FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 21 apr 2012, 01:29

' " % сајта, " " ¥ - " $ & ? у Црвену $!

% са ? сајта " у ?:
Уговор " & " " Црвене $ " је & ? 2010. $ на $ $ пет $, а $ $ % & 2011. $ " & посете $ ", ? су $ - " " """ " $ $ " ? у & ? новац.

"У $ је 19. ? 2012. $ $ - ? савета & «Црвена $», на & је ' "-? ? за 2012. $, ? за ' " % & «Црвена $» " $ ' органа управе ?, ' на - " његовог $. ? $, ? - $ су $ за " органа управе ?, ? & $ се "-? & «Црвена $» за 2012. $ $ с " $ " ? $ $ - " " $ " & " у " 2011\2012.

$ $ «' њефт» " су ? -, ? $ се ? " $ у " $ ?, ? су ' " $ се " - - " & уговора с & «Црвена $». & се $ - $ $ по ' " $ $ «' њефт» $ у ' ове $.

Уговор о ? спонзорству за $ $ 2015. $ " је " $ «' њефт» " & «Црвена $» 9. ? 2010.

- ? савета & «Црвена $» је ? орган, " 2011. $ с " - ? / ?. У саставу - је ? " $ ", $ "-спонзора ?, " " ? ".", $ се у % ?.

& сазнаје RedStarBelgrade.info, $ & " ? $ уђу у ? & " ¥ -.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2012, 00:15

Neka pobeda od 1:0 ostvarena,ali nikako nisam zadovoljan vidjenim na utakmici.Ipak jos jednom cu u miru pogledati snimak veceras pa cu onda nesta ozbiljnije da komentarisem,ali prvo poluvreme je u uzoj konkurenciji za najlosije vidjeno u poslednjih par godina na Marakani.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2012, 01:38

Evandro trebao dobiti crveni....start mu je bio namjeran i brutalan....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 apr 2012, 18:26

Mršavih 1:0 na kraju, ako ćemo realno, možda i nezasluženo. napad nam je veliki problem, sve ide nekako da 16 m i tu počinju problemi. Sloboda odigrala dobru utakmicu, imali su nekoliko dobrih prilika. bitna su tri boda, sve ostalo za zaborava. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2012, 19:52

Generalno losa utakmica u kojoj sam sa tek par segmenata zadovoljan igrom.Prvo poluvreme ocaj i jedni i drugi apsolutna nula,bez ikakve trke,bez prilika,uzbudjenja,ma nista.Drugo poluvreme je malo izvadilo utakmicu,par prilika na obe strane,no kada se sve sabere na granici prolazne ocene kompletna utakmica.

Ono sto najvise zameram na danasnjem mecu je kvalitetna kurcobolja i nedostatak motivacije.Prosto mi nisu jasni ovi koji nece da kidaju na terenu.Vidim najstarije Mikica,Dimitrijevica,Tosica pa to ore teren,a ovi ostali koji imaju i vece ugovore od njih,kvalitetno im puca ona stvar.Lazovic **** 10 suteva ka golu,od toga 2 u okvir. :roll: A bar 5 od tih je bilo isforsirano jer je imao boljih resenja.Borja kao da je pio kafu sa Milovanovicem pred meceve sa Novim Pazarom i Slobodom.Preuzeo je totalno njegov Stelt mod. :roll:

Druga stvar odnosi se direktno na Robija.Lep teren na Marakani,sasvim korektan protivnik koji nije tipican predstavnik mesne industrije,jednostavno idealna prilika da Vinicius dobije bar poluvreme,a Asamoah i vise,Ozegovic mozda 15-ak minuta.Ali nikoga od njih ni na klupi. :roll:

Treca stvar je naravno ponovo katastrofalna odbrana,pa kako ih nije sramota da opet zavrse bez primljenog gola.Stvarno su ocajni. :roll: :mrgreen:

Cetvrta stvar je manjak publike.Neki su ozbiljno poleteli nakon sto je smanjena prednost Partizana,a znalo se i tada da nema sanse za titulu,i onda po ovako ekstra vremenu za fudbal samo 13000.Ljudi ozbiljno treba da se zapitaju sta se to desava u njihovim glavama. :roll:

Ovo su do kraja prvenstva idealne prilike da se dodatno isprobaju odredjene varijante.Nesta smo k'o pokusali i taktiku danas da promenimo ali nije to islo,moramo jednostavno u narednom periodu videti da li cemo ganjati napadaca ili Asamoah i Ozegovic mogu bar sada nagovestiti da ce pruziti kvalitetne partije naredne sezone,jer to se od njih trenutno i ne ocekuje u velikoj meri.Naredno kolo mini derbi sa OFK-om na Karaburmi,otvorena ekipa prilika da se pokaze jedno lepo izdanje. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 apr 2012, 20:01

Dobro, vidjeces ti tu tvoju odbranu... Jedva čekam.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 apr 2012, 20:10

Opet da cekamo ko pred prosli derbi? :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 20:19

Cuveni @DANTES u trecem delu serijala Cekanje. :roll:
Knjiga ne bi trebala da se zove "Cekajuci godoa" vec "Cekajuci pogodak". :roll:

Cisto da te podsetim na tvoje vrsno fudbalsko znanje.
DANTES je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:9 utakmica, 2 gola.
u 9 utakmica vile su je nosale ko nikoga....čekaj evro tekme, ne čekaj sutra veče pa ćeš vidjeti...statistika je brate manipulativna nauka...utisak te odbrane je d u svaku trenu može pući u sto komada.......
Koliko ono ? 0:2 ? Ili je to neka druga utakmica sa koje sam uzeo rezultat. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 22:26

Joj bas me zanima koje ce njuske da se pojave u cetvrtak da vidimo koliko je ozbiljan sav taj projekat. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 apr 2012, 22:33

Devil je napisao/la:Cuveni @DANTES u trecem delu serijala Cekanje. :roll:
Knjiga ne bi trebala da se zove "Cekajuci godoa" vec "Cekajuci pogodak". :roll:

Cisto da te podsetim na tvoje vrsno fudbalsko znanje.
DANTES je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:9 utakmica, 2 gola.
u 9 utakmica vile su je nosale ko nikoga....čekaj evro tekme, ne čekaj sutra veče pa ćeš vidjeti...statistika je brate manipulativna nauka...utisak te odbrane je d u svaku trenu može pući u sto komada.......
Koliko ono ? 0:2 ? Ili je to neka druga utakmica sa koje sam uzeo rezultat. :mrgreen:
Duhovito, ili ipak nije??? A čovjek toliko prati fudbal....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 22:36

Sto se ipak za tebe ne moze reci koliko mogu da primetim. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 apr 2012, 22:56

Tvoje sposobnosti prosvećivanja dragi moj devile su prilično kompromitovane... Ma vrijeme će pokazati ko je u pravu (iako ja sam već siguran da sam to ja)...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 22:59

Samo cu ti reci,pracenje utakmice sa tribina stadiona i preko televizije su dve potpuno razlicite stvari.Televizija prati loptu i pogled posmatraca je usmeren ka situaciji gde je lopta,dok pogled sa tribina luta u zavisnosti od onoga sto te zanima da vidis na toj utakmici. ;)

p.s.
Finale kupa u Krusevcu.Samo cu reci Boze Sacuvaj. :roll: :oops:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 apr 2012, 23:10

Devil je napisao/la:Samo cu ti reci,pracenje utakmice sa tribina stadiona i preko televizije su dve potpuno razlicite stvari.Televizija prati loptu i pogled posmatraca je usmeren ka situaciji gde je lopta,dok pogled sa tribina luta u zavisnosti od onoga sto te zanima da vidis na toj utakmici. ;)

p.s.
Kako se neko ponaša kad je lopta daleko od igrača je relevantno koliko i lanjski snijeg... Isto tako i izlizana demagogija o praćenju tekmi uživo i preko tv... A Kruševac, što da ne? Podržavam iseljenje kupa van Begiša....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 23:18

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Samo cu ti reci,pracenje utakmice sa tribina stadiona i preko televizije su dve potpuno razlicite stvari.Televizija prati loptu i pogled posmatraca je usmeren ka situaciji gde je lopta,dok pogled sa tribina luta u zavisnosti od onoga sto te zanima da vidis na toj utakmici. ;)

p.s.
Kako se neko ponaša kad je lopta daleko od igrača je relevantno koliko i lanjski snijeg... Isto tako i izlizana demagogija o praćenju tekmi uživo i preko tv... A Kruševac, što da ne? Podržavam iseljenje kupa van Begiša....
Pitaj fudbalske radnike koliko je samo postavljanje igraca bitno za kvalitetnu odbranu.Zbog toga sto si ti napisao upravo je kod tebe i prisutno misljenje o smesnoj odbrani Zvezde.A ta smesna odbrana 800 minuta nije gol primila i nedostaje jos 96 minuta da se srusi rekord Zvezde iz sezone 1994/95 cini mi se kada Milojevic 896 minuta nije vadio loptu iz svoje mreze.To smesne odbrane sebi nebi mogle da dopuste.

Ovo drugo.
Podrzavam i ja iseljenje kupa finala kada budu stvoreni uslovi za to.Ja ni sa Novim Sadom nisam bio zadovoljan nesta narocito,ali opet moglo je proci iako je i tamo kapacitet mali.Stadion sa 15-ak hiljada mesta nikako ne zasluzuje da bude domacin kupa Srbije klubu koji ima prosek blizu 20000 na svojim utakmicama.Da pricamo o promociji fudbala opet nema smisla jer Krusevac ima strasnu posetu vecu od kamara superligasa.Da se radi o superkupu pa hajde ali finale kupa,jok.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2012, 23:33

slika -[/sizeslika

OFK BEOGRAD-CRVENA ZVEZDA
Sreda,25.april,16:30
Stadion:Omladinski na Karaburmi
Prenos:RTS 2

Na Karaburmi se koja ce dobiti znacajno manji kapacitet za mec sutra sastaju OFK Beograd i Crvena Zvezda u mini gradskom derbiju.Robi je vec objavio tim tako se zna da ce na teren istrcati:Bajkovic,Mikic,Vesovic,Krneta,Tosic,Dimitrijevic,Milivojevic,Evandro,Lazovic,Milunovic,Kasalica. Nije mi jasno cemu ovo tumbanje u odbrani te guranje Mikica levo a Vesovica desno. :roll: Ali valjda Robi zna sta hoce da vidi ovom postavkom.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 25 apr 2012, 15:23

Ako sam dobro procitao Mladenovic i Petkovic su lakse povredjeni pa zbog toga.

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 25 apr 2012, 16:46

Zasto nema prenosa na RTS 2 kako je i najavljeno :( jel ima mozda neki link gde ima prenosa?

a evo taman se ukljucise :) a ja drzavne televizije i smijurije :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 apr 2012, 22:21

Nisam imao vremena za neko vece kucanje prethodnih dana tako da nisam ni kratki izvestaj o utakmici napisao.Pa cu u narednom postu sve nabacati najbitnije u prethodna 2-3 dana.

Sta reci o utakmici na Karaburmi.Pred malim brojem gledalaca usred "urusavanja" Omladinskog stadiona(1500-2000),ali i loseg termina odigravanja OFK je verovatno i nezasluzeno stigao "samo" do boda na ovome mecu.Po svemu prikazanom tri boda su trebala ostati na Karaburmi,ali golom Kasalice koji mi je u prvi mah izazvao sumnju ali kasnije sam na snimku video da ipak nije bio ofsajd dolazimo do tog jednog boda.Opet kazem igrom mislim da to nismo opravdali na terenu.Prelose smo igrali,bezidejno na sredini bez pravih lopti napred i sa dosta tumbanja u odbrani koje je samo Robiju jasno ja mislim.Kao sto sam i rekao na pocetku utakmice nije mi jasno zasto Mikic levo.Igrac koji ni na desnom beku ne odigrava nesta epohalno apsolutno nista nije pokazao levo.Znaju verovano svi koji su bar nekada igrali profesionalno fudbal,koliko se tesko desnom beku navici na poziciju uz levu aut liniju jer ti je tamo sve "okrenuto".Tek kasnije je i Robi to video pa je tamo gurnuo Tosica.To je trebalo odma' da se uradi,a Mikic da zauzme ipak mnogo bolju poziciju po njega stopera.Kasnije jos jedna itekako cudna odluka.Miric na desnom beku ? :lol: Pa covek ne zna nista ni na prirodnoj poziciji da odigra a on ga stavlja na neprirodnu. :roll: Sada se stvarno pribojavam za ono sto sam se zajebavao a to je da Miric u ugovoru ima neku klauzulu koja garantuje njegovo igranje makar 20-ak minuta po mecu. :roll: Prosto je neverovatno da Vinicius ponovo nije dobio sansu ali iako nije dobio po meni on dobija nagradu "potez utakmice". ;)
Dosta nejasnih stvari se dogodilo na utakmicu,predmet svakako neke dublje analize koja mi se sada neda pisati.Subota protiv Jagodine dace nam odgovor da li ova ekipa u ovom trenutku moze nesta vise.Ako se pokaze zalaganje kao na prethodna 2-3 meca,po prvi put cu da budem izrazito za smenu Roberta,jer ovo ovako vise ne ide. ;)

Druga vest vezana je za izgradnju stadiona.Juce je u Media Centru potpisan predugovor sa kineskom kompanijom koja je na sebe preuzela izgradnju stadiona.Izgleda to mnogo ozbiljno koliko sam danas uspeo da saznam od odredjenih ljudi.Kinezi na sebe uzimaju svu izgradnju stadiona sa pratecim objektima ala zgrade ili supermarket,te ce od kineskih banaka da izdejstvuju kredite.Iako sam bio poprilicno skeptican po pitanju toga,od danas mi ovo deluje kao poprilicno "zdrav" projekat,i videcemo sta ce da bude u nadolazecem periodu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2012, 23:23

Nakon jako loše partije i remija protiv Radničkog na Čika Dači bilo je jasno da od titule nema ništa (tačnije bilo je jasnije još jesenas nakon 0:2 u derbiju), tada smo se potpuno okrenuli revanšu u polufinalu Kupa sa Partizanom, a poslije odlične, prije svega taktičke, partije u tom meču, emocionalno skroz prazni, mi više nakon toga i ne igramo, što je nedopustivo. Nije isključeno da se minus 12 pretvori i veću razliku :roll: pošto u preostala 4 kola igramo protiv ozbiljnih protivnika. Ako nastavimo u ovom ritmu, brinem se za Kup. Krivicu dijele i robi i igrači.
Ono što me nervira kod Robija je to što on čini mi se jako teško preuzima odgovornost za loše igre i rezultate, uvijek je kriv neko drugi. Takođe je i jako tvrdoglav u nekim svojim zamislima. Prvo, gura taj neki svoj sistem igre sa kojim ništa napravili nismo osim drugog mjesta u prvenstvu. najvećeg rivala pobjeđujemo samo u kupu, zaostajemo ogromnih 12 bodova, ali čovjek ništa ne mjenja (ako ništa, sad kad je prvenstvo riješeno, treba eksperimentisati promješati karte, dati šanse igračima sa manjom minutažom da se nametnu, da znamo na čemu smo sa njima). Drugo, ima dva pojačanja na klupi, a šansu im praktično i ne daje.
Najveći Robijev grijeh, po meni, je to što smo mi sad, pod njegovim vođstvom dosta manje konkurentniji najvećem rivalu, nego što smo bili u bliskoj prošlosti. Iako smo imali, realno, dosta slabiji tim, bili smo u borbi za titulu do pred sam kraj prvenstva, jedno vrijeme smo bili čak i prvi na tabeli. Umjesto da se ta razlika smanjuje, ona raste. Pretprošle zime kad je stigao u klub, imali smo -5, na kraju -6. Ove sezone smo trenutno na -12. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.