FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
K'o god da dođe nama je problem. Nemamo kontinuitet igranja Evrope više, tako da idemo se pofajtat'! VTŽ!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najjači i najgori mogući protivnik, u formi prvi u ligi..tvrdi, kvalitetni, grubi i fizički spremni sigurno. Kurceve srece smo.. jedino što će 2 tekme igrati u BiH, predpostavljam Zenica revanš?
-
- Kontakt:
Prolazimo jedino ako nam neki Ukrajinac bude sudio, ne vidim drugi nijedan nacin. Da su Hodzic i Santos ostali imali bi neke sanse
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Opet je i protiv Komunjarskog fudbala lakše igrati. Mislim, nije lako, ali je podnošljivo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Zna li ko jesu li oni nosioci i u drugom pretkolu i kad bi mogli saznat gdje ce biti domacini?
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Nisu nosioci koliko znam, samo su maribor i alashkert bili, sto se tice domacinstva, trebali bi u par dana znati, imaju sve ekipe rok da dostave podatke o mjestu održavanja i vremenu.
PA PA PARANOOOOJAAAAA
Ma može se proći, ništa nije nerealno .. nek nisu Izraelci samo

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Prošle sezone su u oba pretkola "domaće" utakmice igrali na stadionima svojih protivnika. Jedva prošli Dečić i dobro parirali Hapoel Beer Shevi. Tako da ima nade da revanš bude barem u Zenici, pošto Sarajevo igra revanš kući.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izgleda sad je 3 stranca (non ex-yu igrači) maksimum, jedan sa priprema mora otpast
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav revans u Zenici
Ako bude revans u voljenoj BiH
Onda je to Banja Luka
Ako bude revans u voljenoj BiH
Onda je to Banja Luka
Hvala, uzlkoliko obje budu u Bosni sanse nam se povecavaju dramaticno.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ne volim da pišem na ovoj temi ali da te pitam samo što bi neko morao da bude višak?BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:38Izgleda sad je 3 stranca (non ex-yu igrači) maksimum, jedan sa priprema mora otpast
Nisu man city ali mislim da su od ovih potencijalnih najopasniji.
Vec igraju, prvi su. Fizicki sigurno jaki, pokusat pa sta nam Bog da.
Volim te Zeljo.
Vec igraju, prvi su. Fizicki sigurno jaki, pokusat pa sta nam Bog da.
Volim te Zeljo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Nisam nigdje vidio ovo da sada ograničavaju na samo 3 "prava" stranca.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:38Izgleda sad je 3 stranca (non ex-yu igrači) maksimum, jedan sa priprema mora otpast
A ko je 4. stranac koji je otišao na pripreme?
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
AmoahCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:48Nisam nigdje vidio ovo da sada ograničavaju na samo 3 "prava" stranca.

Pored njega jos 3 sa probe su na spisku za Zlatibor. Taman Bilala nabit s noge na nogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bilal nije stranac. Stranci su Amoah,Allyson i Al-Jaber.LjoZee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:49AmoahCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:48Nisam nigdje vidio ovo da sada ograničavaju na samo 3 "prava" stranca.
Pored njega jos 3 sa probe su na spisku za Zlatibor. Taman Bilala nabit s noge na nogu.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ljudi uopšte ne prate našu ligu, a pogotovo našu ekipu.Hilmo123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:50Bilal nije stranacLjoZee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:49AmoahCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 15:48Nisam nigdje vidio ovo da sada ograničavaju na samo 3 "prava" stranca.
I dalje ne vjerujem da ljudi ne znaju koje igrače u ekipi imamo.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Brkooo, doncarlo, MrkiMedo, Napaceni87, ristagrad, Stole, zeljooo13 i 88 gostiju.