FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GOOLLL
- robertkosar
- Kontakt:
Pa i ova vnago ss. ba ne prenose textualno a da smrdljivi puhovi sa sugavice igraju nebi bilo frke 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Pa eto "samo" 8 iz prve postave vise manja vecina

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
+1robertkosar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:35Pa i ova vnago ss. ba ne prenose textualno a da smrdljivi puhovi sa sugavice igraju nebi bilo frke![]()
Oboje, i to je Kodro radio....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Sta je po vama ispravnije,da nakon lose utakmice posaljes igrace za kaznu da treniraju, ili da im objasnis greske i popravljas to?
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje
A igraci su ga sabotirali, najiskusniji, nije im bilo do trcanja, a i kondicija je toj ekipi bila ****.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa kako ce prenositi i tako kad nemogu uci ni da slikaju ,jedino dron da dignufks74 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:38+1robertkosar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:35Pa i ova vnago ss. ba ne prenose textualno a da smrdljivi puhovi sa sugavice igraju nebi bilo frke![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sta ce mu milicevic na zadnjem veznom
nadam se da ga vise nece ni probati tu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu meni kraljevi ovi iz kluba hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prenos u komentarima.Pa lakse sam smetnje iz Visokog podnio Boga mi.
Lično sam trebao da slikam utakmicu i rekli nam da je zatvorena za javnost, odnosno da mogu samo ljudi iz kluba. Tako da niko nije mogao otići. Ne može se raditi tekstualni kad niko nije gore.robertkosar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:35Pa i ova vnago ss. ba ne prenose textualno a da smrdljivi puhovi sa sugavice igraju nebi bilo frke![]()
Za Visoko se pitala Bosna.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 12 jul 2020, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozda ovi i nisu pitali da udju.miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:40Pa kako ce prenositi i tako kad nemogu uci ni da slikaju ,jedino dron da dignufks74 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:38+1robertkosar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:35Pa i ova vnago ss. ba ne prenose textualno a da smrdljivi puhovi sa sugavice igraju nebi bilo frke![]()
![]()

Barem na tranzistoru.... Ne trazimo puno, ako ne mogu ispratiti 2020, barem nek se isprate 1963-cu
- robertkosar
- Kontakt:
OKOtelo je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:47Lično sam trebao da slikam utakmicu i rekli nam da je zatvorena za javnost, odnosno da mogu samo ljudi iz kluba. Tako da niko nije mogao otići. Ne može se raditi tekstualni kad niko nije gore.robertkosar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:35Pa i ova vnago ss. ba ne prenose textualno a da smrdljivi puhovi sa sugavice igraju nebi bilo frke![]()
Za Visoko se pitala Bosna.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Mozda je Nam porijeklom iz sjeverne koreje
ne vjerujem da je do ovoga doslo..
Haj još 6 i taman
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.