pa slazem se ja sa tobom.evo znaci ne napadam te nego imamo isto ili slicno misljenje.znaci postujem sta kazes ,i samim tim postignemo neki vid napredka .pa vjeruj ti meni ja bi te vise cijeno nego mnoge navijace zelje,kada bi imali normalne dijaloge.znamo sta je zajebancija,ali kada pricamo o normalnim stvarima onda treba pokazati razum.evo ja otvoreno kazem svaki navijac zelje koji kaze da tvoj post nije dobar,nije normalan.**** djecu,treba normalna raja ostati normalna.dacu ti primjer,hvalio hairlija kojasevica a da vidio nije,ja mu kazem stani ba jarane nisi ga ni vidio pises sranja.pokaze se kojasevic ko dobar,ja mu otvoreno kazem pred svima bio si upravu.znaci nije mi problem priznati nesto sto mi se mozda ne svidja,pa pokusajete i vi tako .uglavnom ovdje ima dosta suplje ,lijecenja frustracija,tjeranja inata,neki namjerno rade stvari samo da drugim kontre tjeraju.pecnuti malo nije problem ,ali vise volim normalno razgovarati.johnnyHZ je napisao/la:al pazi ja sam to napisao .... to je zajebancija...reci cu i npr 5 megahapoela i druge zajebancije.... reci ces i ti besiktas,basel itd ....nije u tome stvar... normalno da nemozes ti tamo pisati ,a ni ja ovdje,makar bili u pravu,ZASTO? zato sto je ovdje 90% djece,a kad ti pokipi udjes sa njima u raspravu i ti ispadnes dijete kao i oni ...
iskreno,ja sam nedavno momku jednom iz TM napisao na private da je glupo podrzavati borac ili listicu... stvar je da se izgleda pocelo furati na delije i grobare ono jedan grad dvije grupe,hajmo se ubijat ... :/ sshvatite nije ovo BEOGRAD ... ovo je sarajevo...samo sto je izgleda najmanje u njemu sarajelija...i u tom je problem...nevolim zelju ,nevolite ni vi sarajevo,al jel to razzlog da se nekome uzme zivot il da ga se tesko ozljedi...
puno se izgleda filmova gleda
evo ja javno napisem da mi imamo onako dobar sastav al nam je trener k*** ali isto tako vas osim vadi ito podobro ... i sad ce na ovo 1000 ih doci i reci mar sa teme... isto tako i da neko obrnuto uradi isto bi se desilo...
u prevodu
ovo nije da ne vodi nigdje,vodi ovo negdje,vodi u PM
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ŽELJO
al ako jedni drugima budemo sve to pamtili, necemo nigdje 
samo ukrug!
jednom sve to zaboraviš i kreneš ispočetka...
a to ispočetka znači da ne bude kao prije!

samo ukrug!
jednom sve to zaboraviš i kreneš ispočetka...
a to ispočetka znači da ne bude kao prije!
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
SVI U MOSTAR ! 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
JohnnyHz, apsolutno si u pravu. Ovo je najgora generacija navijača i u vašoj i u našoj istoriji. Na kraju će opet neko poginuti i kako je krenulo pitanje je dana kada će se to desiti. Večeras me je na Grbavici bilo stid i strah da neko ne pomisli da sam isti kao i oni. **** ih se (nema veze koja grupa, isti su) i za Želju i za Sarajevo, oni su tu zbog sebe.
zar je ovo navijacki forum pa se raspravljate, ali kad ste poceli i ja cu...kao prvo mnogi od vas na ovom forumu ne zna prave istine o navijackim desavanjima po nasem gradu, nego sve rekla kazala, pa onda ovde serete...kao drugo ako kontate da je samo kod nas ovako i da se neko fura na Bg onda grjesite jer znate i sami odakle je huliganstvo pocelo i na koji se film mnogi furaju,kao trece sam balkan pa i nasa nam Bosna je trusno podrucije i nama ne treba rat, mi se sami pobijemo tako da je i huligastvo ovde doslo kao kec na desetku, na kraju kolko god mozda glupo zvucalo izborna je godina i uvjek u toj godini bude najvise belaja, ubistava, strajkova itd
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- partibrejker1921
- Kontakt:
DA! Zašto, npr. niko ne spominje skandiranje imena Vedrana Puljića u Širokom Brijegu? Lijepo se to čulo na televiziji...Jeste da su one klade izviždale, ali je potez Manijaka za svaku pohvalu...johnnyHZ je napisao/la:al pazi ja sam to napisao .... to je zajebancija...reci cu i npr 5 megahapoela i druge zajebancije.... reci ces i ti besiktas,basel itd ....nije u tome stvar... normalno da nemozes ti tamo pisati ,a ni ja ovdje,makar bili u pravu,ZASTO? zato sto je ovdje 90% djece,a kad ti pokipi udjes sa njima u raspravu i ti ispadnes dijete kao i oni ...
iskreno,ja sam nedavno momku jednom iz TM napisao na private da je glupo podrzavati borac ili listicu... stvar je da se izgleda pocelo furati na delije i grobare ono jedan grad dvije grupe,hajmo se ubijat ... :/ sshvatite nije ovo BEOGRAD ... ovo je sarajevo...samo sto je izgleda najmanje u njemu sarajelija...i u tom je problem...nevolim zelju ,nevolite ni vi sarajevo,al jel to razzlog da se nekome uzme zivot il da ga se tesko ozljedi...
evo ja javno napisem da mi imamo onako dobar sastav al nam je trener k*** ali isto tako vas osim vadi ito podobro ... i sad ce na ovo 1000 ih doci i reci mar sa teme... isto tako i da neko obrnuto uradi isto bi se desilo...
u prevodu
Odličan post. Uzeo si mi riječ iz usta. Žalosno je da se više ne može normalnu ići u dolinu Ćupova. Kažem normalno mislim sa šalom, zastavom Želje, to sada više nije inn, sada su u modi noževi, lanci, pištolji, teleskopi...RnR je napisao/la:JohnnyHz, apsolutno si u pravu. Ovo je najgora generacija navijača i u vašoj i u našoj istoriji. Na kraju će opet neko poginuti i kako je krenulo pitanje je dana kada će se to desiti. Večeras me je na Grbavici bilo stid i strah da neko ne pomisli da sam isti kao i oni.
Neću više ići na utakmice, nikakve.....Ni Željo - Ni Repka- NIŠTA....
Daljinski i uzivam! A vi se bodite, skandirajte, vježbajte nove pjesme , sve neke organizacije k...palci... a nikad gori fudbal....Ne idem ja na utakmicu da slusam pjesme, nije koncert, ne idem ni da ubijem nekoga...Ne idem ni da podrzavam razno razne likove, bitange i princeze. JA SAMO HOĆU GLEDATI SVOJ KLUB! SVOG ŽELJU! SA SVOJE TRIBINE! SA SVOG JUGA! DA STOJIM ONDJE GDJE SAM STAJAO DOK SE VI KLINCI NISTE NI RODILI!
Daljinski i uzivam! A vi se bodite, skandirajte, vježbajte nove pjesme , sve neke organizacije k...palci... a nikad gori fudbal....Ne idem ja na utakmicu da slusam pjesme, nije koncert, ne idem ni da ubijem nekoga...Ne idem ni da podrzavam razno razne likove, bitange i princeze. JA SAMO HOĆU GLEDATI SVOJ KLUB! SVOG ŽELJU! SA SVOJE TRIBINE! SA SVOG JUGA! DA STOJIM ONDJE GDJE SAM STAJAO DOK SE VI KLINCI NISTE NI RODILI!
malo smo se pogubili kad takve stvari treba da su nam zabremedet jer ubijen je sarajlija momak koji sa nekim od nas mozda iso u skolu itd itdnecu da gusim ali ovo ti je odraz drustva prije 15 godina ljudi su ginuli da se sarajevo ne presjece na vrbanji sad to ove generacije rade tako ovo je vise socijoloska tema,da ne trubimo o tome...partibrejker1921 je napisao/la:DA! Zašto, npr. niko ne spominje skandiranje imena Vedrana Puljića u Širokom Brijegu? Lijepo se to čulo na televiziji...Jeste da su one klade izviždale, ali je potez Manijaka za svaku pohvalu...johnnyHZ je napisao/la:al pazi ja sam to napisao .... to je zajebancija...reci cu i npr 5 megahapoela i druge zajebancije.... reci ces i ti besiktas,basel itd ....nije u tome stvar... normalno da nemozes ti tamo pisati ,a ni ja ovdje,makar bili u pravu,ZASTO? zato sto je ovdje 90% djece,a kad ti pokipi udjes sa njima u raspravu i ti ispadnes dijete kao i oni ...
u prevodu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
@Casual_Dobrila...hajd dobro fina prica, sve je to fino napisano sa jasnim ciljem ALI zar ti misliš da se te stvari mogu riješiti piskaranjem preko foruma
stvari u gradu (po pitanju relacije TM-HZ) postaju mnogo ozbiljnije iz dana u dan i ko god misli da se može riješiti pisanjem po forumima taj ili nije sasvim dobar sam sa sobom ili se zayebava cisto iz dosade.
Forumaši mogu samo naprđivati,provocirati jedne druge (kao što svakodnevno rade) i neki šukovi, ali ti pišeš o mnogo ozbiljnijim stvarima covjece.
Boba fali da neko zaplati glavom ,ali ako se to desi (nedo Bog da se ikome to desi) onda ode sve u sto p..ki materina.

stvari u gradu (po pitanju relacije TM-HZ) postaju mnogo ozbiljnije iz dana u dan i ko god misli da se može riješiti pisanjem po forumima taj ili nije sasvim dobar sam sa sobom ili se zayebava cisto iz dosade.
Forumaši mogu samo naprđivati,provocirati jedne druge (kao što svakodnevno rade) i neki šukovi, ali ti pišeš o mnogo ozbiljnijim stvarima covjece.
Boba fali da neko zaplati glavom ,ali ako se to desi (nedo Bog da se ikome to desi) onda ode sve u sto p..ki materina.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- partibrejker1921
- Kontakt:
Samo je pitanje vremena kad će se to desiti...I onda se čudimo što nam na utakmice dođe jedva 6-7 hiljada od pola miliona ljudi u Sarajevu...Samo još budale idu na utakmice...
-
- Kontakt:
ipak su oni fina gradska raja...
ma znam sasvim slucajno,inace ne idem na jug i ne krecem se u tom drustvu ali mali grad sve se cuje...nego nikako ne mogu da shvatim da sami sebe ubjedjuju da oni to ne rade,valjda procitaju u novinama pa furaju da ih mrze novinari i lazu zato sto im zavide,fakat ne kontam
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bolje ti je što se ne krečeš u tom društvu, jer ni jedni ni drugi nisu normalni šta rade. Sa rođenim bratom sam se posvađao oko toga, jer ni on kao ni ostali koji rade to što rade nisu normlani. Samo ne znam kakvo im to zadovoljstvo predtavlja ?nick je napisao/la:ma znam sasvim slucajno,inace ne idem na jug i ne krecem se u tom drustvu ali mali grad sve se cuje...nego nikako ne mogu da shvatim da sami sebe ubjedjuju da oni to ne rade,valjda procitaju u novinama pa furaju da ih mrze novinari i lazu zato sto im zavide,fakat ne kontam
A što se tiče fine gradske raje samo ne znam što se opterećuješ s njima. Što ih uopšte slušaš ? Gdje češ ba njima vjerovati ? Znamo svi šta se dešava, nema potrebe za nekom propagandom, to mogu mojoj nani, yebo njih ba. Uostalom kakvi su to oni navijači ' Nešta se furaju, a sam jedan "dječak" im sranje napravi po cijelom gradu i sve ih na noge digne. ŠMEKERI...
Da ne bude zabune, ne podržavam ni jedne ni druge huligane (mada su horde mnogo poganije, takvo licemjerstvo i hinjavluk nema na dunjaluku)... Ne pada mi na pamet da ja zbog nekog il nečeg ne smijem normalno hodati gradom, da gledam hoće li kakav narkomančić iskočiti iz čoske radi neke gluposti

mah ne znam sto se uopste upustam u diskusiju oko toga,dosada,iskreno veze nemam ko je taj djecak,samo me nervira prica mi valjamo oni ne valjajuStrauss je napisao/la:Bolje ti je što se ne krečeš u tom društvu, jer ni jedni ni drugi nisu normalni šta rade. Sa rođenim bratom sam se posvađao oko toga, jer ni on kao ni ostali koji rade to što rade nisu normlani. Samo ne znam kakvo im to zadovoljstvo predtavlja ?nick je napisao/la:ma znam sasvim slucajno,inace ne idem na jug i ne krecem se u tom drustvu ali mali grad sve se cuje...nego nikako ne mogu da shvatim da sami sebe ubjedjuju da oni to ne rade,valjda procitaju u novinama pa furaju da ih mrze novinari i lazu zato sto im zavide,fakat ne kontam
A što se tiče fine gradske raje samo ne znam što se opterećuješ s njima. Što ih uopšte slušaš ? Gdje češ ba njima vjerovati ? Znamo svi šta se dešava, nema potrebe za nekom propagandom, to mogu mojoj nani, yebo njih ba. Uostalom kakvi su to oni navijači ' Nešta se furaju, a sam jedan "dječak" im sranje napravi po cijelom gradu i sve ih na noge digne. ŠMEKERI...
Da ne bude zabune, ne podržavam ni jedne ni druge huligane (mada su horde mnogo poganije, takvo licemjerstvo i hinjavluk nema na dunjaluku)... Ne pada mi na pamet da ja zbog nekog il nečeg ne smijem normalno hodati gradom, da gledam hoće li kakav narkomančić iskočiti iz čoske radi neke gluposti

Trebamo mi nabaviti jedan HEPEK pak kad bude derbi uperiti u obe strane da se strasti malo smire. Nema druge
Kao što već neko napisa, davati podršku i skandirati ime osobe koja je pokušala izvršiti ubistvo je u najmanju ruku kretenski. Momci koji to rade bi sami sebe trebali da zapitaju je li sve u redu u njihovim glavama. Drugog objašnjenja nema.
NajpametnijeSeljacina je napisao/la:Trebamo mi nabaviti jedan HEPEK pak kad bude derbi uperiti u obe strane da se strasti malo smire. Nema druge

A evo, vi opet krivite jedni druge

Pa zar ne može normalno, a ne da sakrivam šal ispod duksa kad idem na tekmu da me ne zaskoči neka budala. Al aj, neću više o ovome, jer se ništa neće postići
Inače, kao što sam i rekao, rutinska pobjeda sinoć. Okrećemo se sada Drini...
Ovo vise nije fudbal...
Ovo vise nije navijanje...
Mi to vise nemamo...
Sve normalno i ljudski polako nestaje...
Mene je stid fakat...
Ovo vise nije navijanje...
Mi to vise nemamo...
Sve normalno i ljudski polako nestaje...
Mene je stid fakat...
-
- Kontakt:
Ima li iko inf.,šta je sa golmanom Karićem,jer kao što znamo Gošo je branio sinoč?!Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, Mostarac12345 i 33 gosta.