Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Čime li se baba Varja pukla?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Valjda je votka u pitanjualan_kardec je napisao/la:Čime li se baba Varja pukla?

Mens sana in corpore sano.
Sta mislite dobijemo Hrvate, odigramo ludjacki ostatak kvalifikacijia, plasiramo se na SP i na kraju se ispostavi da je zapravo Mihajlovc bio u potpunosti u pravu sa svojim 'pogledima i stavovima'....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A sta vi mislite da prestane sanjariti ?
Ovaj zamislja dva gola Scepovica,ovaj s ovom babom zamislja srebro na SP,ovaj zamislja odlazak na SP.
Cime se vi pucate bolje pitanje.

Ovaj zamislja dva gola Scepovica,ovaj s ovom babom zamislja srebro na SP,ovaj zamislja odlazak na SP.
Cime se vi pucate bolje pitanje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devile, imam dobre dunjevace, mogu i tebi poslati loma... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja samo citiram Babu Varju....kažu da je dosad sve pogađalaDevil je napisao/la:A sta vi mislite da prestane sanjariti ?![]()
Cime se vi pucate bolje pitanje.![]()
![]()

Mens sana in corpore sano.
[youtube][/youtube]
Ovo bi bila jedna sasvim normalna utakmica da nema ovih g o vnavih medija koji pumpaju sirotinju i s jedne i s druge strane
Navodno je ovo sastav koji izvodi Mihajlovic
Brkić – Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić – Đuričić – Šćepović. Ako jeste, zamjerka ide zbog izostavljanja Tadica te igranja ovog hamala u spicu. Starno komedija ako mu on zaigra od prve minute.
Brkić – Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić – Đuričić – Šćepović. Ako jeste, zamjerka ide zbog izostavljanja Tadica te igranja ovog hamala u spicu. Starno komedija ako mu on zaigra od prve minute.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ŠćepakadabraRooney88 je napisao/la:Navodno je ovo sastav koji izvodi Mihajlovic

- alan_kardec
- Kontakt:
ma nema šanse da ovih 11 počnu utakmicu večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
upravoppppp je napisao/la:Ovo bi bila jedna sasvim normalna utakmica da nema ovih g o vnavih medija koji pumpaju sirotinju i s jedne i s druge strane
gledam meidije ovih dana i opasno seru...oni bi i dalje ko nešto ratovali..jedni i drugi...ne onako otvoreno već, na finjaka i na kvarno... ne daju nikako da se smetne sa uma ko igra.... jbt ko da se vodi nova bitka za Normandiju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
A lako se može desiti ona narodna tresla se gora, rodio se miš. 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
najviše bih to volio...znam da bi bili razočarani kad bi pisali i govorili samo o sportu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ipak ima. To je i zvanican sastav prema index-u.alan_kardec je napisao/la:ma nema šanse da ovih 11 počnu utakmicu večeras.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nakon ovakve sramote od igre Mihajlovic ako je imalo covek a nije mora podneti ostavku, ili da ovi nasi shvate iako nemaju cime da je ovo goli **** od selektora.
Ali ja cu majmun em sagledati ovo do kraja,em u utorak opet biti na stadionu.

Ali ja cu majmun em sagledati ovo do kraja,em u utorak opet biti na stadionu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisi ti majmun ,ti si covek koji voli fudbal , zna se ko je majmun , i to se sad vidi vise nego ikad , i pri tom ne mislim samo na Mihajlovica,pa se moze reci u mnozini , zna se ko su majmuni.Devil je napisao/la: Ali ja cu majmun em sagledati ovo do kraja,em u utorak opet biti na stadionu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Srbija stvarno ima loš vezni red, napad solida ali vezni red ne može bez nekog kreatora.
- Principatus
- Kontakt:
Covjece pa ovaj Mihajlovic uopste ne djeluje tuzan. Ono kao da mu je svejedno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mihajloviću govedo jedno pa je l' te nije sramota i na ovoj utakmici Faljijeve igrače razigravati? Nula od čovjeka, nula od trenera.
Ali ne treba ga tjerati, treba ga zadržati, pa nek' se ovo isto ponovi i u Beogradu, možda se konačno riješimo i teleće glave na čelu saveza.
Ali ne treba ga tjerati, treba ga zadržati, pa nek' se ovo isto ponovi i u Beogradu, možda se konačno riješimo i teleće glave na čelu saveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.