sa razlicitim klubovima,ne mozes reci da je sve do njega... Ja se ne radujem porazima Sirokog..imate infrastrukturu koju nema vecina klubova,i za bh fudbal je dobro da postoje takvi klubovi,koji mogu uspjesno prestavljati nas fudbal u Evropi...cak en bi bilo dobro ni da Zrinjski ode u cvajtu,ipak je to klub koji je osvajao titule u ovoj ligi,,ta nece uci GOSK iz Gabele,jedan seoski klub,samo da se brukamo s njima...uvijek sam za to da klubovi koji imaju infrastrukturu budu prvoligasi..bolje da to bude Orasje nego GOSK,bolje Capljina nego recimo Drna itd..
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Šta ima veze što je brko najtrofejniji trener,pa došao je u nas jer je mutavac najveći Josip Topić,Hrvoje Mišić....vidite kakve partije pružaju,ali oni i dalje igraju,Marko Grgić prije 2 god najbolji igrač Zagreba,jedan od najveći talenata hnl-a je poslan u Gošk,samo da bi igrali neki drugi igrači,Ištuk je najveći problem,treba doći trener koji će nešto dovest u red koji će zagalamiti na igrača,a ne brko kojeg boli qurac,što gubi
Radujes se kad siroko i zrinski igraju u evropi,jer znas da nam nece obrukatimak_033 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Ja se radujem kad Siroki igra u Evropi jer znam da nas nece obrukati. Koliko god neki ljudi mrze Siroki i Zrinjski, oni moraju shvatiti da bi nasa liga bila puno dosadnija bez njih. Evo naprimjer meni je danas bilo preinteresantno pratiti utakmice u Lukavici i Sirokom.. Zrinjski se vratio sa 2:0, a Olimpic je potpuno nadigrao protivnika u gostima bez straha. Takve utakmice bez Sirokog i Zrinjskog nikad nebi gledali. Siroki je organizovan i moderan klub koji moze dosta toga postici ako nastavi raditi kao i do sada. Topli pozdrav Hercegovcima!bosnas_ je napisao/la:ali Istuk je najtrofejniji bh trener koliko znam!? osvojio je covjek nekoliko titual sa razlicitim klubovima,ne mozes reci da je sve do njega... Ja se ne radujem porazima Sirokog..imate infrastrukturu koju nema vecina klubova,i za bh fudbal je dobro da postoje takvi klubovi,koji mogu uspjesno prestavljati nas fudbal u Evropi...cak en bi bilo dobro ni da Zrinjski ode u cvajtu,ipak je to klub koji je osvajao titule u ovoj ligi,,ta nece uci GOSK iz Gabele,jedan seoski klub,samo da se brukamo s njima...uvijek sam za to da klubovi koji imaju infrastrukturu budu prvoligasi..bolje da to bude Orasje nego GOSK,bolje Capljina nego recimo Drna itd..

Zadnja izmjena: Aldinn, dana/u 13 mar 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Čestitke Olimpicu, svaka cast, drago mi je da su dobili. Sasvim zasluzen pljesak za svaki im gol, akciju i po izlasku sa terena.
Isto tako Bandovic je zasluzio crveni za svoj start, a nisam siguran ni da nije bio penal za Olimpic kad je sudac oznacio simuliranje. Široki mora korijenito mijenjati pristup igri, svemu, a za ovakvu igru i sve ostalo glavni krivac je Ivo Istuk. Stoga, Ivo adio, i ne vracaj se vise NIKAD.
U svemu mi je jedino drago da se i dalje potvrdjuje da se na Pecari uvijek moze igrati nogomet i da bez obzira kakva situacija i borba bila nema sranja i nikakvog sudjenja da domacin pobijedi pod svaku cijenu. Tko god je bolji i to pokaze, nek nosi bodove.
Isto tako Bandovic je zasluzio crveni za svoj start, a nisam siguran ni da nije bio penal za Olimpic kad je sudac oznacio simuliranje. Široki mora korijenito mijenjati pristup igri, svemu, a za ovakvu igru i sve ostalo glavni krivac je Ivo Istuk. Stoga, Ivo adio, i ne vracaj se vise NIKAD.
U svemu mi je jedino drago da se i dalje potvrdjuje da se na Pecari uvijek moze igrati nogomet i da bez obzira kakva situacija i borba bila nema sranja i nikakvog sudjenja da domacin pobijedi pod svaku cijenu. Tko god je bolji i to pokaze, nek nosi bodove.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nebitno sto je Istuk to sve osvojio, ali da je i Mourinho na klupi a igrači ga bojkotoju nema od toga ništa...
BRKO ODLAZI
Edit: Otisao je
Najbolje pojačanje smo dobili nakon zavrsetka prijelaznog roka
BRKO ODLAZI
Edit: Otisao je

Najbolje pojačanje smo dobili nakon zavrsetka prijelaznog roka

19 - ђ - 11
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jel otišao?
Konačno
. Ove igre koje ova ekipa prikazuje su grozne, katastrofalne... kakav gol za vodstvo Olimpica za 0-1, ko amateri... drugi isto... treći također... sve katastrofalne greške obrane... koji se kur'ac radi na treninzima?
Konačno

Hayley <3
ode Brko,uuuu sad će Zvjezda nahebat,zapamtite što vam kažem
Samo da nam ovaj tsunami ne donese Ivicu Barbarića iz Japana

koji je to klub?da nije možda Torpedo,koji prima petake na svom terenuAldinn je napisao/la:Radujes se kad siroko i zrinski igraju u evropi,jer znas da nam nece obrukatimak_033 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Ja se radujem kad Siroki igra u Evropi jer znam da nas nece obrukati. Koliko god neki ljudi mrze Siroki i Zrinjski, oni moraju shvatiti da bi nasa liga bila puno dosadnija bez njih. Evo naprimjer meni je danas bilo preinteresantno pratiti utakmice u Lukavici i Sirokom.. Zrinjski se vratio sa 2:0, a Olimpic je potpuno nadigrao protivnika u gostima bez straha. Takve utakmice bez Sirokog i Zrinjskog nikad nebi gledali. Siroki je organizovan i moderan klub koji moze dosta toga postici ako nastavi raditi kao i do sada. Topli pozdrav Hercegovcima!bosnas_ je napisao/la:ali Istuk je najtrofejniji bh trener koliko znam!? osvojio je covjek nekoliko titual sa razlicitim klubovima,ne mozes reci da je sve do njega... Ja se ne radujem porazima Sirokog..imate infrastrukturu koju nema vecina klubova,i za bh fudbal je dobro da postoje takvi klubovi,koji mogu uspjesno prestavljati nas fudbal u Evropi...cak en bi bilo dobro ni da Zrinjski ode u cvajtu,ipak je to klub koji je osvajao titule u ovoj ligi,,ta nece uci GOSK iz Gabele,jedan seoski klub,samo da se brukamo s njima...uvijek sam za to da klubovi koji imaju infrastrukturu budu prvoligasi..bolje da to bude Orasje nego GOSK,bolje Capljina nego recimo Drna itd..Sjetimo se dudelanza,sigurno se neradujes kad tvoj zeljeznicar igra u evropi,jer nas redovno bruka
Zna se koji je jedini nas klub koji nas uvjek dostojno predstavi u evropi
Bdw sto se tice utakmice zasluzena pobjeda Olimpika,igraci sirokog ko da nisu zeljeli pobjedu,vjerovatno se cuvaju za kup,koji zele osvojiti i tako osigurati evropu

ali nema para,sve se rastalilo....
čestitke Olimpcu na pobjedi..pošteno i zaslužena pobjeda nema šta..izgorili su na terenu..
Ivo Ištuk je otišao a koliko čujem Baka je blizu klupe Širokog...
treba nam moderan trener koji teži nadigravanju i napadačkoj igri jer Široki samo tako zna igrat..
Ivo Ištuk je otišao a koliko čujem Baka je blizu klupe Širokog...
treba nam moderan trener koji teži nadigravanju i napadačkoj igri jer Široki samo tako zna igrat..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Giallorossi
- Kontakt:
prije ste se morali rjesiti Istuka nije on neki trener ni kod Celika se nije proslavio 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.