Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
22
40%
2. Ne
19
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
25%

Ukupno glasova: 55

Torres_9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 19 dec 2021, 19:09

Napusi se qurca klopp s ovim sudijom

Ovo ide zestoko ide na kloppa, bez ikakve kontrole tekma

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 19 dec 2021, 19:13

Smijesno, 5 pura gori faul Rode nad Robertsonom i zuti. Cist penal nad Jottom no Var
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 19 dec 2021, 19:17

Torres_9 je napisao/la:
19 dec 2021, 19:09
Napusi se qurca klopp s ovim sudijom

Ovo ide zestoko ide na kloppa, bez ikakve kontrole tekma
A na osnovu cega ces imat kontrolu kad promjenis citav vezni red
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 19 dec 2021, 19:26

E moj Alissone
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 dec 2021, 19:27

Ma usro jest, al' da ga nije bilo davno bi tekma bila gotova. Prvo zicer Aliju pa onda Kaneu na pocetku drugog poluvremena.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 dec 2021, 19:32

Jbg, nisam više ni očekivao bez trojke u sredini. Valjda se vrate uskoro.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 19 dec 2021, 19:35

Dobro je i ovo koliko ih je sudija pogurao.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 dec 2021, 21:01

Cist penal nad Jotom i crveni za Kane i utakmica bi otisla u skroz drugom smjeru, umjesto toga sudija pravi cirkus i totalno gubi kontrolu nad utakmicom. Steta za onu glupost Alissona, do tog trenutka je bio odlican.

Kloppu zamjeram njegovu tvrdoglavost i zabijanje glave u pijesak. Trazi kralju novac za 2-3 pojacanja, trazi da se produzi ugovor Salahu itd..

Od odlaska Wijnalduma, otvorila se ogromna rupa na sredini terena i mnogi protivnici to koriste. Svaki protivnik kad nas napadne, otvori se kroz sredinu autoput do naseg gola. Kad i Fabinho ne igra, to onda izgleda bas katastrofalno. Thiago je do sada napravio puno vise stete nego koristi, teski promasaj.

Mane je iz sezone u sezonu sve gori i gori. Mislim da bi bilo pametno prodati ga dok je jos na cijeni..

TAA ako je pametan nek na koljenima moli Hendersona da igra sve dok TAA ne zavrsi karijeru. Kad nema Hendersona tek onda se vidi koliko je Arnold los(preblaga rijec) u fazi odbrane..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 dec 2021, 22:03

Otelo je napisao/la:
13 dec 2021, 19:14
SiamoNoi je napisao/la:
13 dec 2021, 18:33
Otelo je napisao/la:
13 dec 2021, 18:07
Ja čitajući ss.ba došao do osjeća da bi se vi bez Džeke borili za opstanak i ispali iz Lige prvaka.
Samo nastaviti čitati ss.ba.Ovdje prije 10ak godina rekoše Pjanić će biti sila velika za Modrića.
Pa zar nije? :mrgreen:

Modrić, glupan, i dalje trči i igra, umara se, Pjanić - genije, puši šišu na Bosforu i prima pare?
Nije logično, zezam se
Ja bih radije igrao sa igračem manje, nego sa Džekom u vrhu napada. Očima ga ne mogu nikako. Fully očekujem da zabije protiv Liverpoola i da me neko citira.
Dzeko je do sada igrao toliko koliko je igrao samo zato što se Correa i Alexis ne mogu sastaviti zbog ozljeda.Da su zdravi Lautaro-Correa/Alexis je dokazano bolja kombinacija od ičega sa Dzekom koji je savršen kao joker sa klupe.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 20 dec 2021, 05:16

Brkooo je napisao/la:
19 dec 2021, 21:01
TAA ako je pametan nek na koljenima moli Hendersona da igra sve dok TAA ne zavrsi karijeru. Kad nema Hendersona tek onda se vidi koliko je Arnold los(preblaga rijec) u fazi odbrane..
Može Hendersona Milner taman komotno da zamijeni kad se penzioniše..
Walk on

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 dec 2021, 00:43

Ja sam imao porodični problem (smrtni slučaj) pa osim sastava nisam stigao ništa. Bit ce ovih dana ubačeni bodovi za Newcastle i miljenike FA.

Kane, egoista, koji je dobio kapitensku samo da ne plače. Dabogda ispali iz svake grupne dok je on tu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 dec 2021, 16:52

Liverpool are the front runners with PSG to sign Erling Haaland this summer.

Mo Salah wants additional reinforcements to sign a new contract with the club and a striker is on the agenda, with Haaland’s €75m release clause coming into play. [@Sky_Marc]
slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 dec 2021, 16:59

Otelo je napisao/la:
21 dec 2021, 00:43
Ja sam imao porodični problem (smrtni slučaj) pa osim sastava nisam stigao ništa. Bit ce ovih dana ubačeni bodovi za Newcastle i miljenike FA.

Kane, egoista, koji je dobio kapitensku samo da ne plače. Dabogda ispali iz svake grupne dok je on tu.
Iskreno saucesce, uz tebe smo ❤

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 dec 2021, 17:12

HordasOdMalena je napisao/la:
21 dec 2021, 16:52
Liverpool are the front runners with PSG to sign Erling Haaland this summer.

Mo Salah wants additional reinforcements to sign a new contract with the club and a striker is on the agenda, with Haaland’s €75m release clause coming into play. [@Sky_Marc]
slika
S ovom vlasnickom strukturom mi nikad necemo kupovati igrace kao sto su Haaland, Bellingham, Mbappe i sl. to nije trenutni Liverpoolov model. Ako i bude nekih znacajnih transfera realnost su nam Bissouma, Bowen, McGinn, Sarr, Doku i taj tip.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 dec 2021, 10:32

StevieG8 je napisao/la:
21 dec 2021, 16:59
Otelo je napisao/la:

Iskreno saucesce, uz tebe smo ❤
Hvala.

Naredne godine napadamo prvu ligu :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 22 dec 2021, 12:15

Otelo je napisao/la:

Iskreno saucesce, mogu i ja preuzeti brojanje na par utakmica nije problem :salut:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 dec 2021, 13:06

KSG je napisao/la:
22 dec 2021, 12:15
Otelo je napisao/la:

Iskreno saucesce, mogu i ja preuzeti brojanje na par utakmica nije problem :salut:
Hvala, hvala :salut:

Sutra ću svojoj kući, pa ću ja. Lakše mi je tako jer imam sve u excelu i čak ako ti prebrojis morati ću sve i ja dodavati radi preglednosti.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 dec 2021, 19:37

Gomez is back :opaopa:

Zanimljiv tim, nije se Klopp skroz odlučio ispasti

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 dec 2021, 19:39

Joj jbt covjek je fkt lud pa sto Tsimikas kad smo ostali bez Robertsona u ligi, Henderson i Ox bi trebali biti umotani u nekakav stiropor i smjesteni u garazu trening centra a nikako na terenu veceras.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 22 dec 2021, 19:44

Carabao treba ukinut

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.