La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De baci koji link za tu tekmu @juznjak>
Visca el Barça ! Mes que un club !
A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..
Nemoj tako o nasim bivsim igracima.L_blancos je napisao/la:A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Nemoj MunitisaL_blancos je napisao/la:A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma hebes ga,veceras mi se zgadio..ek0 je napisao/la:Nemoj tako o nasim bivsim igracima.L_blancos je napisao/la:A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..
Stvarno kad sam ga vidio odma me podsjeti na onog Alvesa ,ko da je za njih nekad igro jbt..
Bome je i ovako star igracina. http://88.80.16.174/index1.php?option=c ... yout=popup
Desimal evo.
Kako je Granada lijepo nasminkala stadion,izgleda preljepo,malo su ga i prosirli sada prima preko 22 000.Kad smo kod Betisa ,presao je Santa Cruz.
Desimal evo.
Kako je Granada lijepo nasminkala stadion,izgleda preljepo,malo su ga i prosirli sada prima preko 22 000.Kad smo kod Betisa ,presao je Santa Cruz.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 27 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Me ne samo sto je Realovac,citao sam da lik bas kao nekad Exeberia igra besplatno za Rasing(mozda placa i clanarinu
)

Nemojte se iznenaditi ako bude crvenih,ipak je to Andaluzija
veliki je rivalitet izmedju tih klubova.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Mnogo lijepi gostujući dresovi Betisa (valjda su ovo gostujući)...
Nego, ovaj Vadillo što je izašao.. 16 anos.
To je 16. godina, je l'?
Nego, ovaj Vadillo što je izašao.. 16 anos.

To je 16. godina, je l'?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Kakva utakmica puna preokreta na Mestalli. Soldado zabio 4 gola, od toga i jedan u svoju mrežu, a 2 u samoj završnici susreta. Valencia je dosta teško došla do ova 3 vrijedna boda ali ju je svakako zaslužila. Sutra ćemo na djelu vidjeti Real kod Zaragoze gdje se očekuju njihova 3 laka boda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
JEste, U17 je reprezentativac.Bertrand je napisao/la:Mnogo lijepi gostujući dresovi Betisa (valjda su ovo gostujući)...
Nego, ovaj Vadillo što je izašao.. 16 anos.![]()
![]()
To je 16. godina, je l'?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Deportivo pobijedi Recreativa u 1.kolu Segunde. Očekujem njihov povratak odmah jer su ipak za klasu iznad svih. Granada je u svome debiju protiv Betisa u Primeri, u dvoboju dvojca koji je ušao u Primeru, nesretno izgubila pogotkom Rubena Castra u 88.min. Betis je bio malo bolji protivnik i zasluženo je došao do ova 3 boda. Granada će prve bodove tražiti u sljedećem kolu kod Malage mada i tu teško mogu do pozitivnog rezultata.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Nije mogla bolje Primera zapoceti,tri jako dobre tekme odmah na startu.Ljepotica "prvog kola" bila je tekma Valencije i Racinga,zbog koje sam umalo srcani dobio
Malo me je iznenadio rezultat Granade i Betisa (0:1),ocekivao sam tu "nulu",no drago mi je da je Betis startovao pobjedom

Malo me je iznenadio rezultat Granade i Betisa (0:1),ocekivao sam tu "nulu",no drago mi je da je Betis startovao pobjedom

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jel' ovo veceras na Areni 1 Sevilla-Malaga ili je neka greska? Nadam se da ce i jedinica konacno prenositi BBVA ligu.. 

-
- Kontakt:
http://www.tvarenasport.com/channel" onclick="window.open(this.href);return false;ever je napisao/la:Jel' ovo veceras na Areni 1 Sevilla-Malaga ili je neka greska? Nadam se da ce i jedinica konacno prenositi BBVA ligu..
jeste prijatelju

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK 

e jesu me i usrecili...ever je napisao/la:Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Bas su nas sve usreciliamadeus21 je napisao/la:e jesu me i usrecili...ever je napisao/la:Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
neka hvala Bogu...znaju ljudi sta treba prenositiAdi_Zepce je napisao/la:Bas su nas sve usreciliamadeus21 je napisao/la:e jesu me i usrecili...ever je napisao/la:Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK

al eto bice i dva Clasica, mozda vas to bude zanimalo...
EDIT: na ovom rasporedu pise da u ponedjeljak ARena 1 prenosi Barcu
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Primera isključivo na Arenasport TV
Kao što smo već ranije najavili, ekskluzivna prava emitovanja utakmica španske Primera lige u svim zemljama regiona otkupila je, kao i prethodne sezone, regionalna sportska TV kuća Arenasport.
Posljednjih dana u javnosti su se pojavile razne informacije i navodi da će utakmice Primera lige biti emitovane na nekoj od bosanskih TV stanica. Također, dobili smo veliki broj upita i naših čitatelja u vezi TV prava emitovanje Primera lige u BiH.
Tim povodom kontaktirali smo menadžment Arenasoport TV u vezi navodnog emitovanja Primere na drugim kanalima. Stav Arenasport TV je jasan i glasi da je apsolutno nemoguće da bilo koji drugi emiter u regionu emituje Primeru, izuzev Arenasport TV.
Arenasport je otkupila ekskluzivna prava emitovanja utakmica španske lige u svim zemljama regiona pa tako i za BiH. Prodaja prava drugim emiterima uopšte nije moguća, potvrdili su u Arenasport TV.
A svakako u programu Tv 1 nista nema,ni sutra ni za kasnije.
Mada i dalje tvrde da ce biti fudbala al eto,da nece krast signal il sta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.