to sam i ja htio napisat, ako vec uzimas takav racunar grehota je ne ubacit u njega SATA III HDneo je napisao/la:Mozda si nasao u pola cijene, ali sporij

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to sam i ja htio napisat, ako vec uzimas takav racunar grehota je ne ubacit u njega SATA III HDneo je napisao/la:Mozda si nasao u pola cijene, ali sporij
zavisi kako komeneo je napisao/la:SSD way to goPrije bi njega od 120GB kupio nego bilo koji drugi od 1TB
Frajer rutinski opisa moj racunar.Neutral je napisao/la:U mene je pc slabiji nego u nekoga smartphone. Imam ga godinama i ne žalim bacati pare na novu centralnu. Tako mi je jak pc da mi ne može emulator od Ds-a![]()
Kako sam prestao igrati aktivno igre prije par godina pc služi samo za gledanje serija a i to je gadno kada je bolja slika onda štopa.![]()
![]()
![]()
Prije par godina stroj bio, sada vrijedi manje od one kante za smeće što se ima kupiti u tržnim centrima.
Moze biti vrlo koristan za organizaciju i slusanje muzike.LBJ MVP je napisao/la:Valjal šta taj itunes?Evo instalirao sam.
+1...Donnie Darko je napisao/la:Frajer rutinski opisa moj racunar.Neutral je napisao/la:U mene je pc slabiji nego u nekoga smartphone. Imam ga godinama i ne žalim bacati pare na novu centralnu. Tako mi je jak pc da mi ne može emulator od Ds-a![]()
Kako sam prestao igrati aktivno igre prije par godina pc služi samo za gledanje serija a i to je gadno kada je bolja slika onda štopa.![]()
![]()
![]()
Prije par godina stroj bio, sada vrijedi manje od one kante za smeće što se ima kupiti u tržnim centrima.
Meni stopa youtube kad je na 360 namjesteno, moram na 240 smanjit, i molit boga da vidim nesto. Cak nekad i na 240 zna stopat ako je jedina opcija. Ako mi se nekad recimo bas gleda neki video, al ono bas, skinem ga sa IDM, i onda ga ko hadzo pregledam u BS Playeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.