Ma s njim smo i usli. I to treba uzeti u obzir, ali to stoji da on nema nikakvog fudbalskog znanja i da je NJEGOVA trenutna pozicija u klubu mjesto za nekog ko je igrao i ko se razumije u ovaj sport.CuMuRaS je napisao/la:Samo nek Fuad Mujic i njemu podobni napusti klub,i mi se expresno vracamo u Pl
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
1947!
Usli i expresno izasli ko da nas nikad nije ni bilo utjeraj mu !Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma s njim smo i usli. I to treba uzeti u obzir, ali to stoji da on nema nikakvog fudbalskog znanja i da je NJEGOVA trenutna pozicija u klubu mjesto za nekog ko je igrao i ko se razumije u ovaj sport.CuMuRaS je napisao/la:Samo nek Fuad Mujic i njemu podobni napusti klub,i mi se expresno vracamo u Pl
Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kad smo bili u takvoj situaciji da smo znali da ne ide, i da sa ovakvim klupskim kadrom ne mozemo da izborimo opstanak trebali su sami da skontaju da to nije mjesto za njih, ali ko ce da PERE lovu 

1947!
neznam da li je istina ali cuo sam da bi vas mogao pojacati golman mujkic i da li vi nesto vise znate
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Danas je Denis Mujkić branio u prijateljskoj utakmici protiv Gradine, takodjer je igrao i Mirnes Salihovic koji je prikazao svoje dobro,prvo izdanje u nasem dresu.Zoletic je vec provjeren igrac, dobro ce nam doci u veznoj liniji.
Stadion Tušanj- pomoćni teren
Gradina-Budućnost 1:2 (Suljić 1:1, Mujić 1:2)
Stadion Tušanj- pomoćni teren
Gradina-Budućnost 1:2 (Suljić 1:1, Mujić 1:2)
1947!
Je li igrala i druga postava?
I ko je imao vise od igre?
Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma mi smo igrali cijelo vrijeme, Gradina imala 3-4 prilike za cijelu utakmicu. Mi smo profulali PREVIŠE zicera, rezultat je mogao biti veći da smo one prilike realizovali. Treba poraditi malo na zavrsnici i mi smo sigurni u prvih 5. Sa ovakvom igrom danas mogli smo uci i u borbu za prvo mjesto, ali stvari su takve da trenutno nismo pri vrhu. Uglavnom dobra igra i prve i druge postave koja je nadigrala protivnika u svakom segmentuCuMuRaS je napisao/la:Je li igrala i druga postava?

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nikakvih, cak je moguc i povratak JahicaCuMuRaS je napisao/la:Odlazaka nema znaci ?

1947!
-
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
prosjecan igrac...gledao sam ga protiv Gradine,nije nesto pokazaoVolimRadnicki je napisao/la:Kakav je Salihović Mirnes?

1947!
Jel igrao Alija Djerzic u prijateljskim utakmicama? Kakav je igrac? pozz
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma Alija je prosao nasu skolu fudbala, kapiten bio u juniorskoj selekciji. Mozda bi bio jedan od boljih u drugoj ligi FBiH, za ovu i nije nesto, ali ima dobrih poteza sto stoji. Onako prosjecan igrac, kod nas je slabo kad igrao u prvih 11, ali nije za bacitDzordz je napisao/la:Jel igrao Alija Djerzic u prijateljskim utakmicama? Kakav je igrac? pozz

1947!
Ako i ne igra dobro Alija makar ima dobro ime
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
- sef_mafije
- Kontakt:
aljo se nafuro da je ronaldo a nije, ima oca koji ga gura koliko moze, al ja mislim da od njega nema nista.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma Alija je prosao nasu skolu fudbala, kapiten bio u juniorskoj selekciji. Mozda bi bio jedan od boljih u drugoj ligi FBiH, za ovu i nije nesto, ali ima dobrih poteza sto stoji. Onako prosjecan igrac, kod nas je slabo kad igrao u prvih 11, ali nije za bacitDzordz je napisao/la:Jel igrao Alija Djerzic u prijateljskim utakmicama? Kakav je igrac? pozz
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Koji je to Alija, Djerza ili ? Sto je igrao kod nas u Radnickomsef_mafije je napisao/la:aljo se nafuro da je ronaldo a nije, ima oca koji ga gura koliko moze, al ja mislim da od njega nema nista.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma Alija je prosao nasu skolu fudbala, kapiten bio u juniorskoj selekciji. Mozda bi bio jedan od boljih u drugoj ligi FBiH, za ovu i nije nesto, ali ima dobrih poteza sto stoji. Onako prosjecan igrac, kod nas je slabo kad igrao u prvih 11, ali nije za bacitDzordz je napisao/la:Jel igrao Alija Djerzic u prijateljskim utakmicama? Kakav je igrac? pozz

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
gdje se igra?Ljumani_Banovici je napisao/la:sutra utakmica sa bijeljinom
Dilamo CRNI UGALJ !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma vjerovatno u tuzliCuMuRaS je napisao/la:gdje se igra?Ljumani_Banovici je napisao/la:sutra utakmica sa bijeljinom
1947!
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 8 gostiju.