Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Diego je kita i to svi treba da znate.. razlog zasto on igra lose jeste promjena formacije, a radi Vede se nista ne bi mjenjalo.. uf. zamislite tandem
Ibisevic - Zarate
pa jeli bi svaku odbranu na svijetu.. Lazio mi nije mrzak, ali imaju drama navijace.. iako je istina sto kaze harishp da nema ni 1% istine, volio bih da dodje u Lazio..
Ibisevic - Zarate
pa jeli bi svaku odbranu na svijetu.. Lazio mi nije mrzak, ali imaju drama navijace.. iako je istina sto kaze harishp da nema ni 1% istine, volio bih da dodje u Lazio..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Ne bi bilo lose da imamo nekoga u Serie A, pa makar to bio i Lazio. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zarate 100% ide iz Laziadaffy je napisao/la:Diego je kita i to svi treba da znate.. razlog zasto on igra lose jeste promjena formacije, a radi Vede se nista ne bi mjenjalo.. uf. zamislite tandem
Ibisevic - Zarate
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
dok on ne ode iz Lazia on je tu 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Da ovome pametnjakovicu odgovorim. Jedna lasta ne cini proljece. Lazio jeste ovu sad sezonu odigro lose al momak, pogledaj unazad jedno 10 godina, tu se kupovi italije osvajaju, igra se u LS i Euro Ligi. A ti ako smatras da je Edy Reja los trener samo zato sto je treniro Hajduk pola sezone, onda si stvarno ruljak. Sta je Reja ucinio sa Napolijem predhodno? Da je Reja od pocetka sezone bio umjesto onog uhljupa Ballardinija, Lazio bi se borio sa Juveom za Euroligu to ti garantujem.Dodijalo razglabati o Dzeki gdje ce pa sad na Vedu navalilo.
A od svega toga 1 %istine
Lazio je tako dobar klub da mu trener iz Hajduka mora dolaziti da ga spasi da ne ispadne.
A za Zaratea neznam. Nema sanse da Lotito, skrtica zesca, koji je dao 20 miliona eVra za njega prosle sezone, dakle nema sanse da ga proda. Zarateova cijena je opala drasticno nakon lose sezone i nema te sanse da Lotitu propadne ekonomska investicija. Ako iko prati Lazio, znace o cemu govorim.
Ukoliko Vedo dodje, to je samo dakle ako se Floccari ne uspije kupiti od Genove ili se proda Rocchi.
Jedna lasta meni se cini proljece... pametnjakovic
Ma ebo zabare a pogotovo Lazio.
Uostalom kako rekoh od toga i ovako i onako nema nista.
Koji Italijanski mediji,ne vidjeh ni na jednom osim ovih nasih strucnajka.

Ma ebo zabare a pogotovo Lazio.
Uostalom kako rekoh od toga i ovako i onako nema nista.
Koji Italijanski mediji,ne vidjeh ni na jednom osim ovih nasih strucnajka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ja ebo Serie A, nek ostane u velikom Hoffu. Harise, prosipas se kvalitetno. :ugeek:
Bolje mu je preci u Lech kod Stilica.Nego kod Zabara.samadhi je napisao/la:Ma ja ebo Serie A, nek ostane u velikom Hoffu. Harise, prosipas se kvalitetno. :ugeek:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj tako o Haretu, ipak on ima 6 i po kila (dubokoumnih) postova.samadhi je napisao/la:Ma ja ebo Serie A, nek ostane u velikom Hoffu. Harise, prosipas se kvalitetno. :ugeek:

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Evo javio se @Gengha sa kilu i po postova.Sve pametniji od pametnijeg.Genghis je napisao/la:Nemoj tako o Haretu, ipak on ima 6 i po kila (dubokoumnih) postova.samadhi je napisao/la:Ma ja ebo Serie A, nek ostane u velikom Hoffu. Harise, prosipas se kvalitetno. :ugeek:![]()
![]()

Jesi li i ti za Lazio.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam za kafu 
Bolji Lazio nego Hoffenheim, mada ni Lazio nije neka super opcija, ali šta je tu je ... (kviz je
)

Bolji Lazio nego Hoffenheim, mada ni Lazio nije neka super opcija, ali šta je tu je ... (kviz je

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Kahva dedo.
Daj ljudi man'te se zabarije od tog cibuljice znaju iskociti.
Daj ljudi man'te se zabarije od tog cibuljice znaju iskociti.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Iz selendre od 3 tisuce hiljada stanovnika u najljepsi grad na svijetu, pa letio bi bez razmisljanja. AKo vec ima istine u tome sto pise na ss.ba. Ponavljam opet, mrzim Lazio ali kad ga vec nece Roma, bolje ista nego nista 

To bi bilo s konja na magarca. Bolji je Hofenhajm duplo
- Principatus
- Kontakt:
De da pogledam u moju kristalnu kuglu i da vam kazem blizu buducnost ove teme:
Imam osjecaj da ce se krenuti u diskusiju o tome koja je liga jaca, Italijanska ili Njemacka, onda cemo iz svega toga preci na Englesku i Spaniju, pa preko ovih zadnjih do bikova, i do toga kako nije humano ih onako nabadati u areni, sve ce se onda pribliziti temi da li je steak od krave ili bizona ukusniji i onda ce sve u tome zavrsiti, da nase novine jave kako ce Ibisevic ustvari....
I tu prekida prenos moje kugle. Da taj proces malo "Tarik14 like" ubrzam, ja cu sad ubosti pa nestati sa teme:
Njemacka liga je 100x jaca od Talijanske, tamo igraju samo djedovi i napadaci nevide tudjeg gola, jer stoje u svome!

Imam osjecaj da ce se krenuti u diskusiju o tome koja je liga jaca, Italijanska ili Njemacka, onda cemo iz svega toga preci na Englesku i Spaniju, pa preko ovih zadnjih do bikova, i do toga kako nije humano ih onako nabadati u areni, sve ce se onda pribliziti temi da li je steak od krave ili bizona ukusniji i onda ce sve u tome zavrsiti, da nase novine jave kako ce Ibisevic ustvari....
I tu prekida prenos moje kugle. Da taj proces malo "Tarik14 like" ubrzam, ja cu sad ubosti pa nestati sa teme:
Njemacka liga je 100x jaca od Talijanske, tamo igraju samo djedovi i napadaci nevide tudjeg gola, jer stoje u svome!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
p.s. Bas mi pade na um: Ljudi pa gdje je Tarik14? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Fkt gdje nam je "CinjenicaPrincipatus je napisao/la:p.s. Bas mi pade na um: Ljudi pa gdje je Tarik14?

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otišao ili ne, bitno je da se neki klub interesuje za Vedada. E, sad, da li bi se mogao tamo snaći ili ne, to niko od nas ne zna. Vjerovatno je svima draže da ostane u Hoffenheimu, jer smo ga navikli tamo gledati, rame uz rame sa Sejom. No, bilo kako bilo, bitno je da on trese mreže, nebitno da li to bilo u Seriji A ili u Bundesligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- velez_mostar
- Kontakt:
Da ima nesto od ovoga bilo bi odlicno ,ali vjerovatno nema ,i samo naivna ,i nedovoljno upucena osoba moze stavljati u isti kontekst ekipe tipa Hoffenheim ,i SS Lazio ,a da ne spominjem Bundesligu i Seriju A ,to je isto da racunamo nasu ligu i recimo Holandsku.
Isto,gotovo indeticnovelez_mostar je napisao/la:Da ima nesto od ovoga bilo bi odlicno ,ali vjerovatno nema ,i samo naivna ,i nedovoljno upucena osoba moze stavljati u isti kontekst ekipe tipa Hoffenheim ,i SS Lazio ,a da ne spominjem Bundesligu i Seriju A ,to je isto da racunamo nasu ligu i recimo Holandsku.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu